TARIEF PARKING BRUSSEL-ZUID – VIND UW PLAATS VOORDAT U MET DE TREIN VERTREKT

Wilt u uw auto vóór vertrek op een beveiligde parkeerplaats achterlaten? Voor lange en korte verplaatsingen per trein biedt MyflexiPark parkeerplaatsen waar u uw auto kunt parkeren gedurende de duur van uw verblijf. Ons aanbod is toegankelijk zowel voor particulieren als voor professionals, maar ook voor bedrijven die hun werknemers kwaliteitsvolle parkeeroplossingen willen aanbieden. Ontdek onze tarief parking Brussel-Zuid aangepast aan alle budgetten.

Enkele tientallen positieve reacties, waarvan u er enkele hieronder kunt ontdekken. (Rubriek: "Wat de leden ons over de Rossini parking vertellen“).  

WAT ONZE GEMEENSCHAP ZEGT OVER DE ONDERGRONDSE PARKING ROSSINI

M.H. - 19/09/2019

Dit is mijn eerste ervaring met Flexipark en ik kan alleen maar positief zijn! De parking was heel netjes, goed aangeduid en vlakbij Brussel zuid. De service is erg gebruiksvriendelijk en dat voor een voordelige prijs. Ik raad het iedereen aan!

O.S. - 16/09/2019

Uw app is zeer praktisch en de gereserveerde parking stemt in elk opzicht overeen.

V.S. - 07/09/2019

Gewoon perfect; geen enkel probleem.

T.A. - 25/08/2019

In het begin was ik angstig, maar het is echt betrouwbaar. Dank u wel.

E.S. - 20/08/2019

Perfect. Bepaalde agitatie vooraf; te weten zal de internet link wel werken. Maar alles is perfect verlopen.Beveiligde parking, ruime parkeerplaats (Range Rover) vergeleken met andere. Zeer concurrentiële prijs. Een echte aanrader.

L.A. - 05/08/2019

Super, eenvoudige toegang. De wagen staat volledig veilig. Ik beveel deze parking aan.

P. D. - 03/08/2019

Zeer praktische parking, schoon en beveiligd. Kan niet beter!

B. S. - 15/07/2019

Perfect! Op 2 minuten lopen van het station voor slechts 1/3 van de prijs

H.D. - 14/07/2019

Positief. Geen problemen, snel en efficiënt.

MYFLEXIPARK LEGT DE NADRUK OP DE KWALITEIT VAN HAAR AANBOD

We willen al onze huurders parkeerplaatsen aanbieden die:

  • Praktisch zijn
    Wij bieden parkeerplaatsen vlakbij het Station Brussel-Zuid aan, zodat u uw trein snel kunt nemen na het parkeren van uw auto

  • Betaalbaar
    Met onze tarieven kunnen bedrijven en particulieren hun parkeerkosten drukken. We bieden parkeerplaatsen die tot 2x goedkoper zijn dan conventionele parkeergarages.

  • Beveiligd
    Geniet van uw vakantie of maak een zakelijke afspraak met een geruste gedachte. MyflexiPark-parkeeplaatsen en parkings voldoen aan essentiële criteria voor wat de veiligheid aangaat.

Bovendien hebben we een help center dat 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar is. Op deze manier kunt u heel eenvoudig contact met ons opnemen in geval van problemen bijvoorbeeld bij het toetreden of verlaten van uw parkeerplaats. Met onze hulp kunt u snel, duidelijk en precies antwoord krijgen op al uw vragen.

TARIEF PARKING BRUSSEL-ZUID : BETAAL EENVOUDIG ONLINE

Nadat u hebt geboekt op de website of op de aanvraag, wordt u gevraagd om het bedrag van uw parkeerplaats op MyflexiPark te betalen.

Alle MyflexiPark-parkeerreserveringen kunnen rechtstreeks op ons platform worden gemaakt. Dankzij ons 100% veilig online betalingssysteem bieden we bankbeveiliging en bescherming van alle transactiegegevens voor elke MyflexiPark-gebruiker.

Ons platform biedt u toegang tot verschillende betaalmethodes. U hebt dus een ruime keuze om het huren van uw parkeerplaats te betalen. Bovendien heeft dit een zeer praktisch aspect. Stel u zich voor dat u om een of andere dringende reden een parkeerplaats nodig heeft. Waar u ook bent, u kunt in één oogwenk online uw parkeerplaats zoeken, reserveren en veilig betalen. Uiteraard zolang u toegang heeft tot een Wi-Fi of 4G-netwerk. U hoeft dus ook niet naar een kiosk te zoeken waar u het gevraagde bedrag kunt betalen.

Ontdek de omgeving van de beveiligde parking Rossini

Bent u op zoek naar een parkeerplaats in de buurt van het Brussel-Zuid-Station die veiliger is dan een parkeerplaats op straat? Aarzel dan niet om te parkeren in de ondergrondse parking  Rossini. Verlicht, ideaal gelegen, ook nabij het Zuid-Station… wat de parking ideaal maakt om uw wagen te parkeren in Brussel. Bovendien is het parkeertarief nabij het treinstation laag. De parking is gelegen op 2 stappen van het internationale Zuid-Station en temidden van een hele waaier aan restaurants, bars en hotels. Ook niet ver gelegen van het historische centrum van de Europese hoofdstad kunt u met het openbare vervoer alle uithoeken van Brussel bereiken of gewoon genieten van de rommelmarkt, juist om de hoek. Aarzel dus niet langer en reserveer nu uw parkeerplaats!

Waarom MyflexiPark kiezen als parkeeraanbieder?

We hebben een platform gecreëerd waar we eigenaars van parkeerplaatsen en automobilisten, die een parkeerplaats willen huren, bij elkaar brengen. Dankzij MyflexiPark kunt u parkeerplaats vinden aan het Zuid-Station en heel eenvoudig de luchthaven Brussels Airport bereiken. Het is niet meer nodig om te stressen in het zoeken naar een parkeerplaats in de buurt van het Zuid-Station. Met slecht een paar klikken op onze app of website, kunt u een parkeerplaats huren aan de beste prijs. Het is voor u een aanzienlijke tijdbesparing en een hele opluchting voor uw beurs daar het tarief zeer betaalbaar is.

TARIEF PARKING BRUSSEL-ZUID: BESPAAR OM BETER TE BEZOEKEN

Gaat u voor een zakelijke bijeenkomst naar Londen? Gaat u een paar dagen op vakantie? Met onze geweldige tarieven heeft u wat extra zakgeld om prachtige bezoeken te maken.

Als u bijvoorbeeld voor een dag naar Londen gaat, hebt u de mogelijkheid om in een van haar mooie parken te wandelen. Wandel bijvoorbeeld tussen de bomen van Hyde Park of het Saint James's Park. Als het weer niet aangenaam is, verwelkomt het gratis kunst- en designmuseum Victoria & Albert Museum u met open armen.

Blijf u voor een langere periode? Maak dan een rondleiding door de British Market en ga winkelen in één van de mooie winkels van lokale ambachtslui. Vervolgens kunt u zich tegoed doen bij Mother Mash voordat u Pier 9 ¾ bezoekt in het King's Cross Station na waar dit perron speciale aandacht kreeg door het succes van de Harry Potter-saga.

NEEM CONTACT OP MET ONZE PARKING-SERVICE

Neem contact op met onze klantenservice, telefonisch op +32 2 899 73 73 of via ons contactformulier. We zullen dan graag uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

ONTDEK OOK ONZE ANDERE PARKINGS

MyflexiPark biedt U ook parkeergelegenheid op de Parking Charleroi en de Budget parking Zaventem oplossingen, om te reserveren voor uw vluchten. Denk de dag voor een concert aan ons om een betaalbare Vorst Nationaal parking te vinden.