Parking Charleroi Airport – ontdek MyflexiPark

 • Home
 • Charleroi luchthaven parking

Heeft u een parkeerplaats die u niet gebruikt? Wilt u deze op een eenvoudige en directe manier laten renderen? Sla de juiste ligging op en onze app doet de rest! Aan de hand van het kenteken kunt u de chauffeurs, die u uw parkeerplaats zullen huren, identificeren en u ontvangt automatisch het verschuldigde bedrag!
Daarentegen, bent u op zoek naar een parkeerplaats aan de luchthaven van Charleroi? Boek deze dan op MyflexiPark. Het is goedkoper dan elders en u profiteert tegelijker tijd van alle voordelen van onze service.

Veel positieve reacties, waarvan u er enkele hieronder kunt ontdekken. (Rubriek: "Wat de leden ons over de ‘Rue de Ransart 57' parking vertellen").

parking Charleroi Airport

PARKING CHARLEROI AIRPORT – MYFLEXIPARK IS UW BESTE BONDGENOOT

Wilt u het vliegtuig vanaf Charleroi nemen en geen andere keus heeft dan naar de luchthaven te rijden, MyflexiPark kan u dan de juiste service aanbieden. Ook onze website is een tijdbesparing voor u indien u wilt voorkomen dat u tijd verliest tijdens een lange reis of eindeloos zoeken naar een geschikte parkeerplaats.

MyflexiPark geeft u de mogelijkheid om uw auto op een veilige parkeerplaats achter te laten zonder dat u daarvoor diep in uw buidel moet tasten. We bieden u tarieven aan die lager liggen dan de traditionele parkeertarieven. U vindt hier zeker een goedkopere formule dan op het vliegveld, maar net zo handig. Ons doel is om u een echt alternatief voor het parkeren op de luchthaven aan te bieden, zodat u snel een goedkopere parkeerplaats in de buurt van uw bestemming kunt boeken.

U bent een chauffeur en moet 1 uur of langer parkeren zonder tijd te verspillen? Wilt u voorkomen dat u in rondjes rijdt op zoek naar een locatie, geen hoge prijs betaald en het risico loopt dat u te laat aankomt op uw afspraak? Met MyflexiPark selecteert u in een paar klikken op voorhand de parkeerplaats in de buurt van uw bestemming aan een verlaagde prijs.

Ontvang een promotiecode van MyflexiPark voor de reservatie van uw eerste parkeerplaats of door een kennis onze parkeerplaatsen aan te bevelen. Vraag nu naar uw promotiecode op onze website.

Wat de leden ons over de ‘Rue de Ransart 57' parking vertellen

J. R. - 19/09/2019 - Rue de Ransart 57, Heppignies

Niets te zeggen, goed ontvangen, snelle service, zowel op de heen- als de terugreis.
Ik beveel het in mijn kenniskring aan.

T. T. - 29/06/2019 - Rue de Ransart 57, Heppignies

Zeer goed!
Vriendelijk welkom met snel transport naar de luchthaven.
Van harte aan te bevelen       

Y. H. - 26/02/2019 - Rue de Ransart 57, Heppignies

Beleefde service en stipt op tijd.

A. B. - 26/10/2018 - Rue de Ransart 57, Heppignies

Perfect, zonder problemen. Reeds derde reservatie.

G. D. - 30/01/2018 - Rue de Ransart 57, Heppignies

Alles is zeer goed verlopen. Ontvangst om 05:00 uur in de ochtend. Transport naar de terminal in 5 minuten. Eigenaar zeer vriendelijk. Goede verhouding prijs/kwaliteit. We hebben de sleutel aan de eigenaar gegeven voor het geval de wagen verplaatst moet worden. De wagen stond precies op de plaats waar we deze achtergelaten hebben. Warme aanbeveling.

HOE WERKT MYFLEXIPARK?

MyflexiPark is een samenwerkingsapplicatie waarmee eigenaren hun parkeerplaats of parking kunnen verhuren aan chauffeurs op zoek naar een parkeergelegenheid bijvoorbeeld aan de luchthaven van Charleroi. We laten aan de eigenaren van parkeergarages, deze particulieren of instellingen de vrije keuze om de prijs van hun parkeerplaats vast te leggen en deze beschikbaar te stellen aan bestuurders die op zoek zijn naar een goedkopere parkeerplaats dicht bij hun bestemming.

