ANPR- (LAPI- of LPR-) camera: nummerplaatherkenning voor uw parking

Anpr-camera's voor de parkings

Heeft u een eigen parkeerplaats of bedrijfsparking? Als vastgoedontwikkelaar investeert u in een nieuw of bestaand gebouw met parkeergelegenheid voor de bewoners? En veiligheid is van groot belang voor u? Maar desondanks wilt u de flexibiliteit en het doorstromen aan de ingang van uw parking behouden? Ontdek dan de MyflexiParkBox: een innovatieve oplossing om het beheer van uw parkeerplaats te vergemakkelijken en de toegang eenvoudig te controleren. Dankzij de nummerplaatherkenning aan de hand van anpr camera's kunt u de veiligheid van uw werknemers, bezoekers of bewoners van uw gebouw garanderen.

 

de veiligheid van uw parking wordt gewaarborgt dankzij de anpr-camera's

De MyflexiParkBox biedt u een complete oplossing voor het controleren van de toegang tot uw parkeerplaatsen. De geïnstalleerde smart software verleent toegang aan de voertuigen.

Een automobilist moet zijn parkeerplaats online reserveren en betalen. Vervolgens brengt hij tevens de nummerplaat in, zodat deze door de smart software van het parkeerbeheer-systeem wordt herkend.

De smart software beschikt over een optische karakterherkenningsfunctie die de nummerplaten kan scannen en decoderen. Dankzij deze technologie kan het automatische parkeerhulp-systeem alle voertuigen die voor een parkeerplaats in uw parking in aanmerking komen, herkennen en valideren of weigeren. Met andere woorden, kan het systeem beslissen of de slagboom en/of poort opengaat om het voertuig binnen te laten. Dit is een groot pluspunt voor de veiligheid van uw parking en om het binnen- en buitenrijden van de automobilisten te faciliteren.

Bent u geïnteresseerd in ons nummerplaat-herkenningssysteem met ANPR-camera (ook LAPI- of LPR-camera genoemd)? Neem dan contact op met MyflexiPark per email of per telefoon (+32 2 899 73 73) om vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte te ontvangen.

 

smart software voor de anpr-camera's: ook een voordeel voor parkeerbeheer

Het nummerplaat-herkenningssysteem biedt een vereenvoudigd toegangsbeheer om het parkeren te vereenvoudigen.  Aan de ene kant hoeft de huurder zijn toegang niet te verantwoorden, daar deze gecodeerd en geautoriseerd is door een automatisch proces van huurderbeheer. Zo profiteert de automobilist van een eenvoudige en snelle toegang tot de gereserveerde parkeerplaats. 

Aan de andere kant is de software voor parkeerbeheer verantwoordelijk voor het verlenen van toegang aan huurders die betaald hebben of aan werknemers die gecodeerd staan in onze beveiligde cloud.

Al deze informatie is beschikbaar op uw dashboard. Dankzij dit gecentraliseerde, automatische en bestuurbare systeem is het parkeerbeheer nog nooit zo eenvoudig en duidelijk geweest.

gebruik nu het nummerplaat-herkenningssysteem

Het automatiseren van de nummerplaatherkenning met ANPR-camera's (ook wel LAPI- of LPR-camera's genoemd) bij de ingang van de parking heeft aanzienlijke voordelen. Zoals we al eerder hebben aangehaald, geeft het vooral een betere controle voor de eigenaar, vergemakkelijkt het het gebruik van de parking voor de huurders en uiteindelijk bespaart het dus tijd aan beide partijen. Voor uw bedrijfsparking geeft het systeem de mogelijkheid om alles voor uw medewerkers te faciliteren. Bent u eigenaar van een parking? Dan kunt u deze makkelijk verhuren en zo doen renderen. Van de kant van de vastgoedontwikkelaar biedt nummerplaatherkenning een reëlle toegevoegde waarde en een sterk bijkomend verkoopargument.

Kortom, MyflexiPark biedt aan de eigenaren van alle bedrijven de kans om het parkeerbeheer van hun eigen parking in alle sereniteit te optimaliseren. Neem met ons contact op en we zullen u aantonen dat er voor u meer uit uw parking te halen valt!

Contacteer nu MyflexiPark

Bent u overtuigd van de voordelen die ons herkenningssysteem voor nummerplaten aan de hand van ANPR-camera's (ook wel LAPI- of LPR-camera's genoemd) te bieden heeft: een vereenvoudiging van het parkeerbeheer en uw parking te doen renderen? Neem dan met ons contact op en we kunnen samen overwegen hoe we dit project ook bij u kunnen laten slagen.

 

 

Voor meer informatie over onze MyflexiParkBox oplossing, ontdek zonder te aarzelen de verschillende artikelen die we u hierbij beschikbaar stellen: