Parking management system: automatisch parkeerbeheer

 • Home
 • Parking management system

het Parking management system: een innovatieve oplossing voor het parkeerbEheer en de winstgevendheid van uw parking

Bezit u een ondergrondse parkeergarage, een overdekte parkeerplaats en/of een afgesloten parking in de openlucht? Bent u een vastgoedontwikkelaar en wilt u een nieuw gebouw optrekken met een parking erbij of wilt u de parkeerplaats van een pand laten renoveren voor de verkoop? Bent u op zoek naar een vereenvoudigde oplossing voor een parkeerbeheersysteem dat u tijd bespaart en extra inkomsten genereert? Dan is de MyflexiParkBox het systeem dat u nodig hebt. Ons systeem faciliteert uw management om uw parking tot een maximum te optimaliseren. Parking management system ontdek snel wat de MyflexiParkBox u te bieden heeft!

Wat is het parking management system?

Het parking management system is een geautomatiseerd parkeerbeheer-programma. Het stelt parkingeigenaars in staat om tijd en geld te besparen, door onder andere de bezettingsgraad van de parkeerplaatsen te optimaliseren, door alle informatie te centraliseren in een intuïtief dashboard dat aan uw behoeftes kan worden aangepast.

Samengevat, de smart software vertelt u welke parkeerplaatsen nog beschikbaar zijn op uw parking, voor welke uren, ... Dus in één oogopslag heeft u een totaaloverzicht van alle parkeerplaatsen in uw parking. U kunt zich dan ook een goed idee vormen welke parkeerplaatsen het meest en welke het minst winstgevend zijn, welke parkeerplaatsen u al geld opbrengen, ...

In een offerte van het parking management system kunt u aan de hand van een intuïtieve en vereenvoudigde interface de gegevens van uw huurders en het binnen- en buitenrijden van de voertuigen te allen tijde raadplegen. U hebt derhalve altijd de perfecte controle over uw parking. Een parkeerplaats is leeg voor een dag? Verhuur ze snel via uw management interface. Heeft u een huurder die niet heeft betaald voor zijn parkeerplaats? Met een paar klikken op uw muisknop kunt u hem de toegang tot uw parkeerplaats ontzeggen. Eenmaal dat MyflexiPark alles geïnstalleerd en geprogrammeerd heeft, hoeft u verder niets te doen! Wat een wezenlijke tijdsbesparing oplevert in het parkeerbeheer van uw parking.

Interesse voor onze oplossing? Contacteer ons per email of per telefoon (+32 2 899 73 73) !

 

 

aan welke behoeftE geeft het parking management system antwoord?

De problemen rond het aantal parkeerplaatsen en het wanbeheer van deze parkeerplaatsen veroorzaken een groot verlies in de stad Brussel. Veel eigenaren van parkings verhuren deze niet, vanwege tijdgebrek en/of de adminstratieve rompslomp. Bijgevolge blijven automobilisten, vooral in de piekuren, rondjes draaien, op zoek naar een beschikbare parkeerplaats aan een gunstig tarief. Door zowel aan de bestuurders als de eigenaren van parkings een parkeerbeheer-systeem aan te bieden dat het management ervan stukken vereenvoudigt, wordt:

 • de stad ontzien van rondrijdende chauffeurs op zoek naar een parkeerplaats;
 • aan elke automobilist een oplossing om snel en makkelijk te parkeren aangeboden;
 • elke eigenaar van een parking de kans geboden om zijn parkeerplaatsen, zonder bijkomende beheerskosten, winstgevend te maken.

Met ons parking management system heeft u een positieve impact op het milieu (30% van het wegverkeer in de steden is gerelateerd aan automobilisten op zoek naar een parkeerplaats), maar ook een sociale impact (automobilisten kunnen snel hun auto kwijt) en een economische impact (u verdient er aan).

 

welke parkeerbeheer-oplossing biedt MyflexiPark voor uw parking?

MyflexiPark werkt al jaren in de parkeer- en het verhuren van parkeerplaatsen sector. We hebben een ruim B2C aanbod voor kleine parkingeigenaren en automobilisten die op zoek zijn naar een parkeerplaats.

MyflexiPark heeft nu een B2B-aanbod uitgewerkt: de MyflexiParkBox. Het is een innovatieve en intelligente software voor een automatisch parkeerbeheer. Dit stelt de eigenaren van grotere parkeergelegenheden in staat om hun parkeerplaatsen sneller en eenvoudiger te beheren en tegelijkertijd geld te verdienen met het verhuren van de lege parkeerplaatsen. 

De MyflexiParkBox heeft tot doel parking managers, vastgoedmakelaars en projectontwikkelaars te helpen een innovatieve en efficiënte oplossing voor het parkeerbeheer te implementeren. In de beheerinterface kunt u eenvoudig verschillende soorten gegevens coderen, zoals:

 • een lijst van alle werknemers en bezoekers met toegang tot de parking;
 • informatie over de parkeertijden van elke bezoeker of werknemer;
 • de gegevens met betrekking tot het aanrekenen van de gebruikte parkeerplaatsen;
 • een lijst met beschikbare parkeerplaatsen en de dagen en uren van hun beschikbaarheid;

De interface berekent op zichzelf automatisch de bezettingsgraad van uw parkeerplaats(en) en het aantal plaatsen die u nog kunt toewijzen om het potentieel van uw parkeerplaats(en) te optimaliseren. In één oogopslag weet u dus precies welke plaatsen nog beschikbaar zijn en wanneer u ze kunt verhuren.

Wenst u een demo van ons systeem? We maken graag tijd voor u vrij om alles in detail uiteen te zetten. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

 

 

hoe werkt onze smart software voor het parkeerbeheer?

Om te beginnen ondersteunt de MyflexiParkBox het hele proces van de digitalisering van de toegang tot uw parking. Als eenmaal de toegangscontrole en de parametrering van de software is ingesteld, hebt u de volledige controle over alle in- en uitgangen, het verhuren van uw parkeerplaatsen en de voorwaarden waaronder dit alles gebeurt.

We bieden u verschillende eenvoudige oplossingen voor de toegangscontrole, zoals bijvoorbeeld de automatische kentekenplaatherkenning aan de hand van anpr-camera's, het verkrijgen van toegang met onze smartphone app of badge. Het is tevens mogelijk om met een paar muisklikken de identiteit van uw huurders, hun contactgegevens, de huurtijden van elk huurder afzonderlijk, de eenmalige toestemming tot toegang, de nummerplaat, ... te coderen.

Met dezelfde eenvoud als dat u iemand toevoegt aan de lijst van bevoegde huurders, kunt u ook in enkele tellen iemand van de lijst schrappen. Met andere woorden, u kunt op eender welk moment van de dag of nacht iemand de toegang tot uw parking ontzeggen door hem uit de lijst te verwijderen. Ook verwerkt de smart software automatisch de betalingen en de toegangsrechten. Met andere woorden, heeft een automobilist zijn parkeergeld niet betaald, zal de poort zich ook niet openen. Is dit geen efficiënte manier om fraude te voorkomen?

Om de algehele veiligheid van uw parking te maximaliseren, integreren we een 24/7 videobewakingssysteem in onze oplossing. Eén camera kan meerdere parkeerplaatsen doorlopend bewaken.

Door de optimalisatie van parkeerruimte en verbeterde beveiliging te combineren, stelt de MyflexiParkBox alle gebruikers van zijn smart software in staat hun parking in alle seriniteit te controleren!

 

 

enkele voorbeelden van MyflexiParkBox plaatsingen

Dankzij onze intelligente software voor parkeerbeheer kunt u uw parkeerplaatsen snel en eenvoudig verhuren. Onze oplossing kan voordelen bieden voor verschillende gebruikersprofielen. Of u nu een bedrijf bent of een vastgoedontwikkelaar, een investeerder of een wagenparkeigenaar, ... Het maakt allemaal niets uit. De MyflexiParkBox biedt u een ieder de voordelen die hij zoekt. Ontdek de voordelen van de MyflexiParkBox volgens uw profiel:

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE INTELLIGENTE PARKEERBEHEER-OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN?

Of u nu een bedrijfsleider, een HR-manager of een fleet manager bent, u weet dan maar al te goed dat hoe belangrijk het is dat uw medewerkers snel een parkeerplaats vinden op hun bedrijfsparking. Met de MyflexiParkBox-beheersoftware kunt u elke werknemer recht tot toegang tot de parking verlenen en dit volgens de voorwaarden die u zelf vooraf bepaald.

U hebt geen tijd om u bezig te houden met het parkeerbeheer van uw parking? 

Besteed dan het parkeerbeheer van uw parking uit! De MyflexiParkBox zorgt niet alleen voor de implementatie van de oplossing, maar ook voor het dagelijks beheer van uw parking. Het reinigen, het onderhoud van sectionale poorten en slagbomen, de rapportage ...; u kunt alles delegeren op het gebied van het volledige parking management aan onze professionals.

Wat te doen met uw parkeerplaatsen als uw werknemers er niet zijn?

Op zon- en feestdagen of in de weekenden komt het regelmatig voor dat meerdere parkeerplaatsen niet gebruikt worden. Dankzij ons parking management system kunt u nu een aantal parkeerplaatsen aan derden buiten de kantooruren om en in het weekend verhuren. De toegang kan verleent worden binnen enkele minuten via een online-reservering. De bezoeker betaal direct via onze app en geeft tegelijkertijd al zijn contactgegevens.
Vervolgens ontvangt u, in real time, via uw interface, alle verhuurinformatie van de gereserveerde parkeerplaats. Daarnaast, heeft een automobilist niet betaald, dan gaat de poort ook niet open. Hoe efficiënt is dat om fraude te voorkomen!

U beschikt ook over beschikbare parkeerplaatsen tijdens de werkuren?

Breng ze snel in uw interface in om ze beschikbaar te stellen aan externe automobilisten, die er direct gebruik van kunnen maken (onder voorbehoud van een reservering via de app).

Bent u een bedrijf? Lees dan ook parking winstgevend maken, de smart parking of hoe geld te besparen op de milieubelasting van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest gelinkt aan Cobrace voor uw bedrijfsparking.

 

 

welke voordelen biedt de MyflexiParkBox-oplossing voor investeerders in onroerend goed?

Wilt u een residentieel gebouw met parking optrekken? Het toegangsbeheer voor huurders en eigenaren biedt vele voordelen op het gebied van:

 • beveiliging;
 • ruimtebeheer;
 • rentabiliteit.

De beveiliging van een residentiële parking biedt een aanzienlijk voordeel in de ogen van de inwoners van een gebouw. De toegevoegde waarde die wordt gegenereerd door het beveiligen van een parkeerterrein is een zeer sterk argument bij het onderhandelen over de aankoopprijs van het gebouw of een appartement. Het systeem van doorlopende camerabewaking is opgenomen in ons MyflexiParkBox-package. Het verzekert enerzijds rust onder de automobilisten die er parkeren, als dat het anderzijds potentiële vandalen en krakers afschrikt. 

Het beheer van de parkeerplaatsen wordt sterk vereenvoudigt door de intelligente interface van de software, die door vele vastgoedmanagers wordt gewaardeerd. Direct gerelateerd aan de kwestie van de winstgevendheid van de parking maakt het parkingbeheer het mogelijk om het potentieel te optimaliseren en de bezettingsgraad te maximaliseren.

U kunt uw huurders eenvoudig een maandelijks, jaarlijks of zelfs voor een langere periode vaste abonnementen voorstellen. De betaling zal dan plaats vinden via een automatische incasso met SEPA-autorisatie. Hoe kan het nog eenvoudiger zijn?

Contacteer nu MyflexiPark en ontdek de voordelen voor uw investering.

 

 

wat zijn de voordelen van het parkeerbeheersysteem voor de eigenaars van parkings?

Heeft u een parking en wilt u de parkeerplaatsen te huur aanbieden? Dan is onze betrouwbare en flexibele oplossing voor het parkeerbeheer er voor u! Dankzij de automatische beheerinterface kunt u snel de gegevens van de automobilisten, die bij u een parkeerplaats reserveren, coderen, de duur en de dagen bepalen dat ze toegang hebben, de facturatiegegevens exporteren ...

Om tijd te besparen maakt de MyflexiPark app het volledige beheer van de parking automatisch: van het coderen van de gegevens tot het rapporteren, inclusief de optimalisatie van de bezettingsgraad, het online of via domiliëring betalen.

U heeft de mogelijkheid om uw parkeerplaatsen ook per dag, per week, per maand of per jaar verhuren. Afhankelijk van de huurperiode kunt u een aflopend tarief aanbieden.

Het beheren van het MyflexiParkBox-systeem is zeer flexibel, waardoor u het systeem kunt aanpassen aan uw behoeften. 

Geïnteresseerd? Wacht niet langer en contacteer vrijblijvend MyflexiPark!

 

 

een paar woordjes uitleg over onze doelstellingen als parkeerbeheer-bedrijf

Zoals we eerder vermeld hebben, biedt MyflexiPark al vele jaren parkeeroplossingen aan en dit aan automobilisten die op zoek zijn naar een parkeerplaats in de buurt van hun bestemming. Door ons aanbod nu ook uit te breiden naar grote bedrijven, gebouwbeheerders, eigenaren van grote parkings en projectontwikkelaars, willen we nog meer betrokken worden bij het verbeteren van de mobiliteit in Brussel.

Dankzij onze beheersoftware hopen we de tools aan de eigenaren van parkings te geven om hun parkeerruimtes beter te kunnen benutten en om op deze wijze de stad te verlossen van rondrijdende automobilisten op zoek naar een parkeerplaats. Een groot voordeel voor de chauffeurs, maar ook voor de stad zelf.

Een innovatief en doordacht parkeerbeleid zou de stad in staat stellen nieuwe infrastructuur tot stand te brengen. Dit door bijvoorbeeld meer parkeerplaatsen beschikbaar te stellen in ondergrondse parkeergarages, waardoor de locale bewoners zichtbaar merken dat er meer plaatsen vrij komen in hun straten. Het zal bijgevolge dan mogelijk zijn om deze lege parkeerplaatsen om te bouwen in technologische infrastructuren, in groene zones en/of andere infrastructuren.

Slimme parkeeroplossingen zoals ontwikkeld door het MyflexiPark-aanbod maken uiteindelijke deel uit van de lineariteit van smart cities. Dat is een stad meer groene zones gecreëerd worden, is inderdaad één van onze doelstellingen die we dagelijks nastreven. 

 

 

 

naar een slimmere stad: help de mobiliteit in brussel te optimaliseren

Wilt u onze intelligente oplossing voor uw parkeerbeheer implementeren? Hebt u locaties waar u geld wilt verdienen? Misschien wilt u ook deelnemen aan de optimalisering van de parkeerplaatsen in Brussel om een groenere stad te verkrijgen?

Wat uw motivatie ook is, de MyflexiParkBox is een efficiënte en betrouwbare oplossing die op uw behoeften is afgestemd. U kunt met ons contact opnemen om samen te kijken wat voor u de beste oplossing voor uw gebouw of firma met het parkeerbeheer-systeem is.

 

 

 

Ontdek ook de voordelen van de MyflexiParkBox voor het rentabiliseren van uw parking (rentabiliser son parking), het faciliteren van smart management (la gestion intelligente) van uw parking.

Hebt u een bedrijf? Lees dan hier meer over het parking management system, het smart parking of ook nog hoe op de milieubelasting van de brusselse Regio, verbonden aan het Cobrace-plan (Cobrace), kunt besparen voor uw bedrijfsparkeerplaatsen.