Vervolgens kunnen de huurders op zoek gaan naar de locatie van hun keuze, op basis van hun bestemming, de prijs, ... Het komt vaak voor dat de leden in onze gemeenschap naar het vliegveld moeten rijden. Dit omdat ze niet afhankelijk willen zijn van de vaste shuttle-diensten of het openbaar vervoer, die vaak te laat of minder snel ter plaatse zijn. Ook kunnen andere redenen aan de grond liggen dat u uw auto niet meeneemt en deze eerder in de buurt van de luchthaven achterlaat. Allereerst ook voor een beveiligingsvraag. Bovendien is het vaak ook te wijten aan de hoge prijzen van parkeergarages die profiteren van de schaarste en nabijheid van beschikbare plaatsen.

Als u MyflexiPark gebruikt, heeft u andere alternatieven om te parkeren in plaats van naar de parkeerplaats op de luchthaven van Charleroi te rijden. MyflexiPark is voor u een nieuwe optie en een concurrent voor deze duurdere luchthavens. Door de MyflexiPark-app te gebruiken, hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Onze volwaardige service laat niets aan het toeval over.

FOLLOW-UP VAN UW VRAAG

Speciaal voor deze service staat een persoonlijke shuttle-dienst tot uw beschikking om u naar de luchthaven te brengen, zelfs als de parkeerplaatsen of parkings iets verder van de luchthaven liggen. Deze shuttle-service wordt automatisch op bepaalde parkeerplaatsen aangeboden. Om van deze service gebruik te maken, vergelijk en selecteer eenvoudig de parkeerplaatsen die deze service aanbieden.

Voor meer veiligheid en comfort biedt MyflexiPark niet alleen parkeerplaatsen op opritten bij particulieren aan, maar ook overdekte parkeerplaatsen. Het is ook mogelijk om een volledig beveiligde parkeerplaats te vinden met toegangscode en bewakingscamera's. Aan u de keuze!

ONTDEK OOK ONZE APPLICATIE

We bieden een makkelijke en intuïtieve interface zodat u deze zo eenvoudig mogelijk kunt gebruiken. Ga om te beginnen naar de startpagina van onze website en registreer u door een nieuw profiel aan te maken met uw contactgegevens.

Zodra de eerste stap is voltooid, selecteert u de parkeerplaats die u wilt gebruiken in de buurt van uw bestemming. Tot slot vergelijk en selecteer een van de beschikbare aanbiedingen die u de meest geschikte parkeerplaats presenteert.

HOE GAAT HET RESERVEREN IN ZIJN WERK?

Er worden twee soorten boekingen voorgesteld door de eigenaars. Reserveringen kunnen snel of normaal zijn. Bij een snelle reserveringsaanvraag wordt uw aanvraag direct na betaling gevalideerd. Bij een normale reserveringsaanvraag moet u wachten op een bevestiging van de eigenaar. Indien de eigenaar akkoord gaat, ontvangt u een e-mail om door te gaan tot de betaling.

De eigenaren hebben de mogelijkheid om de "normale" boekingsoptie op hun parkeerprofiel aan te klikken. Met deze optie kunnen zij het profiel van een potentiële huurder en de feedback van de leden evalueren voordat ze het reserveringsverzoek accepteren.

PARKING CHARLEROI AIRPORT : WIN TIJD MET MYFLEXIPARK

De chauffeur kan dan naar de vooraf gereserveerde parkeerplaats gaan zonder urenlang in de hele stad naar een plaats te hoeven zoeken.

Door te reserveren kan de chauffeur direct doorrijden naar zijn parkeerplaats zonder dat hij in de buurt van zijn bestemming rondjes moet draaien om een goede parkeerplaats te vinden. Naast een vermindering van de hinder voor omwonenden met betrekking tot het zoekend verkeer, geeft het een grote besparing van tijd, brandstof, een vermindering van vervuiling en het comfort van het rijden zonder stress! MyflexiPark is dus ook een groene oplossing en niet alleen een oplossing voor samenwerking.

HET IS AAN JOU OM DE PLAATS VAN JOUW KEUZE TE VINDEN

Vanuit het oogpunt van de huurder: als u zich gratis online registreert, hoeft u alleen maar in te loggen en te zoeken naar een parkeerplaats in de buurt van waar u zich bevindt.

