Parking Charleroi Airport – ontdek MyflexiPark

  • home
  • Charleroi luchthaven parking

U vertrekt per vliegtuig vanaf het vliegveld Brussels South (te Charleroi)? Wilt u een parking vinden die goedkoper is dan aan de luchthaven zelf, maar desondanks even eenvoudig te vinden en te gebruiken is? Dankzij MyflexiPark – parking Charleroi Airport – reserveert u met enkele muisklikken een voordelige parkeerplaats in de buurt van de luchthaven.

parking Charleroi Airport

WIE OF WAT IS MyflexiPark?

We verhuren aan u parkings in de nabijheid van uw eindbestemming. Onze gemeenschap stelt u verschillende types van parkeerplaatsen ter beschikking. 

Onze formule biedt u de mogelijkheid:

  • een parkeerplaats te reserveren nabij de luchthaven van Charleroi;
  • een shuttle service op afroep te bestellen;
  • aardig wat geld te sparen daar onze parkeerplaatsen goedkoper zijn.

Reserveer met enkele muisklikken uw parkeerplaats:

  • maak eerst uw profiel aan;
  • breng de datums en de uren van vertrek en terugkomst in;
  • breng het adres vanwaar uw wilt vertrekken in;
  • maak uw keuze tussen de verschillende voorgestelde parkeerplaatsen.

Parking Charleroi airport - WAAROM BEROEP op ons DOEN?

Om te beginnen stellen we u diverse parkeerplaatsen voor. Zo kunt u uit een waaier aan parkings kiezen: open parkeerplaatsen, particuliere garages, bewaakte parkings, ... met eventueel een sleutel of een toegangscode. 

Vervolgens kunt u, indien u dat wenst, van een persoonlijke shuttle-dienst op afroep gebruik maken. Het volstaat om deze optie online op onze website te reserveren en uw persoonlijke shuttle brengt u van uw parking tot aan de luchthaven. Met andere woorden, onze dienstverlening is niet alleen goedkoper, maar ze biedt u en uw familie of collega's ook veel comfort. U kunt kiezen tussen de verschillende formules of het nu voor een zakenreis of voor uw vakantie is. Bij MyflexiPark parking Charleroi Airport staat uw auto veilig geparkeerd.

Bovendien, terwijl u van deze optiomale dienstverlening gebruik maakt, spaart u ook nog eens geld uit omdat onze dienstverlening goedkoper dan de reguliere parkings en shuttle-diensten zijn!

CONTACTEER ONS

Aarzel niet om ons te bellen of om via ons contactformulier een boodschap voor bijkomende informatie toe te sturen.

Tel : +32 2 899 73 73

 

Ontdek ook

Ontdek ook MyflexiPark te Vorst Nationaal of te Zaventem :