MyflexiPark, hoe werkt het?

EEN PARKEERPLAATS HUREN

 
ZOEKEN

Je bent chauffeur en op zoek naar een parkeerplaats voor 1 uur of meer. Je wil geen tijd verliezen met zoeken, je wil niet te veel betalen en zeker niet te laat komen op je afspraak.   Kies met enkele muisklikken op voorhand een parkeerplaats vlakbij je bestemming uit.

RESERVEREN

Zodra je de ideale parkeerplaats hebt gevonden, check je of die beschikbaar is en reserveer je online. Heeft de eigenaar van de parkeerplaats voor de optie “snelle reservering” gekozen, dan is je reservatie na betaling via ons beveiligd betaalsysteem, automatisch gevalideerd. Heeft de eigenaar niet voor de optie “snelle reservering” gekozen, dan is je reservatie pas gevalideerd nadat de eigenaar zijn uiteindelijke toestemming heeft gegeven. De aanvaarding van de reservatie wordt via sms bevestigd en de reservatie is pas definitief nadat de online betaling is uitgevoerd.

PARKEER 

Op voorhand een parkeerplaats reserveren zorgt ervoor dat je gespaard blijft van de stress om een parkeerplaats te zoeken en is dus meteen ook tijdswinst bij de verdere planning van je dag.

FEEDBACK

Geef je feedback over de eigenaar of over de parkeerplaats! Jouw mening is belangrijk voor de ontwikkeling van een kwaliteitsvolle gemeenschap van MyflexiPark gebruikers.

jE parkeerplaats verhuren

 

eEN PARKEERPLAATS TOEVOEGEN

Je bent eigenaar van een parkeerplaats die je niet altijd gebruikt. Terwijl je overdag op je werk bent of tijdens een bepaald evenement in je buurt (concert, braderie, sportwedstrijd, festival) biedt MyflexiPark de mogelijkheid iets bij te verdienen met je parkeerplaats, door er een chauffeur mee gelukkig te maken.

EEN RESERVATIE AANVAARDEN

Nadat je een volledige beschrijving hebt gegeven en de beschikbaarheden hebt vermeld, ontvang je een berichtje zodra een chauffeur uit de MyflexiPark gemeenschap je parkeerplaats wil huren. Kies je voor de optie "snelle reservatie" (als je bijvoorbeeld een open oprit verhuurt), dan wordt de reservatie onmiddellijk gevalideerd en aan de chauffeur bevestigd. Kies je voor een "normale reservatie" dan wordt je reservatie pas gevalideerd na bevestiging via onze website. Je kiest dus zelf of je een verhuuraanvraag al dan niet aanvaardt.

BETALING

Zodra je een reservatie hebt gevalideerd, zorgt MyflexiPark voor een beveiligde financiële transactie en krijg je het bedrag op het einde van de maand op je rekening gestort. Maandelijks ontvang je een overzicht met daarop alle reservaties voor je parkeerplaats en het bedrag dat je daarvoor ontvangt. MyflexiPark houdt een commissie op de door jou aangekondigde prijs voor zich. Deze commissie financiert de werking van de website en toekomstige verbeteringen aan de dienst.

FEEDBACK

Geef je feedback over de chauffeurs! Jouw mening is belangrijk voor de ontwikkeling van een kwaliteitsvolle gemeenschap van MyflexiPark gebruikers.