Facility management parking: optimaliseer het beheer van uw parking

  • Home
  • Facility management parking

het Facility management parking-system: win aan tijd op serene wijze

Neemt het parkeerbeheer van de parking van de medewerkers voor u te veel tijd in beslag? U zou graag het parkeerbeheer van uw parking aan een professional overlaten? MyflexiPark biedt u een innovatieve en veilige oplossing voor het beheer van bedrijfs- en gemeenschappelijke parkings. Dankzij ons parkeersysteem voor het facility management bespaart u tijd, geld en energie. Tegelijkertijd biedt u uw medewerkers een comfortabel parkeersysteem aan.

U wilt ook gebruik maken van onze oplossing? Neem dan vrijblijvend met MyflexiPark contact op (+32 2 899 73 73)!

TOT WIE RICHT het FACILITY MANAGEMENT parkING-system zich?

Het facility management parking-system is voor elk bedrijf of collectief die het beheer van de parking wil optimaliseren en tegelijkertijd tijd wil besparen. Vaak wordt het parkeerbeheer aan fleet managers en HR-managers overgelaten. Deze tijdrovende en vaak ook nog eens stressvolle taak vertegenwoordigt een echte administratieve last en maakt dat andere zaken en taken van hun werk blijven liggen.

Bent u de fleet manager, de verantwoordelijke voor de bedrijfsvoertuigen of de verantwoordelijke voor de parking(s) van het bedrijf en u wilt tevens dagelijks kostbare tijd besparen, dan is de MyflexiParkBox voor u gemaakt! Contacteer ons vrijblijvend om bijkomende informatie in te winnen over ons facility management parking-system. 

Contacteer ons om bijkomende informatie over ons facility management parking-system te ontvangen. 

 

 

HOE WERKT DE MyflexiParkBox?

De MyflexiParkBox is een digitaal parkeerautomatiseringssysteem speciaal ontworpen voor bedrijven.  Met deze oplossing voor het toegangsbeheer kunt u de informatie van uw medewerkers eenvoudig in onze cloud veilig opslaan. De aanmeldingen, de toegangsuren, ... van de parkeerplaats kunnen in slechts enkele minuten in het MyflexiParkBox-dashboard worden vastgelegd.

Zodra de informatie is gecodeerd, biedt de software van het systeem direct toegang aan de bevoegde voertuigen. In één oogopslag kunt u ook de werknemergegevens wijzigen, het aantal beschikbare plaatsen controleren, unieke bezoekers toestaan, ...

Door het installeren van het op anpr camera gebaseerd systeem van nummerplaatherkenning wordt de toegang tot de bedrijfsparking volledig automatisch. Er bestaat ook een smart solution via smartphone app voor het beheer van de parking.  Deze is eenvoudig en snel te installeren voor al uw medewerkers.

Met de MyflexiParkBox kunt u de parkeerplaatsen van uw medewerkers optimaliseren terwijl u tijd bespaart. U hoeft geen uren meer te besteden aan het bijwerken van de registratiegegevens, aan het organiseren van parkeerschema's of aan het tellen van het aantal resterende plaatsen; de smart software van de MyflexiParkBox doet dit voor u!

Bent u de fleet manager? Lees dan ook: de voordelen van de MyflexiParkBox voor het fleet management of contacteer vrijblijvend MyflexiPark voor bijkomende informatie.

 

 

de VOORDELEN VAN het facility management parking-system zijn er OOK VOOR UW MEDEWERKERS

Zowel vanuit het perspectief van het management als van de medewerkers is een geautomatiseerde parkeerbeheer van de parking een echte tijds- en energiebesparing. Inderdaad, uw medewerkers kunnen snel een afgesloten parking, ondergrondse parking of een andere beveiligde parking betreden, zonder tijd te verliezen met het rijden van rondjes om een beschikbare parkeerplaats te vinden. Uw medewerkers komen in alle rust op hun werk toe! Met andere woorden, ze kunnen hun dag beginnen zonder zich reeds zorgen moeten te maken over waar ze hun voertuig kunnen parkeren.

Om uw resource management verder te optimaliseren, kunnen we u ook helpen bij het onderhoud van uw parking. We zouden bijvoorbeeld het technische onderhoud van uw slagbomen en/of sectionale poorten, de reporting of ook de reiniging van uw parking onder onze hoede kunnen nemen.

Contacteer nu vrijblijvend MyflexiPark voor de installatie van uw parkeerbeheersysteem!

 

U wilt meer vernemen over onze maatgesneden oplossingen? Ontdek ook onze artikels inzake smart parking, het parkeerbeheersysteem of ook de impact van Cobrace als uw bedrijf in Brussel gevestigd is.