Smart parking sensor: de oplossing om het parkeerbeheer te faciliteren en de veiligheid op uw parking te verhogen

  • Home
  • Intelligente parkeersensor

smart parking sensor: technologie ten dienste van uw parking

Iedere pakringeigenaar wil het liefts de veiligheid van zijn parkeerplaatsen garanderen. Veiligheid is onbetaalbaar en daarom is de MyflexiParkBox-service gemaakt voor zowel die managers die de toegang tot een pakring willen veiligstellen als voor zij die de veiligheid van de geparkeerde voertuigen willen waarborgen. Daarom is er niets zo makkelijk als gebruik te maken van een smart parking sensor. Hiermee kunt u de in- en uitgangen en de parkeerplaatsen op een geautomatiseerde wijze beveiligen en controleren.

Contacteer ons per email of bel ons op +32 2 899 73 73.

 

wat zijn de voordelen van een smart parking sensor?

De installatie van een smart parking sensor heeft vele voordelen om te voldoen aan de behoeften op het gebied van parkeerbeheer en kostenefficiëntie:

  • geautomatiseerde nummerplaatherkenning via anpr camera's; 
  • intelligent openen van de in- en uitgangen;
  • bewakingscamera's 24/7;
  • veiligheid van de automobilisten en de gebouwen;
  • vereenvoudigd toegangsbeheer voor eigen medewerkers en bezoekers dankzij de smart software;
  • de toegang tot het parkeren is vloeiender dan ooit tevoren;
  • financiële winst: optimalisatie van de bezettingsgraad.


U wenst gebruik te maken van de talrijke voordelen van onze smart parking sensor ? Neem dan met MyflexiPark contact op.

 

wat is een smart parking sensor?

Om te begrijpen hoe een smart parking sensor in zijn werk gaat en het parkeerbeheer van verhuurde parkeerplaatsen kan optimaliseren, is het noodzakelijk een klein omweggetje te maken en te begrijpen wat het eigenlijk is.

In de eerste plaats kan het in elke parking (ondergrondse parking, in de openlucht parking, overdekte parking, ...) worden geïnstalleerd in de vorm van nummerplatenherkenning aan de hand van anpr camera's. Zolang als we maar over een afgesloten terrein en/of ruimte spreken fermée, kan deze worden beveiligd. Het automatische openen van de slagboom en/of sectionale poort werkt dankzij de optische karakterherkenning van de nummerplaten. Eénmaal een nummerplaat via de anpr camera geïdentifieerd is, wordt de toegang automatisch verleend.

er is ook een manier om de automobilisten toegang te geven tot de parking van uw bedrijf of uw gebouw. Dit gebeurt via de MyflexiPark-app. Via deze applicatie kunnen uw medewerkers de slagboom en/of de poort openenen. Met een eenvoudige druk op de knop kunnen alle bevoegden de parking binnenrijden en hun voertuig parkeren. 

U ontvangt vaak externe bezoekers? Ook zij kunnen toegang krijgen tot de parking via dezelfde app, maar uitsluitend als u dit besluit. Het systeem is 100% betrouwbaar geeft u de mogelijkheid om alle ingangen van uw parking eenvoudig en snel kunt beheren. 

Om de parkeerplaats veiig te stellen, zorgt MyflexiPark zelf voor de installatie van de bewakingscamera's. Elke camera kan tegelijkertijd meerdere parkeerplaatsen tegelijkertijd in het oog houden. Wat is er geruststellender dan te weten dat uw voertuig gedurende alle dagen dat u er geparkeerd staat onder goed toezicht staat? UW medewerkers genieten van een ongeëvenaard comfort dankzij ons smart parking sensor en parkeerbewalingssysteem. 

Al met al helpt het digitaliseren van een parkeerterrein met behulp van een smart parking sensor het echt om deze te optimaliseren. Terwijl de compleixteit van het dagelijkse beheer sterk wordt verminderd.  
Indien we u hebben overtuigd dat het installeren van een smart parking sensor uw dagelijk parkeerbeheer kan vereenvoudigen, aarzel dan niet om nu met ons contact op te nemen!

 

 

waarom samenwerken met de smart sensor parking system van de myflexiparkbox?

Aan de ene kant helpt dit systeem u bij het dagelijks parkeerbeheer van de parking die te uwer beschikking staat. In feite zorgt een smart parking sensor, door middel van smart software, voor automatische controle van alle in- en uitgangen van uw parkingen dankzij de identificatie van alle voertuigen (van uw medewerkers en externe bezoekers). Als het MyflexiParkBox-system een is geïnstalleerd, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hetbeheer van de toegang tot uw parkingplaatsen. Bovendien, naast het automatisch openen van de slagbomen en/of poorten, beveiligd onze oplossing ook uw parkeerruimte door het toevoegen van bewakingscamera's. Een bewakingscamera kan meerdere plaatsen tegelijkertijd filmen. Met andere woorden, het brein van de MyflexiParkBox is krachtig genoeg om uw parking te controleren zodat iedereen er veilig kan parkeren.

Aan de andere kant maakt ons ismart parking sensor system het mogelijk om uw parking zo winstgevend mogelijk te maken (lien article rentabiliser son parking) door hun bezettingsgraad te maximaliseren. Hoe? Door toegang te verlenen aan externe bezoekers en dit via ons online reserveringssysteem. Zo behoudt u de volledige controle door vooraf te beslissen wie, wanneer (toegangstijden) en onder welke voorwaarden toegang tot uw parking heeft. Een kosteneffectieve oplossing, want het toestemmen dat externe automobilisten hun wagen in uw parking mogen parkeren, levert u bijkomende inkomsten op.

De missie van de MyflexiParkBox komt dus neer op het optimaliseren van uw parkeerprogramma's. Tegelijkertijd wil de Box u praktische oplossingen bieden voor bestuurders die dicht bij hun bestemming willen parkeren; voor een korte of lange periode.

Laten we even terugkeren naar de veiligheid rond het parkeren op uw parking: de MyflexiParkBox bewakingscamera's filmen doorlopend 24/07 meerdere parkeerplaatsen tegelijkertijd, voor een maximale veiligheid van uw parking. Daarenboven kunnen deze camera's ook in real-time de bezetting van uw sites detecteren.

U wenst een smart parking sensor system te installeren? Neem dan met ons vrijblijvend contact op.

 

 

Lees ook: de voordelen van onze oplossing voor de facility management parking, het fleet management en ontdek ook de de expertise die we als bedrijf hebben.