Fleet management: maak het parkeerbeheer eenvoudiger en efficiënter

 • Home
 • Enterprise fleet management

fleet management: maak het u makkelijk met de MyflexiParkBox 

Vandaag de dag, met de groei van de wagenparken van de bedrijven, is het parkeerbeheer een beroep an sich geworden. Het fleet management kost veel tijd en vereist dat fleet managers zeer veelzijdig zijn. Zij worden meer en meer geconfronteerd met een verscheidenheid aan en soms zelfs zeer complexe taken. Deze rol is vaak weggelegd voor medewerkers van de HR- of de financiële afdeling. Voor een ieder is de MyflexiParkBox de oplossing om het dagelijks parkeerbeheer en fleet management te vereenvoudigen en hen van bepaalde taken te ontlasten. De MyflexiParkBox biedt u daadwerkelijke winst.

Een oplossing die is gecreëerd om het beleid rond het parkeerbeheer te faciliteren.  Hoe dan ook, de MyflexiParkBox biedt u onder alle omstandigheden een ware tijdsbesparing voor het beheer van uw bedrijfswagenpark. 

U bent geïnteresseerd in onze oplossing om het parkeerbeheer van uw bedrijfswagenpark te ondersteunen en te vereenvoudigen? Contacteer-ons of per telefoon (+32 2 899 73 73) !

 

corporate fleet management: een voltijds beroep

Vooraleer is het beheren van een wagenpark een veelomvattende en veelzijdige functie die bepaalde vaardigheden vereist. Wat het tot een voltijds beroep maakt. In het algemeen stelt de fleet manager het autobeleid en het parkeerbeleid vast en ook al het overige dat met mobiliteit te maken heeft. Laten we eens enkele van de verschillende taken van een fleet manager van dichtbij bekijken:

Het beheer van het bedrijfswagenpark is een vrij zware opgave op verschillende niveaux voor het management:

 • Administratieve kosten van de vloot: beheer van ongevallen, verzekeringscontracten, optimalisering van de bonus-malus, onderhoud, mogelijke overtredingen, het bekomen van de registratiekaarten, ...
 • Financieel plan: onderhandelingen van de contracten met de verschillende partijen (bijvoorbeeld de lange termijn verhuurders of de dealers). De fleet manager houdt zich ook bezig met alles wat draait rond de TCO (total cost of ownership). Met andere woorden, alle uitgaven met betrekking tot de voertuigen of de hele vloot zoals: de reparaties, aankoopprijs of de huurprijs op lange termijn,  brandstofkosten, registratiekosten, belastingen, wederverkoop …
 • Management van de automobilisten: tracking- of geolocatiehulpmiddelen om de waakzaamheid van elke chauffeur achter het stuur te observeren.  Deze observatie heeft onder andere tot doel het verlagen van het benzineverbruik en het vermijden van snelheidsovertredingen.
 • Beheer van de voertuigen: toewijzing van een voertuig aan een medewerker, afhankelijk van het aantal gereden kilometers, GPS-tracking van de wagens, opvolgen van onderhoudsbeurten om eventuele bijkomende reparaties tot een minimum te beperken ... Inderdaad, het onderhoud en het in stand houden van het wagenpark is essentieel om het optimale gebruik en de werking ervan te garanderen.

Tot slot is de verantwoordelijke voor het corporate fleet management, naast zijn rol als manager betrokken bij nog meer taken zoals: het raadgeven, het onderhandelen en de logistieke ondersteuning.

 

vind een efficiente oplossing om uw wagenpark te beheren

Het uiteindelijke doel van iedere fleet manager is om het beheer en de kosten zo goed mogelijk te optimaliseren. Veel bedrijven bieden hun werknemers een bedrijfswagen aan om de verplaatsingen, in het kader van hun werk, te kunnen garanderen. En het moet gezegd worden dat de wagens een zeker succes hebben bij de werknemers. De cijfers laten dit duidelijk zien. Rond de 20% van het Belgische wagenpark bestaat uit leasingwagens. De fleet manager, verantwoordelijk voor het beheer, kan vrij snel geconfronteerd worden met een groot aantal wagens die hij moet beheren. Inderdaad, tussen de medewerkers, de bezoekers en de bedienden die hun eigen auto hebben en de bedrijfswagens kan men makkelijk het spoor bijster zijn.

Gelukkig heeft MyflexiPark een oplossing ontwikkeld om u te helpen met het beheer van uw wagenpark. De MyflexiParkBox laat toe om via één interface alle aspecten van het parkeren van uw wagenpark te beheren. De dagen en de uren dat de parking open is, kunnen aan de noden van elke werknemer worden aangepast. Specifieke tijdsegmenten kunnen worden gereserveerd voor de ontvangst van externe bezoekers of andere voertuigen. Dankzij onze flexibele en vereenvoudigde oplossing kunnen fleet managers zowel aan tijd als aan efficiëntie winnen.

Bent u ook overweldigd door het beheer van uw bedrijfswagenpark? Aarzel niet om ons te contacteren om te genieten van een aanzienlijke tijdsbesparing dankzij de MyflexiParkBox.

 

 

hoe presenteert zich de myflexiparkbox-oplossing voor het beheer van bedrijfswagens?

Wat de MyflexiParkBox ieder bedrijf en fleet manager aanbiedt, is het faciliteren van het mobiliteits- en het parkeerbeleid. Hoe? Door het installeren van een smart software die het beheer vereenvoudigd. Een toestel dat managers onlast  in hun dagelijkse taken en hen tijd (dus geld) bespaart. Later we dit eens van naderbij bekijken. 

Vandaag de dag groeit de telematica enorm in de automobielsector. Vaak staat ze zelfs direct in dienst van het parkeerbeheer. Zoals eerder vermeld, is het in het fleet management erg makkelijk verloren te lopen in de hoeveelheid aan informatie en zaken die tegelijkertijd behandeld moeten worden. Daarom helpt de MyflexiParkBox u bij dit management door het centraliseren van een grote hoeveelheid informatie betreffende de bedrijfswagens mogelijk te maken. Ons systeem zal bepaalde processen automatiseren om het zorgvuldig monitoren van uw bedrijfswagenpark te vereenvoudigen en te ontlasten van vele taken.

Met andere woorden, de MyflexiParkBox voldoet aan uw zakelijke behoeften op het gebied van rentabiliteit en het wagenparkbeheer door u innovatief systeem aan te bieden, gebasseerd op een automatisch parkeerbeheer. En dit met behulp van smart parking sensors en anpr camera's. Deze offerte is voor iedere eigenaar van een parkeerterrein (bedrijven, vastgoedmakelaars, advocaten ...) of projectontwikkelaar.

Bent u geïnteresseerd in onze bedrijfswagenparkbeheer-oplossing? Vraag vrijblijvend een offerte voor uw project of geef ons een telefoontje!

 

 

waarom werken met de MyflexiParkBox voor het corporate fleet management?

In de eerste plaats is MyflexiPark gespecialieerd in het optimaliseren en het kosteneffectief beheer van het parkeren. Met onze smart software voor het wagenparkbeheer kunnen we het binnen- en buitenrijden van uw werknemers automatisch controleren dankzij anpr camera's die de nummerplaten van de voertuigen kunnen herkennen. Dit maakt het beheer van de toegangscontrole tot uw parking stukken eenvoudiger. Een ware tijdbesparing die u ontlast, bijvoorbeeld van het toezicht houden op de bestuurders en het beheren van de bedrijfsvoertuigen. Daarenboven zorgen de camera's voor een extra bewaking en dus beveiliging van de parking. Dankzij de digitalisering van uw parkeerterrein met behulp van de installatie van smart software voor het wagenparkbeheer kunnen we u helpen het beheer van uw wagenpark te faciliteren en in de administratie aan tijd te winnen.

De MyflexiParkBox biedt u ook de mogelijkheid om externe bezoekers in uw parking te ontvangen met als doel de winstgevendheid te vergroten door de bezettingsgraad van uw parking te maximaliseren. Met andere woorden, het verhuren van uw parkeerplaatsen aan externe bezoekers zal bijkomende inkomsten genereren. Het principe is vrij eenvoudig: bestuurders die op zoek zijn naar een parkeerplaats in de buurt van hun bestemming, kunt u een parkeerplaats aanbieden naargelang uw voorwaarden die u vooraf hebt vastgelegd. Zo houdt u de controle over uw bedrijfsparking door de toegangstijden tot uw betaalde parkeerplaats te bepalen.

De intelligente MyflexiparkBox biedt u een parkeeroplossing die door MyflexiPark wordt geïmplementeerd. Wij staan in voor de volledige installatie die nodig is voor de digitalisering van uw parking. Alle informatie wordt gecentraliseerd in onze eigen en veilige cloud om het parkeerbeheer van uw parking te vergemakkelijken.  

Uiteindelijk stellen we het volgende voor:

 • servicegarantie
 • flexibiliteit
 • betrouwbaarheid
 • efficiëntie
 • rentabiliteit

Wacht niet langer om uw dageliks leven makkelijker te maken in het beheer van uw wagenpark met de smart software van de MyflexiParkBox. Bel ons nu en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

 

 

hoe werkt ons systeem om het parkeren te digitaliseren?

Het systeem werkt via 2 types van digitaal toegang verlenen tot de parking, afhankelijk van de gekozen toegangsmodus:

 • Het automatisch openen van de poort dankzij het lezen en herkennen van de nummerplaat door de geïnstalleerde anpr camera.
 • Automatisch systeem om de toegang te openen waarbij de smartphone gebruikt wordt als afstandbediening.

Wat de eerste toegansgmodus betreft, presenteert de automobilist eenvoudigweg het voertuig aan de ingang van de parking. De toegangscontrole wordt automatisch uitgevoerd door het optisch aflezen van de tekens op de nummerplaat. De smart software controleert vervolgens snel de toegangsrechten en opent de poort van zodra het voertuig is geïdentificeerd. Dit gebeurt uiteraard aan de hand van de regels die u vooraf hebt bepaald en ingesteld. Uw werknemers en bezoekers die online een plaats hebben gereserveerd, krijgen toegang tot het gebouw zonder dat ze ook maar een andere handeling hoeven te doen. Maar bovenal, zonder de tussenkomst van derden. Dit systeem is geschikt voor alle soorten "gesloten" parkings op kleine tot grote parkeerterreinen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat alle gegevens automatisch worden opgeslagen in de MyflexiParkBox, het nieuwe brein van uw parking.

Voor de tweede toegangsmodus kunnen uw parkeergebruikers de MyflexiPark-app gebruiken om de ingang van de parking te openen en dit zonder uw tussenkomst. Voor diegenen die niet over een smartphone of app beschikken, heeft MyflexiPark een oplossing ontwikkeld waarbij een digitale code of badge toegang verleent tot de parking.

Bovendien zal de facturatie van uw parking voor de bezoekers automatisch gebeuren op het moment van de online reservering en transactie. 

Kortom, onze oplossingen vergemakkelijken het beheer van uw bedrijfswagenpark, terwijl de parking automatisch winstgevend wordt.

Bent u ervan overtuigd dat de geautomatiseerde werking bij uw dagelijks beheer kan helpen? Contacteer ons dan vrijblijvend.

 

 

voor wie is onze beheer van het bedrijfswagenpark een oplossing?

In deze veeleisende sector weten we hoe belangrijk een goed beheer van het wagenpark is. De bedrijven die over grote parkings beschikken, waarderen meestal ook de beheersystemen voor de bedrijfswagenparken. Daarop heeft MyflexiPark een B2B-aanbod opgezet: de MyflexiParkBox met een automatisch parkeerbeheersysteem.

Dit aanbod is voor iedere fleet manager of overige managers (zoals HR- of financiële managers) die instaan voor het runnen van het bedrijfswagenspark, het parkeerbeheer wil optimaliseren en zichzelf veel tijd willen besparen. Zoals hierboven uitgelegd, is het beheer van bedrijfswagenparken op zichzelf een vak apart. Een vak dat steeds ingewikkelder wordt door de veelheid aan inkomende en uitgaande voertuigen die moeten worden beheerd.

Met andere woorden, de MyflexiParkBox is de ideale oplossing voor elke fleet manager die een grote hoeveelheid aan informatie moet centraliseren en beheren. Ons automatisch parkeerbeheersysteem bespaart u veel tijd en stelt u in staat om u te concentreren op de andere aspecten van uw werk binnen de organisatie.

Hebt u een parkeerterrein of beheert u een wagenpark, wacht dan niet langer. Contacteer ons vandaag nog, zo kunt ook u binnenkort het dagelijks beheer beter en sneller faciliteren.

 

 

aan welke behoefte voldoet onze oplossing voor de fleet manager?

 • Vanuit het oogpunt van het bedrijf dat eigenaar is van de parking maakt de MyflexiParkBox uw parkeerplaatsen winstgevend. Bovendien wordt deze economische meerwaarde zonder bijkomende beheerslast gecreëerd.  
 • Vanuit het oogpunt van de fleet managers vergemakkelijkt ons innovatieve systeem het dagelijks beheer van het mobiliteits- en parkeerbeleid. Deze digitalisering levert u op de lange termijn een aanzienlijke tijdwinst op.  

Onze zeer technologische oplossing vereenvoudigt de activiteiten op het gebied van fleet management door deze efficiënter te maken en, bijgevolge, minder kostenintensief. De smart software biedt u een intuïtieve interface die automatisch een grote hoeveelheid aan gegevens en informatie berekent en verwerkt (zoals: lijst van medewerkers met toegang tot de parking, informatie inzake de kosten, bedrijfswagens, bestuurders ...).

Op deze manier kunnen de managers die verantwoordelijk zijn voor deze missie binnen de organisatie centraal, snel en eenvoudig toegang krijgen tot strategische data. Het doel is hen een betere controle over het fleet management te geven en dat in één oogopslag en automatisch.

Het MyflexiParkBoxsysteem voldoet aan al uw behoeften op het gebied van bedrijfswagenparkbeheer.  Installeer nu ook onze kwaliteitsoplossing.

 

 

De intelligente parkingsensor: een must voor alle fleet managers

Met onze innovatieve oplossing voor geautomatiseerd parkeerbeheer kunt u het beheer van uw bedrijfswagenpark verder faciliteren en optimaliseren. Dankzij de smart software die door MyflexiParkBox is geïmplementeerd, kunt u uw gegevens ook in de hand houden, terwijl die allemaal veilig in onze cloud worden gecentraliseerd. Daarnaast is er een 100% comfortoplossing waarin de MyflexiParkBox ook andere taken ondersteunt om u te ontlasten van het wagenparkbeheer (zoals: het reinigen en het onderhoud van slagbomen, de rapportage, de sectiedeuren ...).

Aarzel niet om met ons contact op te nemen voor bijkomende vragen of om aanvullende informatie in te winnen om een geautomatiseerd parkingbeheer op te zetten. Onze betrouwbare, flexibele en efficiënte oplossingen passen zich altijd aan uw capaciteit en behoeften aan.
Wacht dus niet langer om de prestaties van uw parking te verbeteren!

 


Lees meer over onze B2B parkeerbeheerdiensten door onze overige artikelen te consulteren inzake  smart parking en het beheer van huurparkeerplaatsen.