PARKING BRUSSEL-ZUID – WANNEER EEN PARKEERPLAATS VINDEN SIMPEL WORDT

Gaat u binnenkort op pad voor een zakenreis? Doch u wilt niet in cirkels blijven rondrijden om voor onbepaalde tijd een parkeerplaats te vinden? Bovendien u wilt tijd besparen? Met MyflexiPark geen gedoe meer! Inderdaad, we bieden u onze parking Brussel-Zuid aan, en dit ongeacht het moment. Of u nu een privé-persoon, een professional of zelfs een bedrijf bent, wij verzekeren een kwaliteitsservice aan eenieder. Uw zakenreis duurt maar een dag? Of integendeel, het strekt zich uit over een volle week? Geen probleem, want MyflexiPark biedt u plaatsen die beschikbaar zijn voor de duur dat u vereist. We weten heel goed hoe moeilijk het is om een parkeerplaats rond Brussel-Zuid te vinden. Daarom willen we het u gemakkelijk maken. Reserveer snel, waar u ook bent.

De parking Brussel Zuid Rossini

Ondergrondse parking gelegen aan de Rossinistraat 38b in Anderlecht (Brussel), verlicht, beveiligd, met videobewakin, een voetgangersuitgang en 24/7 toegang. Ideaal dicht tegen het station Brussel-Zuid gelegen. De ondergrondse parking Rossini ligt in de buurt van de Brogniezstraat, de Eloystraat en haaks op de Barastraat, juist naast het Zuid-Station.  Op nog geen vijf minuten lopen van het treinstation! Of u nu de Thalys, de Eurostar of de gewone sneltrein neemt, de parking Rossini is ideaal gelegen in Anderlecht. 

U kunt uw parkeerplaats via de app of de website van MyflexiPark reserveren. Zo hoeft u, bij aankomst in de Belgische hoofdstad, niet langer naar een parkeerplaats te zoeken. Onze parking nabij het Brussel-Zuid station  maakt het voor u mogelijk om rustig naar het Zuid-Station te gaan om de trein of een andere vorm van het openbaar vervoer te nemen.

Velen gingen u voor en gaven ons zeer positieve reacties, waarvan u er enkele hieronder kunt ontdekken. (Rubriek: "Wat de leden ons over onze parkeerplaatsen vertellen“).

Tarieven :

 • KORTING -9%: 2,4 € per uur
 • UITZONDERLIJKE KORTING -10%: 18 € per dag (in plaats van 20 € per dag)
 • UITZONDERLIJKE KORTING -10%: 126 € per week (in plaats van 140 € per week)

Parkeer en reis met een gerust hart.

Hoe te parkeren aan het Brussel-Zuid Station?

Indien u met de auto naar het Brussel-Zuid station komt, zult u heel wat tijd verliezen in het vinden van een goede parkeerplaats. Daarom maakt MyflexiPark u het leven een stuk eenvoudiger dankzij haar ondergrondse parking Rossini nabij het treinstation

Naast het winnen aan tijd, bespaart u met ons tarief ook geld uit, want een parking in de stad kan erg duur uitvallen. Met MyflexiPark, betaalt u tot en met 50% minder. Het parkeertarief van onze parking nabij het Brussel-Zuid station geeft u de kans om geld te sparen en met dat geld kunt u bijvoorbeeld een geschenk kopen voor de persoon die u gaat bezoeken. Of u trakteert uzelf op een extraatje tijdens uw verblijf in Brussel.

Wat valt er te beleven rond de parking aan Brussel-Zuid Station?

Dankzij MyflexiPark wint u aan tijd voordat u uw trein, TGV … neemt. U kunt deze tijd gebruiken door de omgeving een beetje te verkennen. U kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de vlooienmarkt of aan de Marollen waar u fijne antiekwinkels kunt ontdekken of door een kleine wandeling te maken tot aan het park aan de Halle Poort ... U hebt het begrepen, er zijn tal van mogelijkheden om uw reis in Brussel reeds te beginnen.  

Dus wacht niet langer en sluit u aan bij de MyflexiPark-gemeenschap!

MYFLEXIPARK : EEN PROFESSIONELE SERVICE VOOR PROFESSIONALS

Waar u vooral naar op zoek bent, is de kwaliteit van onze service? Dit is dan ook een belangrijk punt waarop wij ons concentreren. Inderdaad, MyflexiPark is berust op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en flexibiliteit. U moet weten dat we onze services voortdurend verbeteren om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen. We garanderen u zelfs een aanzienlijke tijdwinst. Wie heeft er nog nooit problemen ondervonden bij het zoeken naar een geschikte parkeerplaats? Het is voor niemand plezierig, en het is ronduit een verspilling van tijd, kostbare tijd. Bovendien mogen we niet vergeten dat er steeds meer auto's rondrijden en een deel van hen ook nog eens naar een parkeerplaats zoeken. Daarentegen is echter niet een evenredige toename van parkeerplaatsen. We bieden u daarom een makkelijke oplossing, opdat we u te allen tijde parkeerplaatsen ter beschikking kunnen stellen in de buurt van uw bestemming. Wanneer u MyflexiPark gebruikt, vindt u de juiste parkeerplaats en kunt u deze van tevoren online reserveren. Met een paar klikken bent u dus verlost van elke vertraging veroorzaakt door de wanhopige zoektocht naar een geschikte parkeerplaats op de plaats van bestemming.

Wat de leden ons over onze parkeerplaatsen vertellen

M.H. - 19/09/2019 - Rossini

Dit is mijn eerste ervaring met Flexipark en ik kan alleen maar positief zijn! De parking was heel netjes, goed aangeduid en vlakbij Brussel zuid. De service is erg gebruiksvriendelijk en dat voor een voordelige prijs. Ik raad het iedereen aan!

O.S. - 16/09/2019 - Rossini

Uw app is zeer praktisch en de gereserveerde parking stemt in elk opzicht overeen.

V.S. - 07/09/2019 - Rossini

Gewoon perfect; geen enkel probleem.

T.A. - 25/08/2019 - Rossini

In het begin was ik angstig, maar het is echt betrouwbaar. Dank u wel.

E.S. - 20/08/2019 - Rossini

Perfect. Bepaalde agitatie vooraf; te weten zal de internet link wel werken. Maar alles is perfect verlopen. Beveiligde parking, ruime parkeerplaats (Range Rover) vergeleken met andere. Zeer concurrentiële prijs. Een echte aanrader.

L.A. - 05/08/2019 - Rossini

Super, eenvoudige toegang. De wagen staat volledig veilig. Ik beveel deze parking aan.

P. D. - 03/08/2019 - Rossini

Zeer praktische parking, schoon en beveiligd. Kan niet beter!

B. S. - 15/07/2019 - Rossini

Perfect! Op 2 minuten lopen van het station voor slechts 1/3 van de prijs

H.D. - 14/07/2019 - Rossini

Positief. Geen problemen, snel en efficiënt.

 

WAT DOET MYFLEXIPARK?

Vooraleerst is MyflexiPark een platform dat professionals en privé-personen samenbrengt die hun parkeerplaatsen te huur willen aanbieden aan bestuurders. Of het nu gaat om een ​​privé-parkeerplaats of een privé-garage, wij geven eigenaars van deze parkeerplaatsen de mogelijkheid om ze op ons platform in te brengen en aan te prijzen. Na een korte evaluatie worden ze vervolgens aangeboden aan bestuurders die op zoek zijn naar een parking dicht bij hun bestemming. In het geval van onze parking te Brussel-Zuid zijn het uitsluitend bedrijven die hun parkeerplaatsen aanbieden.

Daarnaast wijzen we u erop dat MyflexiPark de volledige verantwoordelijkheid draagt voor het beheer van dit proces en dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Bij het minste probleem komen we tussenbeide. Als een persoon bijvoorbeeld om middernacht problemen heeft met de toegangscode, bieden we zo snel mogelijk de benodigde hulp.

Ten slotte bouwt MyflexiPark aan een community die gebaseerd is op vertrouwen. We valideren elke parkeerruimte die wordt ingediend op basis van specifieke kwaliteitscriteria.

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE PARKING  BRUSSEL-ZUID ?

Als u vaak naar het station van Brussel-Zuid rijdt, weet u dat er dagelijks files zijn, zeker op de piekuren. U staat vast in het verkeer en begint u al zorgen te maken om het vinden van een geschikte parkeerplaats. Het zal niet eenvoudig zijn. Sterker nog, files bemoeilijken het zoeken naar een parkeerplaats en voegen alleen toe aan de vertragingen die het verkeer oploopt. Vertrouw op MyflexiPark om uw parkeerplaats te reserveren. Deze zal op u wachten op de gewenste dag van de reservering.

Allereerst ligt onze parking dicht tegen het station van Brussel-Zuid, wat het reizen stukken eenvoudiger maakt. We garanderen u een veilige, ruime plaats voor uw voertuig, die u in alle rust kunt achterlaten. Uw auto staat op een video bewaakte plaats die uitsluitend toegankelijk is met een persoonlijke automatische toegansgcode.

Zoekt u elders een plaats, kijk ook hier even na over welke beveiligingsmaatregelen de parking beschikt.  Neem de beschrijvingen van elke parkeerplaats even door wanneer u er één in onze lijst zoekt. Sommige hebben bewakingscamera's, andere zijn toegankelijk via de box van een garage, weer andere zijn uitsluitend toegankelijk met een persoonlijke code. Bovendien, voordat de reservering begint, ontvangt u de nodige informatie om de efficiëntie van de toegang tot de parkeerplaats te garanderen. Dus kies op basis van wat uw wensen. Bovendien huurt u een parkeerplaats aan een gunstige prijs.

Het enige dat u hoeft te doen is boeken, naar uw gereserveerde parking met uw auto rijden en in alle rust vertrekken.

WAAROM OP MYFLEXIPARK BEROEP DOEN?

Komt u nog altijd hetzelfde probleem tegen als u de auto neemt? Wilt u op voorhand vermijden rondjes te draaien om een parkeerplaats te vinden? Gaat u binnenkort op zakenreis en wilt u in alle rust uw wagen parkeren? Wilt u zich geen zorgen meer maken om een plaats te vinden die beschikbaar is? MyflexiPark biedt u een oplossing voor al deze problemen. Ons platform maakt uw leven eenvoudiger door u een uitgebreide lijst van parkeerplaatsen aan te bieden die beschikbaar zijn in de buurt van uw bestemming.

Bovendien is de MyflexiPark-service zowel geschikt voor bedrijven als particulieren. Als bedrijf kunt u gemakkelijk een parkeerplaats reserveren voor één of meer van uw werknemers. U biedt hem of haar alle comfort van een stressvrije reis en de beveiliging van een privé-parking. Bovendien kunnen uw medewerkers ook zelf hun parkeerplaats reserveren via de MyflexiPark website.

PARKING BRUSSEL-ZUID VIA MYFLEXIPARK

Een parkeerplaats vinden aan het Station Brussel-Zuid wordt kinderspel. Onze service is gemakkelijk te gebruiken, betrouwbaar en praktisch. MyflexiPark is vooral:

 • te allen tijde beschikbaar

 • van onberispelijke betrouwbaarheid

 • een service die een antwoord geeft op uw noden

 • een gemeenschap gebasseerd op vertrouwen

 • waar u met enkele klikken een parkeerplaats reserveert

 • een zekerheid dat uw gereserveerde plaats op ligt te wachten

 • een reservatiesysteem met 100% beveiligde betalingsmogelijkheden

 • voortdurend op zoek naar verbeteringen

Bovendien kunt u, of uw zakenreis nu een dag of een week duurt, zelf de duur van de reservering van uw parkeerplaats bepalen. Via ons platform bieden we u zowel korte als lange termijn parkeeroplossingen aan. Dankzij MyflexiPark kunt u heel eenvoudig een parkeerplaats reserveren, ook voor meerdere weken.

Tot slot, met betrekking tot het gebruik van uw gegevens, zorgen we er continue voor dat elke gebruikersgegevens op ons platform ten volle worden beschermd. Of het nu uw persoonlijke of bankgegevens zijn, ze zijn net zo veilig als uw voertuig. Als u meer wilt weten over ons privacybeleid, nodigen we u uit om onze speciale sectie hierop te raadplegen.

DE RESERVATIE VAN DE PARKING BRUSSEL-ZUID

Om een plaats te reserveren in de parking aan het station Brussel-Zuid, is er niets zo eenvoudig. Meld u eerst aan bij MyflexiPark en vervolledig uw profiel. Blader vervolgens door de voorgestelde parkeerplaatsen voor het gekozen adres (uw eindbestemming voor de wagen), kies die parkeerplaats die het beste voldoet aan uw verwachtingen. Eens voltooid, controleer de beschikbaarheid en boek direct via ons platform. Betaal vervolgens online met ons beveiligde betalingssysteem, zodat de reservering na betaling automatisch kan worden gevalideerd. Een bevestiging zal u per e-mail worden toegestuurd.

Het moet tevens opgemerkt worden dat de veiligheid van betalingen een belangrijk punt voor ons is. Wij verzekeren u veilige betalingen. Deze verzekering kunnen we u geven daar we samenwerken met één van 's werelds toonaangevende online betalingssystemen. Dus boek met alle vertrouwen bij MyflexiPark.

SLUIT U AAN BIJ ONZE COMMUNITY

MyflexiPark zet zich in voor het belang van vertrouwen tussen gebruikers. Dit is wat bijdraagt tot een betere dienstverlening. Ten eerste hebben de leden de mogelijkheid om commentaren achter te laten op onze website voor de plaatsen die ze hebben gereserveerd. Deze evaluaties zullen andere leden helpen bij hun zoektocht naar een ideale parkeerplaats. De feedback maakt het mogelijk om een concrete mening te geven en om de service van MyflexiPark continue te verbeteren.

Vervolgens dringen we er ook op dat er beleefd onder de gebruikers wordt gereageerd. Als u bijvoorbeeld merkt dat u de parkeerplaats niet op tijd kunt vrijmaken, moet u ons contactcenter direct op de hoogte te stellen. Het centrum kunt u 24/24 uur bereiken en dit 7/7 dagen in de week.

Ten slotte is het respect van de leden iets waar we in het bijzonder om geven. We willen mobiliteitsoplossingen aanbieden aan de stad Brussel door middel van een professionele en vriendelijke service.

MYFLEXIPARK IS OOK BESCHIKBAAR VIA ONZE EIGEN APP

U bent reeds met uw auto onderweg en hebt de laptop niet direct bij de hand en wilt u desondanks een reservatie maken voor een parking tegen het station van Brussel-Zuid? MyflexiPark biedt u ook hier oplossing. Inderdaad, we stellen u een gratis mobiele applicatie ter beschikking die beschikbaar is in de App Store en in Google Play. Hiermee hebt u toegang tot alle functies die online op onze website worden aangeboden. Alles in de palm van uw hand, waar u ook bent. Kies de parkeerplaats die bij u past en boek deze snel. Betaal onmiddellijk en ontvang een boekingsbevestiging. Geniet van alle aanwezige functies op elk moment en elke plaats dankzij onze applicatie. Een parkeerplaats reserveren tegen het station Brussel-Zuid was nog nooit zo eenvoudig.

PARKING BRUSSEL-ZUID: BESTEMMINGS IDEEEN

Wilt u tijdens uw zakenreis een beetje genieten en de stad bezoeken waarin u zich bevindt? MyflexiPark geeft u enkele ideeën en tips over plaatsen te bezoeken, waar u ook naartoe gaat met de Thalys of de Eurostar.

Aan boord van de Thalys, laat u zich verleiden door het Parijse, Londense of Amsterdamse uitzicht. Met uw auto geparkeerd in de parkeergarage aan het station te Brussel-Zuid, kunt u lekker ontspannen en genieten van de schoonheid van uw reis.

Allereerst, laat u zich betoveren door de pracht van de Parijse straten en de beroemde monumenten. Parijs is in de allereerste plaats de openheid ten aanzien van de cultuur. Met zijn talloze musea zult u zich niet vervelen. U kunt onder andere een bezoek brengen aan het beroemde Louvre Museum en de Mona Lisa, de Venus van Milo of het vlot van de Medusa bewonderen. Proef ook de Franse gastronomie in de verschillende restaurants met een terras op de beroemde Avenue des Champs-Elysées. Geniet van de frisse lucht in de Jardin des Tuileries voordat u op deze fijne dag gaat rusten.

Wanneer we over Londen praten, denken we meteen aan de Big Ben. Als de koninklijke familie u interesseert, kunt u het Buckingham Palace bezoeken (op specifieke tijden). Dit is de plaats waar de koninklijke familieleden Britse monarchie verblijven, waaronder koningin Elizabeth II. U zult ook de wisseling van de wacht bij kunnen wonen. Bovendien, als u de Tower Bridge, de bekenste brug in Londen, passeert, heeft u een adembenemend uitzicht op de hoofdstad en de Theems. U kunt ook een bezoek brengen aan het Madame Tussauds-museum. U zult er beroemdheden van over de hele wereld ontdekken in de vorm van wasbeelden. Het is ook de perfecte gelegenheid om te genieten van een heerlijke Fish & Chips.

Eindelijk verandering van koers, richting Amsterdam. Huur een fiets en rij vrij rond in de stad. Het is de beste manier van voortbewegen. De stad heeft veel infrastructuur voor fietsen gebouwd. Het is daarom een plezier om daar lange minuten te trappen. Geniet vervolgens van smakelijke Nederlandse kazen terwijl u geniet van een gratis concert in het Vondelpark. Lees meer over de beroemde schilder Vincent Van Gogh door het Van Gogh Museum te bezoeken.

Waar u ook gaat, laat uw voertuig veilig achter met MyflexiPark.

PARKING BRUSSEL-ZUID: EEN VRAAG? EEN PROBLEEM?

De MyflexiPark-service interesseert u, maar u hebt nog vragen over onze parkeerplaatsen tegen het station Brussel-Zuid? Neem gerust een kijkje op onze veelgestelde vragen. Vian een directe website pagina geven we u een lijst met de meest voorkomende vragen, die u bij het reserveren of het annuleren kunt hebben. Als u uw geluk niet vindt in deze lijst, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen om aan ons uw vraag direct te stellen. We zullen ervoor zorgen dat deze in de lijst wordt opgenomen als deze relevant wordt geacht voor de leden van onze community.

NEEM CONTACT OP MET ONZE PARKEERSERVICE VOOR HET station van Brussel-ZUID

Als u aanvullende informatie wenst of als u een probleem tegenkomt, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen op +32 2 899 73 73.

ONTDEK OOK ONZE OVERIGE PARKEERPLAATSEN

Naast de parking Brussel-Zuid, vindt u ook de overige parkeerplaatsen die door MyflexiPark worden aangeboden. Of u nu op zoek bent naar een plaats in de buurt van treinstations of luchthavens, wij bieden u verschillende locaties. In feite, vind onze ‘low cost’ Parking Charleroi of Budget parking Zaventem voor het instappen in uw vliegtuig, of boek uw Vorst Nationaal parking voor een concert.

MyflexiPark is ook een parkeerbeheer dienstverlener voor bedrijven!

Ontdek ook onze diensten voor professionals door onze volgende artikels te lezen: