Automatisch parkeerbeheer: ontdek het potentieel van uw eigen parking

  • Home
  • Automatisch parkeerbeheer

AUTOMATISCH parkeerBEHEER: VEREENVOUDIG HET BEHEER VAN UW PARKEERPLAATSEN

U bent vastgoedontwikkelaar of eigenaar van een parkeerterrein, maar u slaagt er niet in deze optimaal te beheren of er de nodige winst uit te halen? Door gebruik te maken van ons automatisch parkeer-beheersysteem, de MyflexiParkBox, wordt u volledig ontlast van deze taak. Onze oplossing beantwoord namelijk volledig aan uw behoeften, want dankzij onze service is het beheer en het rendabel maken van uw parking nog nooit zo eenvoudig geweest. Vandaag de dag maken parkeerplaatsen deel uit van een markt op zichzelf. Daarom is onder andere nu het automatische parkeerbeheer van essentieel belang om uw parkeerterrein winstgevend te maken en dit zonder extra rompslomp.

U zoekt een firma gespecialieerd in automatisch beheer van uw parkeerplaatsen? MyflexiPark is de specialist die u zoekt. Contacteer ons vrijblijvend per email  of per telefoon (+32 2 899 73 73) voor meer informatie.

 

 

WAAROm WERKEN MET DE MyflexiParkBox VOOR HET AUTOMATISCHE BEHEER VAN UW PARKING?

In de eerste plaats ontwikkelt de MyflexiParkBox met behulp van het juiste professionele materiaal de noodzakelijke technologie die u in staat stelt een veilige parking voor uw medewerkers te garanderen. Met een kentekenplaat herkenningssoftware aan de hand van anpr camera's kunt u op een eenvoudige manier de toegang tot elke parking beheren. Dit is een echte tijdbesparing!

Daarnaast biedt de MyflexiParkBox de eigenaar van de parking en/of de bedrijven die in het kantoorgebouw gevestigd zijn, de mogelijkheid om bezoekers te ontvangen op hun parkeerplaatsen door deze bijvoorbeeld ter beschikking te stellen aan automobilisten die op zoek naar een plaats in de omgeving van hun bestemming. We weten hoe tijdrovend en uitdagend een handmatig beheer van uw parking kan zijn. Daarom hebben de professionals van MyflexiPark een doordacht automatisch parkeerbeheersysteem uitgekient. Met deze oplossing kan uw firma zich van deze taak ontlasten, terwijl de tevredenheid van uw medewerkers en de bezettingsgraad van uw parking worden gemaximaliseerd. Kortom, de MyflexiParkBox biedt u: flexibiliteit, gemak, maar vooral een optimaal kostenbeheer om uw parking winstgevend te maken.

Hoe dan ook, ongeacht de mensen die gebruik maken van de parking van uw bedrijf, u zult hen tevreden stellen door het gemak dat ze hebben om hun wagen te parkeren. En dit, volgens alle regels die u zelf hebt bepaald! Dankzij het automatische beheer van uw parking, behoudt u de controle door het parkeren te beperken tot de uren die bij uw bedrijf passen. Bovendien kunt u het parkeren beperken tot een lijst met chauffeurs die u vooraf hebt geselecteerd. Met de MyflexiParkBox, beheert u optimaal de toegang, zowel bij het binnenrijden als het uitrijden van de garage, dankzij het automatische beheersysteem van de parking van MyflexiPark. 

U bent eigenaar van een parking en u wenst samen te werken met de dienstverlening rond de MyflexiParkBox voor een optimaal beheer van uw parking? Contacteer ons vrijblijvend. 

 

 

HOE FUNCTIONEERT HET AUTOMATISCHE parkeerBEHEER?

Het automatische parkeerbeheer werkt onder andere met de hulp van een intelligente parkingsensor. Het doel van deze automatisering is het garanderen van een soepel management op een dagelijkse basis. De toegangscontrole verloopt automatisch via ANPR camera die de herkenning van de kentekenplaten mogelijk maakt.

Dus er is geen intercomgesprek nodig. Het systeem van de automatische barrière of poort die zich opent, zorgt voor alles. Een smart software controleert voor elk voertuig snel de toegangsrechten en -uren volgens de voorafbepaalde regels (zoals hierboven aangegeven). Of het nu gaat over een parkeerplaats in de openlucht of een ondergrondse parkeergarage, dat speelt geen rol. De MyflexiParkBox is geschikt voor alle parkings in alle maten. Het enige vereiste is dat de parking afgesloten en dus beveiligd kan worden. Dankzij de MyflexiPark-app kunnen de gebruikers van uw parking ook hun telefoon gebruiken om de slagboom of de sectionale poort te openen. Bovendien zal het betalen van de parkeerkosten voor externe automobilisten gebeuren op het moment van de reservering via de app.

Om een opstopping te voorkomen en het doorstromen van het verkeer op uw parking te bevorderen, is de toegang voor automobilisten uitsluitend mogelijk als er nog parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Om dit te verwezelijken, is elke parkeerplaats uitgerust met een sensor die verbonden is met onze smart software en dit om de aanwezigheid al dan niet van een voertuig te detecteren. U heeft op deze manier een nauwkeurig inzicht in de bezettingsgraad van uw verschillende parkeerplaatsen.

Bent u overtuigd van de vernuftige werking van de MyflexiParkBox? Wacht niet langer met de aanschaf voor een eenvoudig en dagelijks parkeerbeheer.

 

WAT ZIJN DE OBJECTIEVEN VAN DE MyflexiParkBox VOOR HET AUTOMATISCH parkeerBEHEER?

Enerzijds zal het automatisch parkeerbeheer uw medewerkers een beveiligde parkeerplaats voor hun voertuig garanderen, maar anderzijds zal het ook een grote tijdwinst geven aan andere bestuurders die in uw parking mogen parkeren. Inderdaad, het is niet langer nodig om een parkeerkaart te verkrijgen of om eerst een plaats en vervolgens een parkeerautomaat te zoeken aangezien de gereserveerde plaatsen direct voor de automobilisten beschikbaar zijn. 

Anderzijds zal de MyflexiParkBox u in staat stellen om uw parking maximaal te doen renderen, zonder dat u er zelfs maar hoeft voor te zorgen. Nogmaals, de software voor het automatisch beheer van uw parking zorgt voor alles: gebruikers van de parking toevoegen of verwijderen, het instellen van de toegangstijden, vereenvoudigd beheer van de winsten, bewaking en beheer van het binnen- en buitenrijden, ... Met de MyflexiParkBox, haalt u het maximale potentieel uit uw parking, beheert u uw parking optimaal om er zo veel mogelijk winst uit te halen. Met andere woorden, ons systeem van autobeheer biedt u het volle gemak inzake controle en het rendabel maken van uw parking.

Contacteer ons vrijblijvend (+32 2 899 73 73) als u van ons automatisch beheersysteem van uw parking wilt profiteren. 

 

Ontdek ook de voordelen van de MyflexiParkBox om uw parking te doen renderen en te vereenvoudigen door een intelligent parkeerbeheer

U heeft een bedrijf? Lees meer over ons parking management system, het smart parking-concept of hoe u geld kunt besparen op de milieubelasting van de Regio Brussel-Hoofdstad: Cobrace voor uw bedrijfsparkeerplaatsen.