Betrouwbaarheid & Veiligheid

  • Home
  • Betrouwbaarheid & Veiligheid

MyflexiPark biedt de optimale service om een vertrand netwerk te kunnen verzekeren. Via de profielen en de beoordelingen van de leden worden zij die de positieve spirit niet naleven buiten spel gezet. Op die manier bouwen de leden een betrouwbare reputatie op.

Echte leden, geen pseudoniemen

Pseudoniemen worden dan ook niet aanvaard. MyflexiPark stimuleert zijn leden hun echte namen en fotos te geven. MyflexiPark controleerd de profielen van hun leden. MyflexiPark biedt ook Facebook connectie aan zodat leden hun MyflexiPark-profiel kunnen linken aan hun sociale netwerk en dit kunnen delen met vrienden.

Professionele Goedkeuring

MyflexiPark nakijkt alle gepubliceerde inhoud op de website en verzekert dat alle uitwisselingen tussen de leden vriendelijk en verstandig verlopen. Alle foto's, commentaren en profielen worden gecontroleerd om het vertrouwen binnen de community te garanderen en om een kwaliteitsvolle service te kunnen leveren.

Veiligheid

Eigenaars van parkeerplaatsen krijgen de mogelijkheden om de optie "normale" boeking te kiezen. Op die manier, kunnen de eigenaars eerst profielen en feedback van leden nakijken en in alle vertrouwen een reservatie aanvraag goedkeuren.