Daarna maakt u een vergelijking tussen alle aangeboden parkeerplaatsen en vervolgens kiest u die parkeerplaats die het beste bij u past, afhankelijk van de beschikbaarheid en de prijs. Meer specifiek, om een parkeerplaats te reserveren:

 • Breng de data en de uren in dat u vertrekt en terugkomt.

 • Kies het adres van bestemming.

 • Vergelijk en kies de parkeerplaats die u wilt huren. Zodra u deze stappen hebt voltooid, betaald u om uw reservering in de volgende stap te voltooien.

 • Om uw reservering af te sluiten, betaalt u direct online via ons online betalingsplatform. Vervolgens hoeft u niet langer te wachten en kunt u bij wijze van spreken direct naar de locatie van uw verhuur vertrekken om van uw parkeerplaats te genieten. Altijd met het doel om onze efficiëntie te verbeteren en de gemeenschap te informeren, hebt u de mogelijkheid om uw mening na gebruik op onze site of onze app in te brengen.

Als eigenaar bent u vrij om te beslissen wanneer u uw parkeerplaats aan de gemeenschap aanbiedt; of u nu kiest voor een snelle reservering of een normale reservering.

PARKING CHARLEROI AIRPORT: TWEE RESERVERINGSMOGELIJKHEDEN

 • Een snelle reservering is wanneer een chauffeur uw parkeerplaats wilt reserveren en wij direct de reservering maken na ontvangst van de betaling. U hoeft verder niets doen. We adviseren u om dit type verhuur te promoten als u een parkeerplaats heeft zoals op een oprit of ergens waar men direct kan parkeren zonder uw interventie.

 • Als u kiest voor een normale reservering van uw parkeerplaats, wordt geen enkele reserveringsaanvraag gevalideerd zonder uw instemming. U ontvangt een melding zodra een chauffeur een reserveringsaanvraag voor uw parkeerplaats heeft gedaan. Deze kunt u dan accepteren of weigeren. Met dit type reservering kunt u het profiel van de potentiële huurder beheren voordat u hun aanvraag accepteert. U ontvangt automatisch een e-mail waarin u wordt gevraagd het reserveringsverzoek te accepteren of af te wijzen.

Het is aan u om de prijs te bepalen op basis van de ligging van uw parkeerplaats en de bezienswaardigheden die in de buurt liggen (concertzalen, voetbalstadions ...). Let op, hoe hoger de huurprijs van uw parkeerterrein, hoe minder kans dat u deze verhuurt. Zoek dus altijd naar de juiste prijs.

MYFLEXIPARK: UW SERVICE VAN VERTROUWEN

Onze app dringt erop aan dat gebruikers hun echte naam moeten gebruiken. Met andere woorden, MyflexiPark is een gemeenschap die werkt in totale transparantie en volledig vertrouwen. We beheren de namen en e-mailadressen en bieden ook de mogelijkheid om verbinding te maken via sociale netwerken. Ons doel is het om zowel huurders als eigenaren een betrouwbare service aan te bieden.

WE ZORGEN GOED VOOR UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voor meer veiligheid en respect tussen de gebruikers zorgt MyflexiPark voor de moderatie van de publicaties op de site en in de App. We scannen berichten op de site, zoals foto's of feedback, zodat ze respectvol en objectief blijven.

Met dit initiatief van onze kant kunt u op de beste manier van de kwaliteit van onze diensten genieten. MyflexiPark behoudt zich ook het recht voor leden te verwijderen die de integriteit van de gebruiker en onze gemeenschap niet respecteren.

PROMOTIECODE MYFLEXIPARK: HOE TE GEBRUIKEN?

De promotiecode van onze service moet worden ingegeven tijdens uw registratie. Op deze manier profiteert u van een onmiddellijke korting op uw eerste boeking. Houdt er rekening mee dat de promotiecode een levensduur van een jaar heeft, zodat u deze op elk gewenst moment kunt gebruiken tijdens de periode van één jaar vanaf de dag dat u zich registreert. Wanneer u zich aansluit bij de MyflexiPark-community, ontvangt u bovendien een verwijzingscode. U kunt deze naar uw vrienden en familie sturen voor nog meer kortingen op uw parkeerplaatsen.

