Parkeerbedrijf : vertrouw het beheer van uw parking aan de juiste partner toe

parkingbeheerbedrijf: vertrouw op onze expertise voor uw parkingbeheer

Tegenwoordig kan een slecht parking beheer snel leiden tot veel tijdverlies, maar vooral ook tot veel geldverlies. Hebt u een parkeerterrein en hebt begrepen dat u er groot belang bij heeft dat u het volle vertrouwen kunt hebben in een kwaliteitsleverancier die de juiste kennis in huis heeft? Dan is MyflexiPark het parkeerbeheerbedrijf dat u nodig heeft. Met onze MyflexiParkBox-oplossing kunt u uw parkeerbeheer uit handen geven en tegelijkertijd uw omzet maximaliseren. Een innovatieve oplossing ontwikkeld en getest door een professioneel bedrijf; de MyflexiPark oplossing.

 

Tot wie richt zich ons parkeerbeheerbedrijf?

Ons MyflexiParkBox-aanbod is er voor elke eigenaar van een parking; zoals bijvoorbeeld: de eigenaar van een kantoorgebouw of een commerciële oppervlakte, maar ook bedrijven of real estate investeerders. Maar het kan ook interessant zijn voor de mobiliteits-verantwoordelijke of de parking manager. Maar dit is nog niet alles. Naast de bestaande parkeerterreinen is ons aanbod ook uitermate geschikt voor de parkeergarages die nog gebouwd of die gerenoveerd moeten worden. En uiteraard, ook vastgoedmakelaars kunnen een beroep op onze dienstverlening doen.

De MyflexiParkBox kan werkelijk in elk type van parking geïnstalleerd worden. Of het nu een ondergrondse of bovengrondse parking is, overdekt of in de openlucht ... Het speelt allemaal geen rol, zolang de parking maar 'afgesloten' kan worden en we de parking dus kunnen beveiligen.

U wenst bijkomende informatie in te winnen? MyflexiPark is één al oor. Contacteer ons vandaag nog per email of per telefoon (+32 2 899 73 73) !

 

 

waarom kunt u op ons vertrouwen?

Ten eerste is ons parkeerbedrijf de eerste Belgische gemeenschap van het delen van parkeerplaatsen.

Vervolgens willen we de automobilisten helpen om gemakkelijk een parkeerplaats in de omgeving van hun bestemming te vinden dankzij het verhuurbeheer van parkings.  Daarnaast helpen we u de parking te beheren en te doen renderen.

We zijn al enkele jaren gespecialiseerd in de parkeersector en we zijn toegewijd aan het voldoen aan 2 grote behoeften van onze klanten: het parkeerbeheer en de parking winstgevend te maken. Daarom hebben we ook de MyflexiParkBox ontwikkeld. Het beheer van automatische toegangscontrole en toegangsbeveiliging waarbij u uzelf in deze taak kunt ontlasten. Dit alles maakt, door de bezettingsgraad van uw parking te maximaliseren, dat u bijkomende inkomsten zult genereren. Concreet betekent dat op de eerste plaats dat u de werknemers een veilige parkeerplaats geeft en, op de tweede plaats, dat u de vrije parkeerplaatsen aan bezoekers van buitenaf kunt verhuren (voor een korte of langere periode). Dit alles in overeenstemming met uw mobiliteits- en parkeerbeleid. U beslist vooraf de openingstijden en de beschikbaarheid van uw parkeerplaatsen waar externe bezoekers kunnen parkeren.

Met andere woorden, met ons parkeerbedrijf zal het parkeerbeheer altijd op uw objectieven aansluiten. U houdt de volle controle over uw parkeerplaatsen door een volledig overzicht van alle gegevens te behouden. De MyflexiParkBox is permanent verbonden met een dashboard dat alle informatie in real-time communiceert. Observeer dus in alle helderheid de verschillende prestatie-indicatoren van uw parkeerterrein: bezetting, inkomsten, ...

Vertrouw op de expertise van MyflexiPark en profiteer van een beter parkeerbeheer en het winstgevend maken van uw parking.  Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

 

 

wat zijn de andere sterke punten van ons parkeerbeheerbedrijf?

De intelligente MyflexiparkBox ingesteld op elke parkeeroplossing wordt volledig geïmplementeerd door de MyflexiPark professionals. Daarom nemen we de volledige digitalisering van uw bedrijfsparking voor onze rekening. We willen u betrouwbare en professionele apparatuur leveren om u de best mogelijke resultaten aan te bieden. En dankzij de geavanceerde technologie is MyflexIpark in staat geweest zijn bestaansrecht meer dan waar te maken en zichzelf te imposeren als de referentie op het gebied van het parkeren. In het algemeen kunnen we zeggen dat ons bedrijf professioneel, gedegen, efficiënt, flexibel en luisterd naar de behoeften van alle klanten.

In enkele woorden, onze automatische parkeerbeheers-dienstverlening staat u toe om:

  • uw parking te beveiligen;
  • uw parking winstgevend te maken door het potentieel te optimaliseren;
  • het beheer van de toegang te faciliteren (private toegang, toegang voor uw medewerkers en bezoekers ...)

U wilt profiteren van de vele voordelen van onze diensten? Contacteer ons vandaag nog vrijblijvend en we zullen samen met u het volledige project overwegen en op uw behoeften afstemmen.

 

 

wat is nu juist deze MyflexiParkBox?

Het principe van de MyflexiParkBox is heel eenvoudig. Ons systeem werkt volgens 2 eenvoudige en snelle toegansmodules:

  • het automatisch openen van de poorten aan de hand van de smartphone app (die vervolgens als afstandbediening voor de bestuurder dient);
  • het op geïnstalleerde anpr camera gebaseerd lees- en herkenningssysteem voor nummerplaten.

Dankzij de automatisering hoeven uw gebruikers geen andere handeling te ondernemen om toegang te krijgen tot uw parkeerterrein. Ook u hoeft verder nergens voor te zorgen. In deze omstandigheden hebt u geen parkeerkaart, parkeermeter of intercom meer nodig. Alles verloopt volledig automatisch. De chauffeur hoeft alleen nog maar naar binnen te rijden en de wagen te parkeren.

Wacht niet langer om u persoonlijke offerte aan te vragen voor de volledige installatie van eigen MyflexiParkBox.

 

 

U bent in onze parkeerbeheeroplossing geïnteresseerd? Contacteer MyflexiPark nu!

Wilt u nog meer weten over onze op maat gemaakte oplossingen? Lees dan onze artikels over intelligente parkeersensor, over facility management system, het fleet management en smart parking.