PARKING BRUSSEL-ZUID – WANNEER EEN PARKEERPLAATS VINDEN SIMPEL WORDT

Gaat u binnenkort op pad voor een zakenreis? Doch u wilt niet in cirkels rondrijden om voor onbepaalde tijd een parkeerplaats te vinden? Bovendien u wilt tijd besparen? Met MyflexiPark geen gedoe meer! Inderdaad, we bieden parking Brussel-Zuid aan, en dit ongeacht het moment. Of u nu een privé-persoon of een professional, of zelfs een bedrijf bent, wij verzekeren u van een kwaliteitsservice aan eenieder. Uw zakenreis duurt maar een dag? Of integendeel, het strekt zich uit over een volle week? Geen probleem, want MyflexiPark biedt u plaatsen die beschikbaar zijn voor de hele duur dat u vereist bent. We weten heel goed hoe moeilijk het is om een parkeerplaats rond Brussel-Zuid te vinden. Daarom willen we het u gemakkelijk maken. Reserveer snel, waar u ook bent.

De parking Brussel Zuid Rossini

Ondergrondse parking gelegen aan de 38b Rossinistraat in Anderlecht (Brussel), verlicht, beveiligd en videobewaking met voetgangersuitgang en 24/7 toegang. Ideaal gelegen dicht bij het station Brussel-Zuid. Amper vijf minuten om bij de haven te komen! Enkele tientallen positieve reacties, waarvan u er enkele hieronder kunt ontdekken. (Rubriek: "Wat de leden ons over onze parkeerplaatsen vertellen“).

Tarieven :

 • KORTING -5%: 2,2 € per uur
 • UITZONDERLIJKE KORTING -34%: 12,9 € per dag (in plaats van 19,5 € per dag)
 • UITZONDERLIJKE KORTING -28%: 90,3 € per week (in plaats van 125 € per week)

Parkeer en reis met een gerust hart.

MYFLEXIPARK : EEN PROFESSIONELE SERVICE VOOR PROFESSIONALS

Waar u vooral naar op zoek bent, is de kwaliteit van de service? Dit is een belangrijk punt waarop wij ons concentreren. Inderdaad, MyflexiPark is berust op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en flexibiliteit. U moet weten dat we onze services voortdurend verbeteren om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen. We garanderen u zelfs een aanzienlijke tijdwinst. Wie is er nog nooit problemen ondervonden bij het zoeken naar een geschikte parkeerplaats? Het is voor niemand plezierig, en het is gewoon een verspilling van tijd, veel tijd. Bovendien mogen we niet vergeten dat er steeds meer auto's rondrijden en een deel van hen ook een parkeerplaats zoeken. Daarentegen is echter niet echt een evenredige toename van parkeerplaatsen. Daarom lossen we dit probleem op door u een makkelijke oplossing te bieden, omdat we u te allen tijde parkeerplaatsen ter beschikking kunnen plaatsen, in de buurt van uw bestemming. Wanneer u MyflexiPark gebruikt, vindt u de juiste parkeerplaats en heeft u de mogelijkheid om deze van tevoren online te reserveren. Met een paar klikken bent u dus verlost van elke vertraging veroorzaakt door de wanhopige zoektocht naar een geschikte parkeerplaats tijdens uw reis.

Wat de leden ons over onze parkeerplaatsen vertellen

M.H. - 19/09/2019 - Rossini

Dit is mijn eerste ervaring met Flexipark en ik kan alleen maar positief zijn! De parking was heel netjes, goed aangeduid en vlakbij Brussel zuid. De service is erg gebruiksvriendelijk en dat voor een voordelige prijs. Ik raad het iedereen aan!

O.S. - 16/09/2019 - Rossini

Uw app is zeer praktisch en de gereserveerde parking stemt in elk opzicht overeen.

V.S. - 07/09/2019 - Rossini

Gewoon perfect; geen enkel probleem.

T.A. - 25/08/2019 - Rossini

In het begin was ik angstig, maar het is echt betrouwbaar. Dank u wel.

E.S. - 20/08/2019 - Rossini

Perfect. Bepaalde agitatie vooraf; te weten zal de internet link wel werken. Maar alles is perfect verlopen.Beveiligde parking, ruime parkeerplaats (Range Rover) vergeleken met andere. Zeer concurrentiële prijs. Een echte aanrader.

L.A. - 05/08/2019 - Rossini

Super, eenvoudige toegang. De wagen staat volledig veilig. Ik beveel deze parking aan.

P. D. - 03/08/2019 - Rossini

Zeer praktische parking, schoon en beveiligd. Kan niet beter!

B. S. - 15/07/2019 - Rossini

Perfect! Op 2 minuten lopen van het station voor slechts 1/3 van de prijs

H.D. - 14/07/2019 - Rossini

Positief. Geen problemen, snel en efficiënt.

 

WAT DOET MYFLEXIPARK?

Allereerst is MyflexiPark een platform dat professionals en privé-personen samenbrengt die parkeerplaatsen te huur aanbieden aan bestuurders. Of het nu gaat om een ​​privé-parkeerplaats of een privé-garage, wij geven eigenaars van deze parkeerplaatsen de mogelijkheid om ze op ons platform in te brengen. Deze parkeergarages worden eerst gevalideerd door MyflexiPark en vervolgens aangeboden aan bestuurders die op zoek zijn naar een locatie dicht bij hun bestemming. In het geval van onze parking Brussel-Zuid zijn het uitsluitend bedrijven die hun parkeerplaatsen aanbieden.

Vervolgens moet het worden opgemerkt dat MyflexiPark de volledige verantwoordelijk draagt voor het beheer van dit alles en dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Bij het minste probleem komen we tussenbeide. Als een persoon bijvoorbeeld om middernacht problemen heeft met de toegangscode, bieden we zo snel mogelijk de benodigde hulp.

Ten slotte bouwt MyflexiPark een community op die gebaseerd is op vertrouwen. We valideren elke parkeerruimte die wordt ingediend op basis van criteria van kwaliteit.

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE PARKING  BRUSSEL-ZUID ?

Als u vaak naar het Station Brussel-Zuid rijdt, weet u dat er dagelijks files zijn. Het verhaal wordt telkens herhaald op de piekuren. U staat vast in het verkeer en begint u al zorgen te maken om het vonden van een geschikte parkeerplaats. Het zal niet eenvoudig zijn. Sterker nog, files bemoeilijken het zoeken naar een parkeerplaats en voegen alleen toe aan de vertragingen die het verkeer oploopt. Vertrouw op MyflexiPark om uw parkeerplaats te reserveren. Deze zal op u wachten op de gewenste dag van de reservering.

Allereerst ligt de parking aan het Station Brussel-Zuid dicht tegen het station zelf, wat het reizen eenvoudiger maakt. We garanderen u een veilige plaats voor uw voertuig. Daarom kunt u de auto in alle rust achterlaten. Het wordt op een bewaakte plaats bewaard. Vergeet dus niet om de beschrijvingen van elke parkeerplaats te bekijken wanneer u er één in de lijst zoekt. Sommige hebben bewakingscamera's, andere zijn toegankelijk via de box van een garage, weer andere zijn weer uitsluitend toegankelijk met een persoonlijke code. Bovendien, voordat de reservering begint, ontvangt u de nodige informatie om de efficiëntie van de toegang tot de parkeerplaats te garanderen. Dus kies op basis van wat u wenst. Bovendien huurt u een parkeerplaats tegen een sterke prijs.

Het enige dat u hoeft te doen is boeken, naar uw gereserveerde parking voor uw auto te rijden en in alle rust te vertrekken.

WAAROM OP MYFLEXIPARK BEROEP DOEN?

Heeft u nog steeds weer hetzelfde probleem tegen als u de auto neemt? U weet op voorhand dat u in cirkels gaat rondrijden zonder een parkeerplaats te vinden? Gaat u binnenkort op zakenreis en wilt u rustig uitrusten? Wilt u zich geen zorgen meer maken rond het probleem om een plaats te vinden die beschikbaar is? MyflexiPark is uw oplossing voor al deze problemen. Ons platform maakt uw leven eenvoudiger door u een uitgebreide lijst van parkeerplaatsen aan te bieden die beschikbaar zijn in de buurt van uw bestemming.

Bovendien is de MyflexiPark-service zowel geschikt voor bedrijven als particulieren. Als bedrijf kunt u gemakkelijk een parkeerplaats reserveren voor één of meer van uw werknemers. U biedt hem of haar alle comfort van een stressvrije reis en de beveiliging van een privé-parking. Bovendien kunnen uw medewerkers zelf hun parkeerplaats reserveren via MyflexiPark.

PARKING BRUSSEL-ZUID VIA MYFLEXIPARK

Een parkeerplaats vinden aan het Station Brussel-Zuid wordt kinderspel. Onze service is gemakkelijk te gebruiken, betrouwbaar en praktisch. MyflexiPark is vooral:

 • te allen tijde beschikbaar

 • van onberispelijke betrouwbaarheid

 • een service die een antwoord geeft op uw noden

 • een gemeenschap gebasseerd op bvertrouwen

 • waar u met enkele klikken een parkeerplaats reserveert

 • een zekerheid dat uw gereserveerde plaats op ligt te wachten

 • een reservatiesysteem met 100% beveiligde betalingsmogelijkheden

 • voortdurend op zoek naar verbeteringen

Bovendien kunt u, of uw zakenreis nu een dag of een week duurt, zelf de duur van de reservering van uw parkeerplaats bepalen. Via ons platform vindt u zowel korte als lange termijn parkeeroplossingen. Dankzij MyflexiPark kunt u heel eenvoudig een parkeerplaats reserveren, ook voor meerdere weken.

Tot slot, met betrekking tot het gebruik van uw gegevens, zorgen we er continue voor dat elke gebruikersgegevens op ons platform ten volle worden beschermd. Of het nu uw persoonlijke of bankgegevens zijn, ze zijn net zo veilig als uw voertuig. Als u meer wilt weten over ons privacybeleid, nodigen we u uit om onze speciale sectie hierop te raadplegen.

DE RESERVATIE VAN DE PARKING BRUSSEL-ZUID

Om een plaats te reserveren in de parking aan het Station Brussel-Zuid, is er niets zo eenvoudig. Meld u eerst aan voor MyflexiPark en vervolledig uw profiel. Blader vervolgens door de voorgestelde parkeerplaatsen voor het gekozen adres (uw eindbestemming voor de wagen), kies die parkeerplaats die het beste voldoet aan uw verwachtingen. Eens voltooid, controleer de beschikbaarheid en boek direct via ons platform. Betaal vervolgens online met ons beveiligde betalingssysteem, zodat de reservering na betaling automatisch kan worden gevalideerd. Een bevestiging zal u per e-mail worden toegestuurd.

Het moet wel pgemerkt worden dat de veiligheid van betalingen een belangrijk punt voor ons is. Wij verzekeren u veilige betalingen. Deze verzekering kunnen we u geven daar we samenwerken met een van 's werelds toonaangevende online betalingen. Dus boek met vertrouwen bij MyflexiPark.

SLUIT U AAN BIJ ONZE COMMUNITY

MyflexiPark zet zich in op het belang van vertrouwen tussen gebruikers. Dit is wat bijdraagt tot een betere dienstverlening. Ten eerste hebben de leden de mogelijkheid om commentaren achter te laten op onze website voor de plaatsen die ze hebben gereserveerd. Deze evaluaties zullen andere leden helpen bij hun zoektocht naar een ideale parkeerplaats. De feedback maakt het mogelijk om een concrete mening te vormen en om de service van MyflexiPark continue te verbeteren.

Vervolgens dringen we ook aan op de beleefdheid die onder de gebruikers moet heersen. Als u bijvoorbeeld merkt dat u de parkeerplaats niet op tijd kunt vrijmaken, moet u ons contactcenter 24 uur per dag om ons op de hoogte te stellen.

Ten slotte is het respect van de leden iets waar we in het bijzonder om geven. We willen mobiliteitsoplossingen aanbieden aan de stad Brussel door middel van een professionele en vriendelijke service.

MYFLEXIPARK IS OOK BESCHIKBAAR VIA ONZE EIGEN APP

U zit in de trein en u hebt de laptop niet bij de hand? Wilt u een reservatie maken voor een parking Brussel-Zuid? MyflexiPark heeft de oplossing op uw noden. Inderdaad, we stellen u een gratis mobiele applicatie ter beschikking die beschikbaar is in de App Store en in Google Play. Hiermee hebt u toegang tot alle functies die online op onze website worden aangeboden. Alles in de palm van uw hand, waar u ook bent. Kies de parkeerplaats die bij u past en boek deze snel. Betaal onmiddellijk en ontvang een boekingsbevestiging. Geniet van alle aanwezige functies op elk moment en elke plaats dankzij onze applicatie. Een parkeerplaats reserveren aan het Station Brussel-Zuid was nog nooit zo eenvoudig.

PARKING BRUSSEL-ZUID: BESTEMMINGS IDEEEN

Wilt u tijdens uw zakenreis een beetje genieten en de stad bezoeken waarin u zich bevindt? MyflexiPark geeft u enkele ideeën en tips over plaatsen te bezoeken, waar u ook naartoe gaat met de Thalys of de Eurostar.

Aan boord van de Thalys, laat u zich verleiden door het Parijse, Londense of Amsterdamse uitzicht. Met uw auto geparkeerd in de parkeergarage aan het Station Brussel-Zuid, kunt u lekker ontspannen en genieten van de schoonheid van uw reis.

Allereerst, laat u zich betoveren door de pracht van de Parijse straten en de beroemde monumenten. Parijs is in de allereerste plaats de openheid ten aanzien van de cultuur. Met zijn talloze musea zult u zich niet vervelen. U kunt onder andere een bezoek brengen aan het beroemde Louvre Museum en de Mona Lisa, de Venus van Milo of het vlot van de Medusa bewonderen. Proef ook de Franse gastronomie in de verschillende restaurants met een terras op de beroemde Avenue des Champs-Elysées. Geniet van de frisse lucht in de Jardin des Tuileries voordat u op deze fijne dag gaat rusten.

Wanneer we over Londen praten, denken we meteen aan de Big Ben. Als de koninklijke familie u interesseert, kunt u het Buckingham Palace bezoeken (op specifieke tijden). Dit is de plaats waar de koninklijke familieleden Britse monarchie verblijven, waaronder koningin Elizabeth II. U zult ook de wisseling van de wacht bij kunnen wonen. Bovendien, als u de Tower Bridge, de bekenste brug in Londen, passeert, heeft u een adembenemend uitzicht op de hoofdstad en de Theems. U kunt ook een bezoek brengen aan het Madame Tussauds-museum. U zult er beroemdheden van over de hele wereld ontdekken in de vorm van wasbeelden. Het is ook de perfecte gelegenheid om te genieten van een heerlijke Fish & Chips.

Eindelijk verandering van koers, richting Amsterdam. Huur een fiets en rij vrij rond in de stad. Het is de beste manier van voortbewegen. De stad heeft veel infrastructuur voor fietsen gebouwd. Het is daarom een plezier om daar lange minuten te trappen. Geniet vervolgens van smakelijke Nederlandse kazen terwijl u geniet van een gratis concert in het Vondelpark. Lees meer over de beroemde schilder Vincent Van Gogh door het Van Gogh Museum te bezoeken.

Waar u ook gaat, laat uw voertuig veilig achter met MyflexiPark.

PARKING BRUSSEL-ZUID: EEN VRAAG? EEN PROBLEEM?

De MyflexiPark-service interesseert u, maar u hebt nog vragen over onze parkeerplaatsen aan het Station Brussel-Zuid? Neem gerust een kijkje op onze veelgestelde vragen. Inderdaad, we geven een lijst met de meest voorkomende vragen, zoals die bij het reserveren of het annuleren voorkomen. Als u uw geluk niet vindt in deze lijst, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen om ons uw vraag te stellen. We zullen ervoor zorgen dat deze in de lijst wordt opgenomen als deze relevant wordt geacht voor de leden van onze community.

CONTACTEER ONS

Als u aanvullende informatie wenst of als u een probleem tegenkomt, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen op +32 2 899 73 73.

ONTDEK OOK…

Naast de parking Brussel-Zuid, vindt u ook de overige parkeerplaatsen die door MyflexiPark worden aangeboden. Of u nu op zoek bent naar een plaats in de buurt van treinstations of luchthavens, wij bieden u verschillende locaties. In feite, vind onze ‘low cost’ Parking Charleroi of Budget parking Zaventem voor het instappen in uw vliegtuig, of boek uw Vorst Nationaal parking voor een concert.