UW BETALING GEBEURT 100% VEILIG

We benadrukken de veiligheid van de applicatie en de vlekkeloze beveiliging van de website. Alle online betalingen zijn 100% veilig en tevens garanderen we de volle bescherming van uw gegevens. Dit blijft een van onze grootste prioriteiten. We werken samen met een van 's werelds toonaangevende bedrijven voor online betalingen die voldoen aan de hoogste beveiligingsnormen. Aarzel dus niet, registreer nu en geniet van uw eerste promotiecode van MyflexiPark.

Stuur ons een foto van uw garage of parkeer plaats als u de eigenaar bent. Hoe beter de kwaliteit van uw foto's, hoe meer kans u maakt dat uw parkeerplaatsen de aandacht trekken en verhuurt worden.

U beslist bij het inbrengen van uw parkeerprofiel of u voor een snelle of een normale boekingsmethode kiest.

 • Een “snelle reservering” betekent dat wanneer een chauffeur uw parkeerplaats wilt reserveren, de boeking automatisch wordt geaccepteerd bij betaling. U moet dus verder niets doen. Dit soort reserveringen wordt aanbevolen als u uw oprit direct van de straat bereikbaar is en er bijvoorbeeld geen sleuteluitwisseling nodig is of een code om toegang te verkrijgen.

 • Als u kiest voor "normale reservering" van uw parkeerplaats, blijft de keuze aan u om een aanvraag te accepteren of te weigeren omdat we u altijd waarschuwen zodra een chauffeur een reserveringsaanvraag voor uw parkeerplaats doet.
  De huur van de parkeerplaats die u beschikbaar stelt, wordt dus uitsluitend betaald na uw goedkeuring. Met dit type reservering kunt u het profiel van de potentiële huurder bekijken voordat u hun aanvraag accepteert.

PARKING CHARLEROI AIRPORT: OOK VIA UW SMARTPHONE

Het is ook onze wens om de gemeenschap verder ui te kunnen breiden met nog meer serieuze en betrouwbare gebruikers, die willen profiteren van een service op maat. Maar bovenal die weten hoe zich te laten adviseren en die daadwerkelijk kunnen luisteren naar feedback.

Bijvoorbeeld, soms realiseren huurders zich niet dat ze de parkeergarage niet op tijd kunnen vrij maken. Dit kan voorkomen.

Maar dan moet u wel MyflexiPark van dit incident op de hoogte houden als dit gebeurt, de huurder en onze klantenservice. De communicatie tussen gebruikers is essentieel om de goede ontwikkeling van onze gemeenschap verder op vertrouwen te kunnen opbouwen!

Het kan ook voorkomen dat u vlak voor de huur annuleert. Dit kan door omstandigheden gebeuren. Het betaalde bedrag wordt dan automatisch teruggegeven aan de huurder.

Aan de andere kant, weet dat als de huurder de reservering van de parking annuleert na het begin van de gereserveerde periode, de huurder niet zal worden terugbetaald en u desondanks de huur ontvangt (behalve in het geval van overmacht).

Als u een reservering annuleert, wordt de huurder volledig terugbetaald. Bedankt voor het melden van dit uitzonderlijke evenement door ons contactformulier te gebruiken, zodat we zo snel mogelijk een alternatieve oplossing voor de huurder kunnen vinden.

Inderdaad, alleen die parkeerplaatsen en/of parkings worden op onze website weergegeven die ten minste over één vrije ruimte voor de gewenste periode beschikken. Logisch dus dat een parkeerplaats die al is verhuurd op het moment dat u deze nodig heeft, niet meer op de website verschijnt tot aan het einde van de huurperiode.

GEEFT U ONS UW INDRUKKEN OVER ONZE PARKING CHARLEROI AIRPORT

Van zodra de service is voltooid, aarzel dan niet om uw indrukken over de eigenaar en de kwaliteit van onze service of van de eigenaar te geven! Het belang van uw mening moet niet worden onderschat. Elke mening is even waardevol. Bovendien is het een goede bijdrage voor de ontwikkeling van onze applicatie en onze gemeenschap.

CONTACTEER ONS

Aarzel niet om ons te bellen of om via ons contactformulier een boodschap voor bijkomende informatie toe te sturen.

Tel : +32 2 899 73 73

Ontdek ook

De MyflexiPark gemeenschap is ook aanwezig in Brussel. Ontdek onze parkeerplaatsen:

Denk ook aan MyflexiPark alvorens het vliegtuig te nemen:

MyflexiPark is ook een parkeerbeheer dienstverlener voor bedrijven!

Ontdek ook onze diensten voor professionals door onze volgende artikels te lezen: