Het professionele parkeer-verhuurbeheer met de MyflexiParkBox

  • Home
  • Gestion locative de parking

Het parkeer-verhuurbeheer

U bent een bedrijf dat over een parking beschikt en u wilt deze winstgevend maken? De MyflexiParkBox kan u helpen het verhuurbeheer van uw eigen parking te optimaliseren. Dankzij onze intelligente beheeroplossing maximaliseert u de bezettingsgraad van uw parkeerruimte, zonder uw administratieve lasten te verhogen. Geïnteresseerd? Bel ons op +32 2 899 73 73 of contacteer ons vrijblijvend of vraag een offerte aan zodat ook u in de nabije toekomst geld uit uw parking kunt halen.

 

 

hoe verloopt het parking-verhuurbeheer via de MyflexiParkBox?

Het verhuurbeheer van uw parking via de MyflexiParkBox is zeer eenvoudig.  We installeren een digitaal parkeertoegangscontrole-systeem bestaand uit smart software voor de nummerplaatherkenning alsook een serie professionele anpr camera's. 

Het parkeerbeheer van uw parking wordt gecontroleerd via de MyflexiPark app die alle informatie centraal opslaat in onze beveiligde cloud. Ons systeem wordt gedefinieerd als een antwoord op de verschillende problemen die optreden in het algemene parkeerbeheer en als een middel op de parking winstgevend te maken. 

  • Voor het parkeerbeheer van de parking: u hebt in real-time toegang tot alle gegevens die u nodig hebt om de bezettingsgraad van uw parkeerplaatsen te kennen.  

  • Voor de winstgevendheid van de parking: de MyflexiParkBox zorgt automatisch voor de betalingen, de toegang, de autorisaties, ... Een probleem met een huurder die niet meer betaald? De software van de parking zorgt voor alles! De toegang tot de parking wordt aan de huurder geweigers zolang deze in gebreke blijft.

Profiteer nu ook van onze intelligent MyflexiParkBox. Contacteer ons vrijblijvend.

 

 

waarom beroep doen op de MyflexiParkBox voor het parking-verhuurbeheer?

Het verhuren van een parkeerplaats in Brussel is een echte goudmijn voor de eigenaren. Het enigste probleem is dat het parkeerbeheer een lange en vervelende taak is. Daarom biedt MyflexiPark u een innovatieve, snelle en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw parking in Brussel aan. Onze veilige en intuïtieve toepassing vertelt u in één oogopslag alle informatie waartoe u toegang wilt hebben; zoals: het controleren van uw parkeerterrein, het kennen van de juiste informatie rond de bezettingsgraad of zelfs het ter beschikking stellen van de parkeerplaats aan nieuwe huurders. Dit alles gebeurt in mum van tijd.

Ook u, wilt u tijd besparen en geld verdienen met uw parkeerplaats? Dankzij de MyflexiParkBox is dat mogelijk!  Contacteer ons en vraag vrijblijvend bijkomende informatie of een persoonlijke offerte aan. 

 

 

het automatisch parkeerbeheer: ook voor uw bedrijf een oplossing

U hebt een bedrijf en wenst uw parking te doen renderen? Als uw werknemers niet op het bureau zijn, bijvoorbeeld in het weekend of tijdens de vakantieperiodes, verhuur dan deze parkeerplaatsen die vrij zijn! Dankzij de MyflexiParkBox kunt u deze vrije parkeerplaatsen beschikbaar maken voor iedereen of uitsluitend voor bezoekers.

De automobilist maakt gebruik van de MyflexiPark-app, codeert zijn of haar voertuiggevens in, betaald online en ons smart software doet de rest! Optimaliseer uw parkeerplaatsen elke dag van het jaar met onze intelligente beheeroplossing. 

Voor de bedrijven: ontdek ook hoe de MyflexiParkBox u kan helpen met het fleet management en op de kosten in verband met Cobrace-plan te beperken.