De parking winstgevend maken: haal het maximum uit uw parking

  • Home
  • Parking winstgevend maken

DE MyflexiParkBox MAAKT OOK UW PARKING RENDABEL

Vandaag de dag kunnen we constateren dat de parkings vaak onderbenut en slecht geoptimaliseerd zijn. Bijkomende en onnodige kosten zijn hier vaak het gevolg van. Enkele cijfers: de gemiddelde bezettingsgraad van bedrijfsparkings schommelt ergens tussen de 70% en 90%. Veel parkeerplaatsen zijn dus vaak onbezet en dat is jammer! Een beter parkeerbeheer van de bestaande infrastructuur is een bron om de parking rendabel te maken. Zolang u maar weet hoe u dat kunt doen. Dit is de reden waarom de MyflexiParkBox u, met behulp van onze service, kan helpen om uw behoeften op het gebied van parkeerbeheer te verwezenlijken en tevens winstgevendheid te maken. Met uw aanbod van een geautomatiseerde parkeerbeheer kunt u nu in alle gemoedsrust het potentieel van uw parkeerterrein maximaliseren door MyflexiPark ons te contacteren per e-mail of per telefoon (+32 2 899 73 73)!

 

 

hoe kan u uw parking rendabel maken?

In de eerste plaats is de MyflexiParkBox-aanbieding voor iedere eigenaar die meer dan 5 parkeerplaatsen heeft. Of het nu gaat om een parking in de openlucht, onder de grond of op een afgesloten terrein. Bedrijven, gemeenschappen of vastgoedontwikkelaars kunnen hun project aan ons toevertrouwen.

Zoals hierboven vermeld zijn de parkeerplaatsen van een bedrijf regelmatig onderbezet, wat meestal te wijten valt aan een matig tot slecht beheer van de bedrijfsparking.  Bijvoorbeeld: in veel bedrijven zijn er plaatsen gereserveerd voor bepaalde personeelscategorieën, zoals: het kader, de vertegenwoordigers of ook de managers. Echter, vaak zijn deze medewerkers onderweg en is hun parkeerplaats vaak vrij. Dit is enigzins paradoxaal en kan over een langere periode tot verlies aan inkomsten leiden. 

Evenwel, het is niet langer een geheim, dat het winstgevend maken van een parking in de eerste plaats een kwestie is van goed parkeerbeheer van uw bedrijfsparking. Maar dat is nog niet alles, ook de bezettingsgraad moet omhoog om de winstgevendheid te bevorderen. Heeft u een paar onbezette parkeerplaatsen in uw parking? Stel deze dan via onze smart parking oplossing beschikbaar tegen betaling aan externe huurders. Een voordeel voor uw firma, maar ook voor de externe chauffeurs die een parkeerplaats in de buurt van hun werk, afspraak willen vinden.

Als eigenaar van een parking, bent u niet bezorgt om deze maximaal te doen renderen en deze winstgevend te maken? Door beroep te doen op onze MyflexiParkBox maakt u van uw parkeerterrein een bijkomende bron van inkomsten.

 

 

Waarom de MyflexiParkBox gebruiken om uw parking rendabel te maken?

MyflexiParkBox is gespecialiseerd in het parkingbeheer en heeft als missie te voldoen aan de noden kwa beheer en rentabiliteitsbehoeften van elke eigenaar van een parkeerterrein. Hoe? Dankzij een innovatief systeem voor het automatisch parkeerbeheer.

Om dit te realiseren, installeren we een smart software die u in staat stelt de toegang tot uw parking makkelijker te beheren. Aan de hand van anpr camera's herkent het systeem de nummerplaten van de voertuigen die zich aanbieden. Het binnen- en buitenrijden van uw werknemers wordt dus automatisch gecontroleerd. U bespaart op deze wijze veel tijd met het parkeerbeheer omdat u zich geen zorgen meer over hoeft te maken. Naast deze automatisering kunnen bijkomende bewakingscamera's worden geïnstalleerd om uw parkeerplaatsen nog meer te beveiligen.

Om vervolgens te voldoen aan uw wens om uw parking winstgevend te maken, stelt onze geautomatiseerde beheeroplossing u in staat om een betere bezetting van de parkeerplaatsen te garanderen. Door automobilisten van buitenaf op uw parking te laten parkeren, door online een parkeerplaats te reserveren, maximaliseert u het potentieel van uw parkeerterrein en genereert u bijkomende inkomsten. Met andere woorden, door het gebruik van onze smart software, kunt u de beheerkosten verminderen. Nogmaals, u hoeft zich nergens zorgen over te maken. De smart software doet alles voor u: het kostenbeheer (transacties gebeuren online), het toevoegen of verwijderen van gebruikers, het beheer van het binnen- en buitenrijden, ... en dit allemaal volgens de voorwaarden en toegangsuren die op voorhand vastgelegd zijn.

Naast het herkennen van de nummerplaten, kan een chauffeur ook via zijn smartphone toegang krijgen tot de parking. Door de installatie van de MyflexiPark-app kunnen de gebruikers hun smartphone als afstandsbediening gebruiken. De intercom of parkeermeter hebben geen nut meer, daar elke chauffeur eenvoudig toegang tot de parking krijgt via een automatische poort.  

Aarzel niet langer en neem met ons vrijblijvend contact op om morgen te kunnen profiteren van onze intelligente oplossing om ook uw parkeerplaats winstgevend te maken of gewoon om bijkomende informatie in te winnen.

 

wat kunnen we concluderen uit deze MyflexiParkBox oplossing om uw parking winstgevend te maken?

Uiteindelijk maken de oplossingen die wij u aanbieden het dagelijks beheer van uw parking stukken eenvoudiger en bovendien winstgevender! Met de MyflexiParkBox maximaliseert u het potentieel van uw parkeerterrein! Haal het meeste profijt uit uw parking door deze optimaal te beheren.

Kortom, de MyflexiParkBox biedt u:

  • rendement (u verdient er geld mee);
  • lagere beheerkosten (automatisering, u hebt dus bijvoorbeeld geen bewaker nodig);
  • tijdswinst;
  • een eenvoudig parkingbeheer dankzij het dashboard en de centralisatie van de gegevens in onze veilige cloud;
  • intuïtieve interface.

Om uw parking zo vlug mogelijk winstgevend te maken, aarzel dan niet om direct met ons vrijblijvend contact op te nemen.

 

Indien u meer wenst te weten over onze MyflexiParkBox, lees dan ook de volgende artikels: