Parking Brussels airport – vertrek in alle rust dankzij MyflexiPark

 • Home
 • Brussel luchthaven parking

U moet het vliegtuig nemen voor een zakenreis of voor een welverdiende vakantie en u hebt geen andere keuze dan met de wagen naar de luchthaven te komen? Inderdaad, u kunt niet anders daar u in een zone woont die slecht voorzien is van openbaar vervoer of andere transportmiddelen naar de luchthaven. Bovendien wilt u geen tijd verliezen aan zeer lange ritten. Tevens wilt u uw wagen achterlaten in een parking zonder er al te veel voor te betalen.

Idealiter zou iedereen een formule willen vinden die goedkoper is dan op de luchthaven, maar wel minstens even praktisch. Dat is mogelijk! U kunt op MyflexiPark beroep doen – parking Brussels Airport – om vervolgens heel eenvoudig uw auto te parkeren en uw winst uit te tellen. Ons doel is het namelijk om iedereen een werkelijk alternatief kwa parkeerplaatsen aan de luchthaven aan te bieden. Een parking waar men eenvoudig en snel een reservering via internet of per smartphone kan aanmaken aan een aanvaardbare prijs en naderhand met alle gemak de wagen kan parkeren en naar de luchthaven kunt komen.

Enkele tientallen positieve reacties, waarvan u er enkele hieronder kunt ontdekken. (Rubriek: "Wat de leden ons over de ‘Brussels Airport' parking vertellen").

WAT IS UW PERFECTE PARKING ?

Wat de leden ons over de ‘BRUSSELS Airport' parking vertellen

N. B. - 22/08/2019 - Holidaystraat 7

Zeer praktisch als men via Zaventem op reis gaat.

F. D. - 19/08/2019 - Holidaystraat 7

Alles top verlopen. Ik gebruik deze service in de toekomst zeker terug.

parking Brussels Airport

WIE OF WAT IS MyflexiPark?

Wij zijn een gemeenschap die parkings voor een ieder openstellen. Onze leden beschikken over één of meerdere parkeerplaatsen, die niet al te ver van de luchthaven af liggen en bieden deze aan ons clienteel aan omdat ze niet elke dag zelf van hun plaats(en) gebruik maken. Het kan hier bijvoorbeeld over een particulier gaan die een garage of een parkeerplaats voor de deur heeft en deze niet gebruikt of een bedrijf dat haar parkings wilt rentabiliseren op die momenten dat ze niet door het eigen personeel benut worden.

MyflexiPark biedt een dienst aan, die u in staat stelt:

 • snel een parkeerplaats te vinden
  Door een reservering op onze website aan te maken, hoeft u niet langer uren rond te draaien om een parkeerplaats te vinden. Een echte tijdwinst!

 • geld te sparen
  De parkings van MyflexiPark zijn goedkoper dan die op de luchthaven. Ze nemen dus geen grote happen uit uw budget.

Zoals u het al begrepen had, stellen onze dienstverlening u in staat om een parkeerplaats te vinden aan de kleinste prijs en dit in alle rust. Maar dat niet alleen! De oprichting van MyflexiPark beantwoord ook aan een nieuwe problematiek rond het te kort aan parkeerruimtes door het toenemende verrkeer; zowel in de stad als aan luchthavens. We willen aan verschillende noden beantwoorden. De leegstaande garages van particulieren benutten zodat zij tevens aan het einde van de maand een centje extra verdiend hebben. Dus waarom deze parkeerplaatsen leeg laten staan? MyflexiPark beantwoord dus onder andere aan de noden van de bestuurders, die meer parkeerplaatsen vragen en tevens geen tijd willen verliezen of veel geld willen uitgeven.

Dus waarom veel geld uitgeven aan dure parkings op de luchthaven als MyflexiPark u een mooi alternatief kan aanbieden?

WAARUIT BESTAAN ONZE DIENSTVERLENING?

Vanuit het standpunt van een huurder: na een gratis inschrijving via onze website of onze smartphone applicatie, meldt u zich aan. Vervolgens kunt u op zoek gaan naar een parking in de buurt van uw bestemming. Vergelijk de aangeboden plaatsen en kies die parking die het beste aan uw noden, beschikbaarheid en budget, beantwoord. Praktisch gezien, om te reserveren:

 • breng de vertrek en terugkomst data en uren in;

 • selecteer uw bestemmingsadres (waar u de wagen achterlaten wilt op een parking);

 • kies de parkeerplaats van uw keuze.

Eenmaal deze stappen achter de rug, betaalt u voor de reservatie. Niets is zo eenvoudig, registreer een keer uw kredietkaart gegevens en betaal vervolgens altijd online. Dus om de reservatie af te maken, blijft er alleen nog de online betaling over. Vervolgens hoeft u alleen nog naar de bestemming op de afgesproken dag te rijden en er de wagen te parkeren.

Teneinde de doeltreffendheid van onze dienstverlening te verbeteren en de gemeenschap in te lichten, beschikt u over de mogelijkheid uw mening uit te dragen; hetzij via onze app, hetzij op onze website.

Voor de eigenaar van een garage is niets zo eenvoudig. Schrijf u in via onze website of downloadt de app op uw smartphone (beschikbaar op de iOS platforms of op GooglePlay. Vervolgens, maak een verbinding, klik op ‘voeg een parking toe’ en vul alle verplichte velden in. Eenmaal dat de parkeerplaats geregistreerd staat, hoeft u alleen nog maar de aanvragen voor de parkeerplaats(en) te aanvaarden of te weigeren en uw geld te incasseren.

Uw parking in Zaventem nabij de BRussels Airport

MyflexiPark biedt u ook twee parkings aan in de buurt van de luchthaven Brussels Airport. De parking in de Toekomststraat en de parking bij de Holiday Inn Brussels Airport liggen juist naast de autosnelwegen E40 en A201 en zijn dus makkelijk bereikbaar. Bovendien liggen ze nog dichter bij de luchthaven dan Machelen, Vilvoorde of zelfs Evere. Het zijn tevens beveiligde parkings, net als de parking in Zaventem. Een shuttle-service staat ter beschikking van de automobilisten die hun wagen in één van de parkings van MyflexiPark parkeren.

Bespaar tijd dankzij het parkeren bij MyflexiPark

Hoe bespaart u tijd bij MyflexiPark? Dat is eigenlijk zeer eenvoudig. Dankzij ons platform kunt u uw parkeerplaats op voorhand reserveren. U verspilt dus niet langer tijd met het vinden van een parking of een parkeerplaats om uw auto te parkeren.  Daarbij, zoals reeds eerder aangehaald, laten de parkeerplaatsen, aangeboden door MyflexiPark, u toe om uw auto in alle veiligheid achter te laten alvorens op reis te gaan. Dus vertrek in alle rust op reis zonder dat u over uw auto zich zorgen hoeft te maken.

BEVEILIGDE BETALINGEN

U hebt de keuze uit twee mogelijkheden:

Een snelle reservering: als huurder kunt u direct voor de gekozen parkeeerplaats aan de hand van jouw kredietkaart betalen. Klik op ‘betalen’ en uw plaats is gereserveerd.

Een normale reservering: alvorens te betalen, wordt een aanvraag voor een bepaalde parkeerplaats naar de eigenaar van deze toegestuurd. Hij/zij moet deze reservering aanvaarden alvorens u kunt betalen. Klik vervolgens op ‘indienen’. Eenmaal de aanvraag verstuurd, wordt u per e-mail verwittigd of uw reserveringsaanvraag aanvaard is. Vervolgens hoeft u alleen nog maar op de link te klikken die in de e-mail staat en de betaling uit te voeren. Dit proces is volledig beveiligd door één van de wereldleiders op het gebied van online-betalingen. Deze hoogstaande normen zijn zowel door onze gemeenschap, als door grote internationale netwerken aanvaard.

Eenmaal de reservatie bevestigd en betaald, ontvangt u de details en, indien nodig, gedetailleerde instructies (code, sleutel, …) per e-mail.

CONCURRERENDE PRIJZEN

Omdat we met particulieren werken, zijn de prijzen afhankelijk van de kwaliteit en de bijzonderheden van de locatie. Het is de eigenaar die zijn prijs bepaalt en zich aanpast aan de concurrentie. Omdat het geen bedrijf is met hoge onderhouds- en andere kosten, kan hij zich veroorloven om lagere prijzen aan te kondigen en winstgevend te blijven. Dit is de reden waarom de prijzen van onze sites onverslaanbaar zijn. Met MyflexiPark vindt u een locatie direct naast de parking op de luchthaven van Brussel vanaf 6.00€ per dag. Veel goedkoper dan de toegepaste parkeertarieven op de luchthaven. Prijzen worden bepaald door de eigenaars zelf en variëren afhankelijk van de locatie en faciliteiten ter plaatse.

Dit is niet nieuws, het parkeertarief voor de parking op Brussels Airport  is aan de hoge kant en kan voor een onaangename verassing zorgen. Als u terugkomt van een fijne reis wil niemand een enorm bedrag betalen voor een parkeerplaats. Met MyflexiPark controleert u op voorhand uw budget, om uw auto te parkeren voor de duur van de reis, en ingevolge staat u voor geen verrassing bij uw terugkeer.

Dit is het juiste voordelige parkeerplan voor u om volop van uw vakantie te kunnen genieten zonder u zorgen hoeven te maken over de prijs van het parkeren en/of de veiligheid van uw auto. Dus boek nu met een paar klikken uw parkeerplaats op de MyflexiPark website of de app!

We bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, gezien de voordelen van onze service. Voor minder geld dan een traditionele parkeerplaats bespaart u bovendien tijd. Als u uw parkeerplaats van tevoren reserveert, rijdt u er rechtstreeks naar toe en verspilt u geen tijd met zoeken. We weten heel goed dat het vinden van een parkeerplaats nu bijna onmogelijk is. In het stadscentrum is het direct vinden van een veilige en kwalitatieve parkeerplaats een echt pluspunt dat MyflexiPark u biedt.

Parking BRUSSELS AIRPORT - WAAROM EEN BEROEP OP ONS DOEN?

Moet u per vliegtuig vertrekken voor een belangrijke zakenreis? Het missen van het vliegtuig is geen optie voor u. Of wordt uw geografische gebied niet bediend door rechtstreeks vervoer naar de luchthaven? Dan hebt u geen andere keuze dan met de auto naar de luchthaven te komen. Zelfs als er voldoende redenen zijn om met de auto naar het vliegveld te komen, blijft een bepaalde aorg altijd hetzelfde, waar vindt ik een betaalbare parkings. Vroeger had u geen andere keuze dan naar de parking op de luchthaven van Brussel te gaan of om door iemand naar de luchthaven gebracht te worden. Tegenwoordig biedt MyflexiPark u deze nieuwe optie en u zult verwend worden met de keuze van uw parkeerplaats.

Door MyflexiPark te gebruiken hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Onze service is compleet en laat niets aan het toeval over. Zelfs als parkeerplaatsen, die dicht tegen de luchthaven liggen, al volzet zijn, kunt u er altijd eentje reserveren die iets verder weg ligt. Een bijkomende dienstverlening staat dan voor u klaar. Deze optie kunt u tijdens het boeken. Deze service bestaat uit professionele Uber-voertuigen die u persoonlijk naar de luchthaven brengen. Om ervoor te zorgen dat Uber contact met u kan opnemen tijdens de overdracht, wordt uw telefoonnummer in deze optie gevraagd. Maar maakt u zich geen zorgen, uw gegevens blijven vertrouwelijk en worden 100% beschermd. Dit is onze grootste prioriteit. Geen enkele informatie zal buiten onze organisatie worden bekendgemaakt. Zo bieden wij ook een pendeldienst aan, die bij uw reservering is inbegrepen. Als u aangeeft dat u een shuttle nodig heeft, zal MyflexiPark voor deze service zorgen. We hebben ook parkeerplaatsen op minder dan 1 km van de luchthaven zelf. Op deze manier kunt u zelfs naar de luchthaven lopen indien u dat wenst, zonder dat u gebruik hoeft te maken van een shuttle of Uber.

ONZE PARKEERPLAATSEN

De diversiteit van onze parkeerplaatsen is net als die van hun eigenaars. Onze gemeenschap van gebruikers omvat parkeergarages voor zowel particulieren als professionals. Particulieren zijn burgers met een eigen garage of box of simpelweg met hun eigen oprit die ze aanbieden. Professionals zijn meestal publieke of particuliere bedrijven met parkeerplaatsen die ondergronds liggen of op de bedrijfsparking in de open lucht, beschermd door een code of een sleutel.

GEMEENSCHAP VAN INTERNAUTEN

MyflexiPark wil vooral een gemeenschap van gebruikers zijn die elkaar helpen door hun lege parkeerplaatsen aan te bieden. Deze gemeenschap, gebaseerd op vertrouwen tussen de leden, biedt gewoonweg een betere service. Gebruikers kunnen zelf een beoordeling van hun ervaring achterlaten om andere gebruikers te informeren. Dit komt overeen met echte informatie en niet met een goede communicatiestrategie van grote parkeergarages. Hoe meer positieve beoordelingen en sterren een eigenaar heeft gekregen, hoe meer kwaliteit en ernst u kunt verwachten. Teneinde het vertrouwen en de harmonie in onze gemeenschap te behouden, staan respect en beleefdheid voorop. Wanneer bijvoorbeeld een huurder de plaats waar hij is gestationeerd niet op tijd vrij kan maken, draagt het de voorkeur dat hij de eigenaar verwittigd. Hij kan ook de klantendienst bellen. Zo ook, als eigenaar, kunt u de parkeerplaats niet tijdig vrij maken, zoals afgesproken, verwittigd u direct de klant of onze klantendienst.

