Wat kost een elektrische laadpaal : MyflexiPark beantwoord al uw vragen

  • Home
  • Wat kost een elektrische laadpaal

In het kader van de toenemende milieuproblemen moet de stedelijke mobiliteit zich steeds sneller ontwikkelen. Als gevolg daarvan schaffen de bedrijven zich elektrische en/of hybride voertuigen aan.  Wilt u ook in de mobiliteit van morgen investeren ? Vraagt u zich af wat het budget is voor de installatie van elektrische laadpalen in uw bedrijf ? Ontdek dan hoeveel een elektrische laadpaal kost bij MyflexiPark.

De voordelen van een elektrische laadpaal

De stedelijke ruimte evolueert voortdurend. Enerzijds hebben veel mensen al gekozen voor een elektrische of een hybride auto en anderzijds zijn er steeds meer bedrijven die besluiten om laadoplossingen direct op hun werkplek aan te bieden. Inderdaad, de voordelen van elektrische laadpalen voor elektrische en hybride auto’s zijn talrijk :

  • Een snelle oplaadbeurt : In tegenstelling tot een stekker aan huis gebeurt het oplaadproces met een laadpaal zeer snel. Bovendien heeft elk van onze installaties de mogelijkheid om tot 10 of zelfs tot 15 laadaansluitingen te gaan om alle auto’s tegelijk op te laden. 

  • Slimme functies : Onze elektrische laadpalen zijn compatibel met onze professionele parkeerbeheer-oplossingen, een service die de automatisering van uw parkeerbeheer mogelijk maakt. Zo kunt u uw laadpalen met één muisklik controleren. U kunt in het bijzonder de kracht van elke laadpaal afzonderlijk regelen op basis van de behoeften van uw werknemers. 

  • Een voordelige laad-oplossing : De MyflexiPark-laadpalen kunnen worden aangesloten op zonnepanelen en dag/nacht meter. U kunt tevens het laden zo programmeren dat deze beginnen van zodra de elektriciteit het goedkoopste is. 

  • Dynamisch beheer van het laden van de autobatterij : de laadpalen van MyflexiPark leveren laadvermogens aan auto’s die dynamisch zijn aangepast aan het verbruik van het gebouw om te voorkomen dat uw stroomvoorziening wordt onderbroken.

Heeft u nog vragen over de elektrische laadpalen van MyflexiPark ? Neem dan contact met ons op en één van onze experts zal graag uw vragen beantwoorden.

Wilt u meer weten over de elektrische laadpalen en MyflexiPark ? Lees dan ook : 

MyflexiPark, uw installateur van elektrische laadpalen

Een laadpaal : hoe werkt het ?

Wat kost een elektrische laadpaal : hoeveel is het budget voor uw installatie ?

Uw bedrijf wil (langzaam) overstappen op elektrische of hybride auto’s, maar u weet niet hoeveel een elektrische laadpaal kost ? Elke installatie is uniek en de prijzen variëren afhankelijk van uw behoeften en de bestaande elektrische infrastructuur. Daarom voeren we altijd eerst een audit uit van uw elektriciteitsnetwerk voordat we uw laadpalen installeren. Dit stelt ons in staat u gepersonaliseerde oplossingen aan te bieden tegen de beste prijzen. Het aantal te installeren laadpalen wordt bepaald door de capaciteit van uw parkeerplaats en uw wensen. Al onze laadpalen zijn in België ontworpen en geproduceerd in samenwerking met onze partner Capflow met als doel u producten van hoge kwaliteit aan te bieden.

Wat kost een elektrische laadpaal : kan men in België premies voor de aankoop van elektrische laadpalen bekomen ?


In België kunt u in principe geen subsidies bekomen voor de installatie van elektrische laadpalen. Echter, die bedrijven die semi-publieke laadpalen aanbieden, kunnen profiteren van de nodige belastingaftrek.

Ontdek ook onze overige pagina’s over hetzelfde onderwerp : 

De werking van een laadpaal

Laadpalen voor elektrische auto’s

MyflexiPark, fabrikant van laadpalen voor elektrische auto’s

Vertrouw op de expertise van MyflexiPark

De prioriteit van MyflexiPark is het garanderen van duurzame mobiliteit in de steden. Naast onze elektrische laadpalen, ontwikkelden wij ook toegankelijke smart parking oplossingen om het beheer van parkings te automatiseren en te optimaliseren. Wilt u ook een mobiele operator van morgen worden met MyflexiPark ? Neem dan nu contact met ons op.