Budget Parking Zaventem – Ontdek MyflexiPark

  • Home
  • Brussel luchthaven parking

Vliegt u vanuit de luchthaven van Zaventem voor een zakenreis of een welverdiende vakantie? Maar u woont op meer dan enkele kilometers daar vandaan en besluit met de auto er naar toe te gaan? Dan moet u voor de duur van uw reis parkeergelegenheid voor uw voertuig vinden.
Wij bieden u een alternatief voor het dure parkeren op de luchthaven. Dankzij
MyflexiPark – budget parking Zaventem - boekt u in slechts een paar klikken eenvoudig en snel een betaalbare parkeerplaats in de buurt van uw bestemming.

WAT IS UW PERFECTE PARKING ?

budget parking Zaventem

WIE OF WAT IS MYFLEXIPARK NU JUIST?

MyflexiPark is een gemeenschap van particulieren en professionals die de chauffeurs die onderweg zijn met hun wagen privé-parkeerplaatsen aanbiedt. Met onze diensten kunt u gemakkelijk een goedkope parkeerplaats vinden. Inderdaad, MyflexiPark voldoet aan verschillende behoeften. Ten eerste aan die van particulieren die hun privégarage of parkeerplaats niet onbezet willen laten en deze meer willen laten renderen wanneer ze deze niet gebruiken. Met MyflexiPark verdienen de eigenaars van deze garages of parkeerplaatsen dus een extra centje om het einde van de maand af te ronden. Daarentegen bespaart MyflexiPark ook tijd en geld voor chauffeurs die een centje willen besparen.

In feite kan het erg duur zijn om uw auto op de parkeerplaats van een luchthaven achter te laten! Vandaar onze wens om een alternatief aan de reizigers voor te stellen. We denken graag dat onze service ook een oplossing biedt voor een veel groter probleem: de congestie van openbare ruimtes. Sterker nog, er zijn steeds meer auto's en chauffeurs in de stad, maar er zijn geen extra parkeerplaatsen meer. In feite, omdat er veel publieke parkeerplaatsen worden verwijderd (auto-luw maken) hebben de bestuurders het steeds lastiger om een goede parkeerplaats in de stad te vinden of rond de luchthavens.

HOE GAAT ONZE DIENSTVERLENING NU IN ZIJN WERK ?

Voor de huurder: het volstaat om u gratis in te schrijven of om de applicatie gratis te downloaden op de smartphone. Eenmaal ingeschreven en verbonden, kunt u die parkeerplaats zoeken die het beste uw bestemming en uw prijs past. Om te reserveren:

  • vul de data en uren van vertrek en terugkomst in;

  • selecteer uw bestemmingsadres;

  • vergelijk en kies de parking van uw keuze.

U hebt de ideale parkeerplaats gevonden? Om uw reservatie te vervolledigen, hoeft u alleen nog maar online te betalen. Eens uw reservatie aangemaakt, kunt u de dag van de reservatie uw auto veilig parkeren en in alle rust vertrekken.

Indien u dit wenst, kunt u uw ervaringen op onze site inbrengen en publiceren. We zijn erg benieuwd naar uw indrukken en meningen aangaande ons systeem. Laat het ons even weten!

Voor de eigenaar van een parkeerplaats, niets is zo eenvoudig: rendez-vous op onze site of applicatie beschikbaar in de AppStore (iOS) of bij Google Play en schrijf u in. Vervolgens, breng uw rekeningnummer in en klik op ‘parkeerplaats toevoegen’. Eenmaal dat uw parkeerplaats in het systeem geïntegreerd is, hoeft u uitsluitend de aanvragen te aanvaarden en uw geld in ontvangst te nemen.

BUDGET PARKING ZAVENTEM : BEVEILIGDE BETALING

Twee mogelijkheden bieden zich hier aan:

Een snelle reservering: als huurder kunt u direct voor de gekozen parkeeerplaats aan de hand van uw kredietkaart betalen. Klik op ‘betalen’ en uw plaats is gereserveerd.

Een normale reservering: alvorens te betalen, wordt een aanvraag voor een bepaalde parkeerplaats naar de eigenaar van deze toegestuurd. Hij/zij moet deze reservering aanvaarden alvorens u kunt betalen. Klik vervolgens op ‘indienen’. Eenmaal de aanvraag verstuurd, wordt u per e-mail verwittigd of uw reserveringsaanvraag aanvaard is. Vervolgens hoeft u alleen nog maar op de link te klikken die in de e-mail staat en de betaling uit te voeren. Dit proces is volledig beveiligd door één van de wereldleiders op het gebied van online-betalingen. Deze hoogstaande normen zijn zowel door onze gemeenschap, als door grote internationale netwerken aanvaard.

Eenmaal de reservatie bevestigd en betaald, ontvangt u de nodige informatie aangaande de ligging en, indien nodig, de nodige instructies (code, sleutel, …) om toegang te krijgen per e-mail.

CONCURRENDE PRIJZEN

Met betrekking tot onze tarieven, de prijs van onze parkeerplaatsen tart elke concurrentie. De prijs van het parkeren in stadscentra nemen voortdurend toe, zo ook de parkeerprijs voor parkeergarages op en aan de luchthavens. Kortom, traditionele parkeergarages worden erg duur. Met MyflexiPark vindt u een parking aan de luchthaven van Zaventem voor slechts 6.00€ per dag. Veel goedkoper dan die dure luchthavenparkeertarieven. De prijzen worden bepaald door de eigenaars en variëren afhankelijk van de locatie en faciliteiten die de locatie biedt.

Over het algemeen bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, gezien de ernst van onze eigenaren en de getoonde prijzen. Om nog maar te zwijgen over de voordelen van ons systeem. Inderdaad, voor minder geld dan een parkeerplaats op straat, die u eindelijke na lang zoeken vindt, beschikt u hier direct over uw gereserveerde parkeerplaats. Bijgevolge, wanneer u een plaats bij MyflexiPark boekt, hoeft u niet ver te zoeken en bespaart u dus tijd en geld. In het stadscentrum is het echt een pluspunt. Voor minder geld hebt u een veilige en gereserveerde plaats om te voorkomen dat u uw afspraak mist!

BUDGET PARKING Zaventem - WAAROM BEROEP DOEN OP MYFLEXIPARK?

Bent u bang om de shuttle die u naar het vliegveld brengt te missen of een vertraging op te lopen en bijgevolge ook uw vlucht? Wilt u tijd besparen en niet lang wachten? Uw huis ligt ver van de luchthaven in een dorp dat niet wordt bediend door rechtstreeks vervoer naar een luchthaven? U neemt liever uw voertuig om niet deze lange lastige tocht hoefen te maken? Er zijn genoeg redenen om uw eigen wagen te nemen, maar het probleem blijft voor een ieder hetzelfde: de steeds hogere prijs van parkeergarages en het snel vinden van een mooie parkeerplaats in deze parkings.

Om te beginnen bieden wij u een ruime keuze aan verschillende parkeerplaatsen. U kunt bij ons vrij toegankelijke parkeerplaatsen, privégarages, beveiligde parkeerplaatsen, ... vinden en vergelijken. Met MyflexiPark wordt u verwend met een ruim aanbod aan keuzes.

We laten bovendien niets aan het toeval over. Door een beroep te doen op onze diensten hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Inderdaad, wij bieden u de professionele dienstverlening van Uber aan om u van uw parking naar de luchthaven te vervoeren. Deze service is uitlsuitend op uw verzoek en dient aangevraagd te worden bij uw reservatie. Boek eenvoudig deze optie online en de shuttle zal u persoonlijk naar de luchthaven brengen. Voor deze optie hebben we uw nummer van uw smartphone nodig zodat we contact met u kunnen opnemen tijdens de overdracht.
De veiligheid en vertrouwelijkheid van uw informatie blijft onze grootste prioriteit. U kunt ons 100% vertrouwen. Niets van uw gegevens zullen worden bekendgemaakt. U bespaart dus veel tijd en comfort in vergelijking met een reguliere shuttledienst. We hebben ook een parking op slechts 1 km van de luchthaven. Dus als u er zin in heeft, kunt u zelfs te voet van de parking naar de luchthaven lopen op een mooie dag.

U bent niet zo handig met al die apps of u bent Uber vergeten te reserveren? Geen probleem, geef ons een telefoontje vanaf uw parkeerplaats van zodra u aankomt. MyflexiPark zal dan Uber contacteren en uw wagen laten voorrijden, dat u vervolgens comfortabel naar de luchthaven brengt.

MAKKELIJK EN EENVOUDIG IN GEBRUIK

Ten slotte is onze service betrouwbaar, snel en gemakkelijk in gebruik. De boeking is online en indien u dat graag heeft, staat uw parkeerplaats nog dezelfde dag voor u klaar. Of het nu voor een vakantie of een zakenreis is, uw auto kan zo lang op deze plaats blijven als u dat wenst. Om de servicekwaliteit te verbeteren en om u informatie, zoals de bevestiging van uw boeking of gedetailleerde informatie, toe te sturen, hebben we uw onder andere ook e-mailadres nodig. Maar maakt u zich geen zorgen, uw gegevens worden beschermd en blijven vertrouwelijk!

ONZE VERSCHILLENDE PARKEERPLAATSEN

Gezien de diversiteit van de eigenaren in onze MyflexiPark-gemeenschap, kunnen we u een groot aantal verschillende parkeerplaatsen voorstellen. Zoals eerder vermeld, stellen zowel partikulieren als professionals hun parkings beschikbaar. Bijgevolge kunnen professionals u bijvoorbeeld een hoogwaardige ondergrondse parkeergarage aanbieden, beveiligd met een code of een plaats in de open lucht op een beveiligde bedrijfsparkeerplaats. Partikulieren, zij bieden u de parkeerplaats op hun oprit of in de garage naast hun huis aan , zodat ze een centje bij kunnen verdienen. Het kan bijvoorbeeld ook een parkeerplaats zijn die in een appartementencomplex gelegen is.

DE GEMEENSCHAP VAN INTERNAUTEN VAN MYFLEXIPARK

Om een nog betere service aan te bieden, wil MyflexiPark zich baseren op een gemeenschap van vertrouwen onder de leden. Gebruikers kunnen dus hun mening over eender welke locatie achterlaten. Hoe vaker een plaats positieve meningen en sterren krijgt toegewezen, des te meer zal deze gewaardeerd worden door de leden, gezien het vertrouwd beeld geeft. Om dit vertrouwen onder de leden te behouden, blijft het beleefd zijn op zijn plaats. Inderdaad, als u als huurder bemerkt dat u uw locatie niet zoals gepland kunt vrijmaken, dient u de verhuurder direct op de hoogte te stellen. U kunt ook onze klantenservice bellen.

HET AFZEGGEN VAN EEN BUDGET PARKING ZAVENTEM

Er zijn tal van omstandigheden die tot annulering van een vlucht kunnen leiden. Of het nu komt door een staking van uw luchtvaartmaatschappij, een klimaat-gebeurtenis (sneeuwstorm, uitbarsting van een vulkaan, ...) of een geval van overmacht. Weet, dat als u een reservering annuleert voor het begin van een huurperiode, het bedrag u integraal wordt terugbetaald. Tenzij deze situatie regelmatig en abnormaal wordt herhaald, dan worden uw annuleringen als beledigend beschouwd en worden ze niet terugbetaald. Uiteraard wordt uw boeking altijd volledig terugbetaald als deze door de eigenaar van de parkeerplaats zelf door bepaalde omstandigheden wordt geannuleerd. In elk geval moeten alle annuleringsverzoeken schriftelijk worden ingediend via onze website.