REGELS VOOR HET ANNULEREN VAN RESERVATIES

Als u uw reservering uitzonderlijk vóór het begin van de huur annuleert, zullen wij u het volledige bedrag ervan terugbetalen. Daarentegen, als u herhaaldelijk en abnormaal vaak uw reserveringen annuleert, beschouwen wij dit als misbruik. Dan betalen we de bedragen van de huur voor de parkeerplaatsen niet meer terug. Als de reservering door de eigenaar van de parkeerplaats wordt geannuleerd, wordt deze altijd terugbetaald. Hou er rekening mee dat alle verzoeken tot annulering schriftelijk op onze website moeten worden gedaan.

VIND GEMAKKELIJK UW PARKEERTERREIN BRUSSELS AIRPORT DANKZIJ ONZE APP

Een gratis parkeerplaats altijd bij u op zak. Inderdaad, wie heeft vandaag geen smartphone? Deze slimme mobiele telefoons kunnen bellen, sms'en, surfen op het internet en nu ook parkeerplaatsen voor u vinden. Daar u het altijd op zak heeft, kunt u overal de ideale parkeerplaats dicht op uw locatie of bestemming vinden. Download hiervoor onze gratis mobiele applicatie beschikbaar in de AppStore (iOS) en Play Store (Google Android) en ontdek met een paar klikken uw geluk.

HOE FUNCTIONEERT DE APPLICATIE?

Eenmaal geregistreerd en verbonden via de app, heeft u toegang tot het netwerk van alle parkings in uw buurt. Nadat u de gewenste parkeerplaats hebt geselecteerd, activeert u de GPS-optie op uw smartphone om de route naar de gereserveerde parking te verkrijgen. Wanneer u op uw bestemming aankomt, gebruikt u de functie "parkeer mij" en de app zal u de weg wijzen naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats. De app is natuurlijk net zo gunstig voor eigenaren. Ze hoeven alleen maar hun locatie te integreren met de nodige informatie; zoals prijs, beschikbaarheid, locatie en foto's. De eigenaar kan vervolgens huurders identificeren die een locatie boeken aan de hand van hun kenteken. Hij ontvangt uiteindelijk automatisch de huur van zijn parkeerplaats op zijn bankrekening.

FAQ : STEL ONS UW VRAGEN

Klik op onze website op 'veelgestelde vragen' in de rechterbovenhoek. We trachten op al uw vragen een antwoord te geven. Voor zowel de huurders als de eigenaren. Maar kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden, stuur dan uw vraag per e-mail en wij zullen u per kerende deze beantwoorden. Als deze vraag relevant is voor de gemeenschap, zullen we uw vraag en ons antwoord daarop delen in onze FAQ: "veelgestelde vragen". Inderdaad, om een ​​service altijd kwalitatief hoogstaand te houden, werken we regelmatig onze veelgestelde vragen bij.

NEEM contact OP MET ONS PLATFORM Parking BRUSSELS AIRPORT

Om ons te contacteren of om bijkomende inlichtingen in te winnen, geef ons een telefoontje of stuur een boodschap via ons contactformulier. In het geval dat u te laat bent of u vlucht vertraging oploopt, contacteer dan snel onze klantendienst zodat we tijdig de eigenaar kunnen contacteren.

Hierbij ons telefoonnummer: +32 2 899 73 73

ONTDEK AL ONZE OVERIGE PARKEERMOGELIJKHEDEN

We hebben uitsluitend gesproken over de parking Brussels airport, maar dat is niet de enigste luchthaven waar we parkings beschikbaar hebben. Voor eender welke informatie aangaande deze parkeerplaatsen, raden we u het lezen van het volgende artikel aan Parking Charleroi Airport . Zoals eerder aangegeven, beschikt MyflexiPark over verschillende parkings in meerdere regio’s; o.a. in het centrum van Brussel of aan de luchthaven. Maar ook op een strategische plaats zoals een Vorst Nationaal parking. Zeer praktisch op een concertavond, u stelt de wagen op de gereserveerde plaats en geniet met volle teugen van het concert. Zo hebben we ook onze Parking Brussel-Zuid, zo kunt u vanaf hier ook in alle rust de Thalys nemen.

MyflexiPark is ook een parkeerbeheer dienstverlener voor bedrijven!

Ontdek ook onze diensten voor professionals door onze volgende artikels te lezen: