Op zoek naar de GOEDKOOPSTE PARKEERPLAATSEN ?

Uw parkeerplaats in een paar klikken

Inschrijving

MyflexiPark is de eerste Belgische gemeenschap voor het delen van private parkeerplaatsen. Dit platform biedt de optimale service om een vertrand netwerk te kunnen verzekeren.

Hoe het werkt ?

Sluit je in een paar klikken en gratis aan bij MyflexiPark , de eerste Belgische gemeenschap voor het delen van parkeerplaatsen.

Hoe het werkt

Met MyflexiPark kan je

Parkeerplaatsen VINDEN
Selecteer je plaats van bestemming en krijg toegang tot het aanbod van parkeerplaatsen die daar het dichtst bij liggen. Kies vervolgens de parkeerplaats die je wenst.
Parkeerplaatsen TOEVOEGEN
Geld verdienen met je auto door het maken van een gelukkig driver
Beheer UW RESERVERINGEN
Heb je de ideale parkeerplaats gevonden? Check dan de beschikbaarheid en reserveer online.

ONTDEK ONZE APP MyflexiPark

 • EEN PARKEERPLAATS  vinden

  Sluit aan bij MyflexiPark en krijg vrije toegang tot de dichter netwerk van parkeerplaatsen rond uw bestemming. Graag uw parkeerplaats op voorand boeken. De APP gaat uw onmiddelijk begeleiden naar de parkeerplaats.

 • VEILIGHEID EN COMFORT

   Myflexypark beschikt over een beveiligd online betaalsysteem, dat terugbetaling garandeert in geval van annulering van de reservatie uiterlijk 24 uur op voorhand

 • VOEG UW PARKEERPLAATS TOE

  U bent de eigenaar van een parkeerplaats maar u gebruikt het niet altijd ? In een paar kliks biedt MyflexiPark u de mogelijkheid om het gebruik van u parkeerplaats te optimaliseren. Positioneer jezelf op uw parkeerplaats en de app doet de rest. Controleer uw huurders via hun kentekenplaat nummers en krijg automatisch uw huurgeld.

 • GEBRUIKSVRIENDELIJK

  Deel uw ervaring dankzij onze nieuwe systeem van automatische evaluatie na elke verhuur !

Ze geven hun mening !

 • Thanks MyflexiPark ! I used your services multiple times and really appreciated it ! Keep on going !
  Christophe Semaille
 • Super solution, spectacle hier soir à Forest National, pas de souci de parking. Système de réservation facile et rapide, excellente initiative, on reviendra !
  Lieve Lowet
 • Première expérience hier, à proximité de Forest National et...c'était super! Emplacement de parking à 30 mètres de la salle, réservation simplissime, tarif correct. Je renouvellerai l'expérience ;-)
  Frédéric Keppers

MyflexiPark IN DE PERS


 • 06.02.2015
  "(...)Op de nieuwe website MyflexyPark kunnen inwoners die een parkeerplaats op overschot hebben die zelf aanbieden. Wie omgekeerd op zoek is naar parking kan via de website reserveren. Een Vlaamse app, Carambla, biedt dit al langer aan.(...)"
  Brussel nieuws.be