ONTDEK OOK ONZE BUDGET PARKING ZAVENTEM OP ONZE APPLICATIE

Een parkeerplaats binnen handbereik. Vind altijd en overal de locatie van uw keuze met onze mobiele app beschikbaar in de Apple en Google store. Inderdaad, we hebben altijd een smartphone bij ons, waar we ook zijn, maar niet per se een laptop. Deze supergeconnecteerde generatie wilt altijd snel en makkelijk toegang hebben tot alles en dit is wat onze app voor u doet! Zoek en vind in een paar seconden een vrije parkeerplaats in de buurt van uw locatie of bestemming. Bovendien is de MyflexiPark-app gratis, u betaald alleen de huur van de parkeerplaats.

HOE FUNCTIONEERT DE MYFLEXIPARK APP

Wanneer u uw gratis registratie in de app hebt gemaakt, meldt u zich aan. Als exclusief lid heeft u vervolgens toegang tot de dichtstbijzijnde parkeernetwerken. Kies en selecteer uw voorkeursparking. Het is raadzaam om de localisatie-optie van uw smartphone te activeren, zodat de GPS u naar de gekozen parkeerplaats brengt. Beter nog, onze applicatie heeft de functie "parkeer me nu". Wat is het? Stel u voor dat u op uw bestemming aankomt, dan opent u vervolgens de app en klikt u op "parkeer me nu". De mobiele applicatie vindt dan de vrije parkeerplaats die het dichtst bij uw locatie ligt. Nadat de bestemming is gekozen, toont de applicatie u de route naar deze parking.

Met de MyflexiPark-app geniet u van een optimaal beveiligd betalingsgemak. Zodra uw gegevens compleet zijn, kunt u uw gegevens opslaan en hoeft u uw kaart de volgende keer niet meer in te brengen. Uw betaling wordt snel en automatisch uitgevoerd dankzij ons beveiligde betalingssysteem.

Deze applicatie is net zo handig voor huurders als voor de verhuurders. Inderdaad, laat snel en eenvoudig met onze applicatie uw vrije parkeerplaatsen renderen. Positioneer u zelf op de locatie waar u zich bevindt en de app doet de rest! Als u eenmaal een geïnteresseerde huurder hebt, kunt u deze identificeren aan de hand van zijn kenteken en ontvangt u automatisch de huur. Het is dus zowel eigenaars als huurders gemakkelijk om onze services te gebruiken voor.

Beschrijf uw ervaring na elke huur op een gebruiksvriendelijke manier dankzij ons automatisch evaluatiesysteem. Deel snel je gedachten met de community en ontdek ook wat andere leden denken.

FAQ: WE BEANTWOORDEN JOUW VRAGEN

Hebben we nog niet al u vragen beantwoord? Aarzel dan niet om onze vraagbank op onze website te raadplegen. We hebben alle vragen die surfers ons reeds gesteld hebben en onze antwoorden daarop verzameld; zowel vragen van huurders als van eigenaren. Indien de vraag die u stelt niet in onze lijst staat? Stuur ons een e-mail en we zullen per omgaande een antwoord geven. Mocht uw vraag in het algemeen belang zijn, zullen we deze op onze website aan de lijst toevoegen.

BUDGET PARKING ZAVENTEM : CONTACTEER ONS

Voor aanvullende informatie, aarzel niet om ons te bellen of ons een bericht te sturen via ons contactformulier. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice als uw vlucht vertraging oploopt of wordt uitgesteld om de reservering aan te passen en de eigenaar op de hoogte te stellen.

Contacteer ons op het nummer: +32 2 899 73 73

Ontdek ook

In deze tekst hebben we het over onze budget parking Zaventem. Maar weet dat MyflexiPark ook over meerdere parkeerplaatsen in het centrum van Brussel en omgeving beschikt. Hebt u zin om met uw familie of vrienden naar een concert te gaan? Een grote parkeerplaats wacht op u op nog geen 300 meter van Vorst Nationaal. U hoeft niet ellenlang rond te rijden om een plaatsje te vinden. Blijf zen, parkeer uw wagen en geniet van een gezellige avond.

Ontdek ook MyflexiPark in Charleroi:

of in Brussel: