Parking Brussels airport – vertrek in alle rust dankzij MyflexiPark

  • home
  • Brussel luchthaven parking

U vertrekt per vliegtuig vanaf het vliegveld te Zaventem? Wilt u een parking vinden die goedkoper is dan aan de luchthaven, maar desondanks even eenvoudig? Dankzij MyflexiPark – parking Brussels Airport – reserveert u met enkele muisklikken een voordelige parkeerplaats in de buurt van de luchthaven.

parking Brussels Airport

WIE OF WAT IS MyflexiPark?

MyflexiPark is de eerste Belgische gemeenschap voor het delen van parkeerplaatsen. Onze leden, zowel particulieren als bedrijven en instellingen, beschikken over privéparkings nabij uw plaats van bestemming. Onze dienstverlening geeft u de mogelijkheid een parkeerplaats aan een goedkope prijs te vinden en dit in alle eenvoud. 

Om uw parkeerplaats te reserveren, schrijf u zich eerst in op onze website. Vervolgens, volstaat het om:

  • de datums en de uren van vertrek en terugkomst in te brengen;
  • het adres vanwaar uw wilt vertrekken (per vliegtuig) of van uw bestemming (stad, theater, ...) in te brengen;
  • uw keuze te maken tussen de verschillende parkeerplaatsen die u worden voorgesteld.

Parking BRUSSELS AIRPORT - WAAROM EEN BEROEP OP ONS DOEN?

Om te beginnen stellen we u diverse en verschillende parkeerplaatsen aan u voor: ondergrondse parkings, open parkeerplaatsen, garageboxen, bewaakte parkings, .... Met MyflexiPark hebt u dus een brede waaier aan keuzes.

Bij het maken van een reservatie kunt u, indien u dat wenst, tevens van de professionele shuttle service op afroep gebruik maken. Het volstaat om deze optie online te reserveren en de shuttle op afroep brengt u persoonlijk van uw parking tot aan de luchthaven. U verliest geen waardevolle tijd en wint aan gemak tegenover een reguliere shuttle service.
Wist u dat één van onze parkeerplaatsen zelfs op nog geen kilometer afstand van Brussels Airport ligt? Indien u dat wenst, kunt u deze kleine afstand bij mooi weer zelfs lopend overbruggen.

Kortom, onze dienstverlening is betrouwbaar, snel en eenvoudig in gebruik. De reservatie uw parking Brussels Airport maakt u online aan en de parking wacht de gewenste dag en tijdstip op u. Zij het voor de vakantie of zij het voor een zakenreis, zolang u het wenst kan de auto op de parkeerplaats blijven staan. 

CONTACTEER ONS

Aarzel niet om ons te bellen of om via ons contactformulier een boodschap voor bijkomende informatie toe te sturen.

Tel : +32 2 899 73 73

ONTDEK OOK

Ontdek ook MyflexiPark te Vorst Nationaal of te Charleroi: