PARKING STATION BRUSSEL-ZUID – RESERVEER UW PARKING MET MYFLEXIPARK

Neemt u binnenkort de Thalys of de Eurostar die vanuit het Station Brussel-Zuid vertrekken? Voordat u op vakantie gaat, een zakenreis of een zakelijke bijeenkomst in het buitenland heeft, reserveer uw parkeerplaats bij MyflexiPark. Onze service, geschikt voor bedrijven, professionals en particulieren, stelt u in staat om vooraf een parkeerplaats aan het Station Brussel-Zuid te reserveren voor het parkeren van uw voertuig voor de duur van uw reis.

Enkele tientallen positieve reacties, waarvan u er enkele hieronder kunt ontdekken. (Rubriek: "Wat de leden ons over de Rossini parking vertellen“).  

Wat de leden ons over de Rossini parking vertellen

M.H. - 19/09/2019

Dit is mijn eerste ervaring met Flexipark en ik kan alleen maar positief zijn! De parking was heel netjes, goed aangeduid en vlakbij Brussel zuid. De service is erg gebruiksvriendelijk en dat voor een voordelige prijs. Ik raad het iedereen aan!

O.S. - 16/09/2019

Uw app is zeer praktisch en de gereserveerde parking stemt in elk opzicht overeen.

V.S. - 07/09/2019

Gewoon perfect; geen enkel probleem.

T.A. - 25/08/2019

In het begin was ik angstig, maar het is echt betrouwbaar. Dank u wel.

E.S. - 20/08/2019

Perfect. Bepaalde agitatie vooraf; te weten zal de internet link wel werken. Maar alles is perfect verlopen.Beveiligde parking, ruime parkeerplaats (Range Rover) vergeleken met andere. Zeer concurrentiële prijs. Een echte aanrader.

L.A. - 05/08/2019

Super, eenvoudige toegang. De wagen staat volledig veilig. Ik beveel deze parking aan.

P. D. - 03/08/2019

Zeer praktische parking, schoon en beveiligd. Kan niet beter!

B. S. - 15/07/2019

Perfect! Op 2 minuten lopen van het station voor slechts 1/3 van de prijs

H.D. - 14/07/2019

Positief. Geen problemen, snel en efficiënt.

PARKING STATION BRussel-ZUID: EEN SERVICE AAN BEDRIJVEN EN PROFESSIONALS

U bent een bedrijf en u wilt een goed beheer van uw parkeerkosten mogelijk maken? Dan kan MyflexiPark u hierbij helpen. Als bedrijf kunt u een parkeerplaats reserveren voor een of meerdere werknemers voordat ze per trein vanuit het Station Brussel-Zuid vertrekken voor een vergadering of zakenreis. Uw werknemers kunnen ook zelf hun parkeerplaats op ons platform boeken. Ons aanbod biedt verschillende voordelen, waaronder een zeer betaalbare prijs voor al onze parkeerplaatsen en een uitstekende servicekwaliteit. Dus, als u de mobiliteitskosten van uw bedrijf wilt verminderen en uw werknemers het beste comfort wilt bieden, is MyflexiPark de ideale oplossing. Onze plaatsen zijn beschikbaar voor lange en korte periodes. Afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf en van uw medewerkers, vindt u altijd de juiste oplossing bij MyflexiPark.

PARKING STATION BRUSSEL-ZUID : EEN SERVICE OOK GESCHIKT VOOR PARTICULIEREN

U bent een privé-persoon en wilt profiteren van een parkeerplaats voor de lengte van uw vakantie? Dan kunt uw parkeerplaats nabij het Station Brussel-Zuid gemakkelijk reserveren op ons platform. Dankzij onze zeer betaalbare prijsaanbieding profiteert u van betrouwbaar parkeren tegen lagere kosten. Ga nu naar ons tabblad "zoek parking" of naar onze startpagina om alvast een plaats te boeken voor uw vertrek in onze parking Station Brussel-Zuid.

MYFLEXIPARK: SERVICE VAN EEN ONBERISPELIJKE KWALITEIT

Onze service is vooral betrouwbaar, praktisch en gebruiksvriendelijk. Daarom bieden we u een reserveringssysteem waarop à la minute een reservatie kunt maken en kwaliteitsparkeerplaatsen kunt vinden. MyflexiPark wil ook elk parking dat beschikbaar is op het platform valideren. In die zin bekijken we elke aanvraag voor mogelijke parkings op basis van 3 sleutelcriteria:

 • Ten eerste, de nabijheid van de parkeerplaats
  Elke parkeerplaats bevindt zich op 2 stappen bij het Station Brussel-Zuid. U wilt niet van uw wagen naar de trein moeten rennen. Dankzij onze oplossing vindt u parkeerplaatsen die zeer dicht bij uw bestemming liggen. U hebt dus alle tijd om op uw gemak de trein te nemen. Het is heel gemakkelijk om tot onze parkeergarages toegang te krijgen en uw auto te parkeren. U bespaart dus veel tijd met het gebruik van onze oplossing omdat u niet urenlang wanhopig hoeft te zoeken naar een geschikte parkeerplaats

 

 • Vervolgens de beveiliging van de aangeboden parkeerplaatsen
  Gaat u op vakantie of op zakenreis en bent u bang voor de veiligheid van uw voertuig? Maakt u zich geen zorgen, want bij MyflexiPark kunt u veilige parkeerplaatsen vinden. Alle parkeerplaatsen van het Station Brussel-Zuid bevinden zich in bewaakte zones binnen een gecontroleerd gebied.
  U vindt ook parkings, waarvan de toegang wordt bewaakt door een toegangscode of met camera, in ons aanbod.

 

 • Tot slot, MyflexiPark biedt u een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding
  We willen u mobiliteitsoplossingen aanbieden die ook uw budget respecteren. De beschikbare parkeerplaatsen op ons platform zijn maximaal voor de helft van de prijs in vergelijking met de standaard parkings. Met MyflexiPark gaat u op reis zonder u te ruïneren. Profiteer van uw besparing en besteed het geld aan leukere zaken op uw reis, zoals bijvoorbeeld een moment van ontspanning op uw bestemming

24/24 UUR BIJSTAND VOOR UW PARKING STATION BRUSSEL-ZUID

Bovendien staan we u 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch voor u klaar om de reis aangenamer te maken. Als u bijvoorbeeld de code bent vergeten om uit parkeergarage te komen, dan geeft toch even een telefoontje. Stuur ons het nummer van uw reservering en wij bellen terug om u de toegangscode te geven om u snel uw wagen te krijgen. Voor uw vertrek of na uw terugkeer geniet u van een niet-aflatende bijstand om u, indien nodig, de te volgen procedure te vertellen, zodat u geen tijd verliest.

BOEK UW PARKEERPLAATS AAN HET STATION BRUSSEL-ZUID IN EEN HANDOMDRAAI

Ons reserveringssysteem is makkelijk en snel. Eerst moet u zich registreren op ons platform. Ga dan naar onze tab "parking zoeken". Breng vervolgens uw data en tijden in van vertrek en terugkeer. Eindig met het invullen van uw vertrekpunt: Station Brussel-Zuid. MyflexiPark toont u dan een lijst met alle beschikbare parkeerplaatsen op basis van uw data, dicht bij het station. Het enige wat u hoeft te doen, is de parkeerplaats van uw keuze online boeken.

 

Dankzij ons beveiligde betalingssysteem, kunt u tevens gemakkelijk uw reservatie online betalen. MyflexiPark heeft ook een partnerschap met één van de wereldleiders op het gebied van gegevensbescherming. Met andere woorden, uw bankgegevens zijn goed bewaard. Inderdaad, net als de vertrouwelijkheid van uw gegevens, is de beveiliging van uw transacties via onze service van cruciaal belang voor ons. U kunt dus vanaf begin tot aan het einde optimaal profiteren van de MyflexiPark-ervaring zonder u zorgen te hoeven maken over de beveiliging van lopende transacties.

 

Nadat u uw reservering in alle eenvoud op onze website heeft gemaakt, ontvangt u een e-mail ter bevestiging met daarin alle informatie die nodig is voor een goede werking van uw reservatie. Wanneer de dag komt, hoeft u zich alleen maar naar de parking toe te rijden om volop te profiteren van de MyflexiPark-service. Alle communicatie met ons platform wordt vereenvoudigd ; u kunt altijd met ons contact opnemen via ons contactformulier of rechtstreeks op een van onze Facebook-pagina's. We hebben verschillende pagina's op dit sociale netwerk, dus u kunt heel gemakkelijk contact opnemen met dee dienst die overeenkomt met het Brusselse gewest waar u een parkeerplaats wilt huren.

PARKING BRUSSEL STATION-ZUID : EEN GEMEENSCHAP IN DIENST VAN DE GEMEENSCHAP

De filosofie van MyflexiPark is gebaseerd op een wederzijdse ondersteuning, samenwerking en transparantie. Op onze website vindt u een aantal parkeergarages die zijn gevalideerd door onze beheerders en door onze leden. We nodigen namelijk elke huurder uit om zijn of haar ervaringen met andere gebruikers te delen. Volgens de op- en aanmerkingen van de andere leden, kunt u in één oogopslag de kwaliteit van een parkeerplaats waarderen.

Naast ons beoordelingssysteem vindt u ook op de meeste voorgestelde parkeerplaatsen een korte of lange beschrijving van de faciliteiten die door de betreffende verhuurder worden aangeboden. U kunt vervolgens uw parkeerplaats kiezen zowel op basis van alle faciliteiten als getuigenissen die deze aanduidt. De ligging is in feite niet het enige criterium dat van pas komt bij het boeken. Geniet van de diversiteit die onze verschillende parkings in de stad bieden.

RESERVEER UW PARKING VANUIT DE PALM VAN UW HAND

MyflexiPark bestaat ook in de vorm van een app voor op uw smartphone. In mum van tijd kunt u parkeren in op de parking aan het Brussel Station-Zuid via uw smartphone. De applicatie bevat alle functies die beschikbaar zijn op onze website, maar biedt u bovendien de mogelijkheid om te genieten van het gemak en de mobiliteit van onze parkeeroplossing. U weet bijvoorbeeld dat u morgen de trein moet nemen, maar u bent vergeten uw reservering te maken. U bent tussen de vergaderingen door en hebt geen plek om uw laptop aan te zetten en uw parkeerplaats te reserveren. Geen nood ! Neem gewoon uw telefoon, start de MyflexiPark-app en huur uw parkeerpaats direct voor dezelfde dag nog, de volgende dag of zelfs voor later. Het is een eenvoudige oplossing die zo simpel als wat is voor elke gebruiker.

 

WAT VALT ER TE BEZOEKEN OP EEN DAG TIJD?

Gaat u naar een zakelijke bijeenkomst en hebt u geen tijd om aan sightseeing te doen? Maar u wilt toch even de stad in om te sfeer op te snuiven? MyflexiPark geeft u enkele fijne adressen in Londen, Parijs, Berlijn en Amsterdam.

LONDEN OP EEN DAG BEZOEKEN?

Vergeet de London Eye of de Tower Bridge, ontdek het andere Londen.

Slenter eens langs de kleurrijke gevels van Nothing Hill en ontdek het museum van merken en verpakkingen. Als u van design en innovatie houdt, zult u met zekerheid van dit bezoek genieten. Een pauze nodig? Tot ziens in The Churchill Arms Pub voor een welverdiende Engelse pauze. De pub onthult een totaal gekke voorgevel, met dennentakken en fleurige tinten. Sans Om te bewonderen, zonder mate.

Ook andere wijken, zoals Brick Lane, laten u het typische Londen ontdekken. Bezoek onder andere de onmetelijke winkel van platen en vinyls: Rough Trade. Een sfeer die u doet denken aan uw jeugd.

Houdt u van enigmes en de sfeer van andere tijden? Dan bezoek het huis van Sherlock Holmes eens, het is gelegen op 221B Baker Street. U zult merken dat u ondergedompeld wordt in het Victoriaanse tijdperk, in het midden van deze markante plaatsen.

PARIJS OP EEN DAG BEZOEKEN ?

Wilt u Parijs in een ander licht ontdekken? Ontdek dan allereerst de curiositeiten van de stad, onbekend maar niet minder verbazingwekkend.

Om te beginnen, vindt u op de hoek van Quai des Seines en Boulevard du Palais de oudste klok in de stad. De klok du Palais de la Cité dateert uit 1370 en verwacht dat u haar komt bewonderen.

Als u door Parc Monceau gaat om de benen even te strekken, neem dan even de tijd om terug te gaan naar het oude Egypte door de piramide van Parc Monceau te bezoeken. Maak vervolgens een korte omweg door de rue Rembrant om de Chinese pagode te bekijken. Met zijn indrukwekkende rode en atypische structuur zal het uw ogen verrassen en u herinneren aan de oosterse tradities van een ander tijdperk.

Bent u een enthousiaste bezoeker? Dan wachten de catacomben van Parijs op u voor een ongewone tocht door de duistere kant van de hoofdstad.

BERLIJN OP EEN DAG BEZOEKEN?

Tijdens een middag wilt u zeker in een zonrijk park gaan wandelen. Het Schöneberger Südgelände-park is de ideale plek om te betreden en om oog in oog te komen met ... het oude rangeerterrein van het station Tempelhof. De heraangelegde loodsen krijgen regelmatig exposities en een heel leuk café wacht op u binnen. De site is echt fantastisch om te bezoeken en is een omweg zeker waard.

Bezoekt u Berlijn op een regenachtige dag? Dan is de overdekte markt van Arminiusmarkthalle de place to be om uw vrije tijd door te brengen. U zult een paar typische Berlijnse winkels vinden en bovenal veel mooie plekken voor uw lunch of de tijd om een kop koffie te nuttigen.

AMSTERDAM OP EEN DAG BEZOEKEN

Naast een keur aan musea en talloze coffeeshops heeft Amsterdam in een dag veel te bieden aan de bezoeker. Als u van mooie wandelingen en warmte houdt, wordt u echt bediend in Amsterdam.

U zult uzelf makkelijk in de kleine bloemrijke straten verliezen, zoals in de Haarlemmerdijkstraat, die alle rijkdom van de typische Nederlandse winkels en cafés onthult. Neem ook een kijkje in de kunstenaarswijk, ook niet ver weg. De straten onthullen een decor dat een romantische film uit de 17e eeuw waardig is.

Ten slot, rond u de dag in cafe Krom af waar een warme en typische sfeer uit de jaren 20 van de vorige eeuw met een moderne touch heerst.

ONS CONTACTEREN

Wilt u ons een aanbeveling sturen of wilt u een vraag stellen? We nodigen u graag uit om telefonisch contact met ons op te nemen op het nummer +32 2 899 73 73. Als u ons wilt schrijven, gaat u naar de onderkant van deze pagina om ons een bericht te sturen via ons contactformulier. Onze teams zullen u dan zo snel mogelijk antwoorden. Al uw vragen zijn welkom. We voegen ze ook toe aan onze rubriek ‘veelgestelde vragen’. Bovendien houden we altijd rekening met uw aanbevelingen. MyflexiPark wil voortdurend een service aanbieden die meer en meer is aangepast aan de behoeften van zijn gemeenschap. Dus aarzel niet om ons uw op- en/of aanmerkingen toe te sturen. Deze zullen ons zeker helpen om onze service nog meer te verbeteren.

ONTDEK OOK …

Onze diensten zijn niet uitsluitend beperkt tot het Station Brussel-Zuid. MyflexiPark biedt ook Vorst Nationaal parking. Ook hier kunt de dag vóór een concert of een show uw parkeerplaats boeken. Vertrekt u binnenkort vanuit een Belgische luchthaven? Denk dan aan onze Budget parking Zaventem of de Parking Charleroi voordat u vertrekt.

MyflexiPark is het ideale antwoord op elk vlak van mobiliteit in de hoofdstad en Charleroi. Wacht niet langer om uw parking Station Brussel-Zuid te reserveren.