PARKING ZUID STATION – MYFLEXIPARK BIEDT U DE OPLOSSING VOOR HET PARKEREN VAN UW WAGEN

Verlaat u binnenkort Zuid station en wilt u een veilige plek vinden om uw auto te parkeren? MyflexiPark is de mobiliteitsoplossing voor partikulieren, professionals en bedrijven. We bieden parking Zuid station aan het Station Brussel-Zuid voor kort en lang parkeren voor onze hele community. Ontdek nu snel hoe u uw plek kunt reserveren bij MyflexiPark.

Enkele tientallen positieve reacties, waarvan u er enkele hieronder kunt ontdekken. (Rubriek: "Wat de leden ons over de Rossini parking vertellen“).

MYFLEXIPARK VERZEKERT U VOORAL EEN KWALITATIEVE DIENSTVERLENING

Omdat uw tevredenheid topprioriteit is voor MyflexiPark, bieden wij u parkeerplaatsen aan:

  • die dicht tegen uw vertrekpunt liggen
    Voordat u met de trein vertrekt, moet u snel een parkeerplaats nabij het treinstation vinden. Daarom stellen wij u parkeerplaatsen ter beschikking in de buurt van het Station Brussel-Zuid

  • die beveiligd zijn
    We selecteren voor u de veiligste parkeergarages in de directe omgeving voor u voordat we ze op ons platform plaatsen.

  • tegen prijzen die aan uw behoeften voldoen
    Of u nu een individu of een bedrijf bent, het beheren van uw kosten is voor iedereen belangrijk. Parkeergarages van MyflexiPark zijn daarom voor de helft goedkoper dan die die op andere websites beschikbaar zijn.

Naast de kwaliteit van onze parkeerplaatsen, vertrouwen we ook op de kwaliteit van onze ondersteuning. MyflexiPark biedt ook een 24-uurs technische ondersteuning voor al onze gebruikers.

Wat de leden ons over de Rossini parking vertellen

M.H. - 19/09/2019

Dit is mijn eerste ervaring met Flexipark en ik kan alleen maar positief zijn! De parking was heel netjes, goed aangeduid en vlakbij Brussel zuid. De service is erg gebruiksvriendelijk en dat voor een voordelige prijs. Ik raad het iedereen aan!

O.S. - 16/09/2019

Uw app is zeer praktisch en de gereserveerde parking stemt in elk opzicht overeen.

V.S. - 07/09/2019

Gewoon perfect; geen enkel probleem.

T.A. - 25/08/2019

In het begin was ik angstig, maar het is echt betrouwbaar. Dank u wel.

E.S. - 20/08/2019

Perfect. Bepaalde agitatie vooraf; te weten zal de internet link wel werken. Maar alles is perfect verlopen.Beveiligde parking, ruime parkeerplaats (Range Rover) vergeleken met andere. Zeer concurrentiële prijs. Een echte aanrader.

L.A. - 05/08/2019

Super, eenvoudige toegang. De wagen staat volledig veilig. Ik beveel deze parking aan.

P. D. - 03/08/2019

Zeer praktische parking, schoon en beveiligd. Kan niet beter!

B. S. - 15/07/2019

Perfect! Op 2 minuten lopen van het station voor slechts 1/3 van de prijs

H.D. - 14/07/2019

Positief. Geen problemen, snel en efficiënt.

PARKING ZUID STATION: RESERVEER MET ENKELE KLIKKEN

Reserveren op ons platform is echt heel eenvoudig. Om te beginnen logt u zich in via onze website of app. Als u nog geen account hebt, maak er dan één aan in slechts 2 minuten. Ga vervolgens naar het tabblad "zoek parking" en voer het adres van het station in waar vandaan u wilt vertrekken, evenals uw aankomst- en vertrekdata en -tijden. Ons platform biedt u vervolgens alle beschikbare plaatsen in de buurt van dit adres voor de aangegeven periode.

Vervolgens ontdekt u 2 soorten parkeerpLaatsen op MyflexiPark. De vrije parkeerplaatsen die direct beschikbaar zijn (vereisen geen bijkomende validatie van de eigenaar) worden aangegeven door een groene pictogram. De reservering van deze parkeerplaatsen geschiedt dan ook direct na ontvangst van de online-betaling door de huurder. De vrije parkeerplaatsen die indirect beschikbaar zijn (vereisen eerst een bijkomende validatie van de eigenaar) worden aangegeven door een oranje pictogram. Derhalve kunt u dit laatste type van parkeerplaats niet op het laatste moment reserveren.

Het enige wat u hoeft te doen, is uw parking Zuid station online reserveren.

Wat te doen terwijl u op de trein aan het Zuid-Station wacht?

Het is praktisch onmogelijk om u zich te vervelen terwijl u wacht op de trein in het Zuid-Station. Er is inderdaad veel te doen op en rond het derde grootste station van de Europese hoofdstad, dat elke dag vele Belgische en buitenlandse reizigers ontvangt.  U kunt rond het station meerdere wandelingen maken. Een wandeling waarin u o.a. een kort bezoek aan de vlooienmarkt of de Halse Poort of aan een kraampje met lekkere wafels kunt brengen. U kunt ook op het station blijven, genieten van de de gratis wifi en er een klein hapje eten of een drankje nuttigen.

Hoe kunt u eenvoudig het station bereiken vanaf de parking

 

Het NMBS-station is heel eenvoudig te bereiken vanaf onze parking bij het Brussel-Zuid-Station. Inderdaad, deze bevindt zich op een korte loopafstand van het internationale treinstation. U vindt er voor zowel een parkeerplaats voor uw elektrische wagen, als voor uw tweewieler.  Het vinden van een parkeerplaats in een beveiligde parking aan een betaalbare prijs is nog nooit zo eenvoudig geweest als met MyflexiPark. Vergeet dus de parkeerplaatsen op de openbare weg of de parkeerplaatsen uitgerust met parkeermeters! MyflexiPark biedt u de economische maar ook comfortabele oplossing die u in staat stelt om de trein in alle rust en op tijd te nemen. U kunt ook een plaats bij een particulier in de buurt van het station boeken en met het gebruik van het openbare vervoer, zoals de tram of de bus, naar het station komen.  Wat uw keuze ook zou zijn, onze mobiliteitsoplossing zal u zeker verleiden!

Hoe te parkeren aan het Brussel-Zuid-Station?

Indien u met de auto naar het Brussel-Zuid-Station komt, zult u heel wat tijd verliezen in het vinden van een goede parkeerplaats. Daarom maakt MyflexiPark u het leven een stuk eenvoudiger dankzij haar ondergrondse parking Rossini nabij het treinstation

Naast het winnen aan tijd, bespaart u met ons tarief ook geld uit, want een parking in de stad kan erg duur uitvallen. Met MyflexiPark, betaalt u tot en met 50% minder. Het parkeertarief van onze parking nabij het Brussel-Zuid-Station geeft u de kans om geld te sparen en met dat geld kunt u bijvoorbeeld een geschenk kopen voor de persoon die u gaat bezoeken. Of u trakteert uzelf op een extraatje tijdens uw verblijf in Brussel.

Wat valt er te beleven rond de parking aan Brussel-Zuid-Station?

Dankzij MyflexiPark wint u aan tijd voordat u uw trein, TGV … neemt. U kunt deze tijd gebruiken door de omgeving een beetje te verkennen. U kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de vlooienmarkt of aan de Marollen waar u fijne antiekwinkels kunt ontdekken of door een kleine wandeling te maken tot aan het park aan de Halle Poort ... U hebt het begrepen, er zijn tal van mogelijkheden om uw reis in Brussel reeds te beginnen.  

Dus wacht niet langer en sluit u aan bij de MyflexiPark-gemeenschap!

PARKING ZUID STATION: RENDEZ-VOUS IN LONDEN OF PARIJS

Neemt u de Thalys of de Eurostar naar Londen of Parijs? Zelfs als u daar naartoe gaat voor een vergadering, hebt u misschien een paar uurtjes de tijd om in een paar winkels rond te snuffelen.

Voor een rijke winkelervaring gaat u in Londen bijvoorbeeld naar Carnaby Street. Neem een kleine break in de Kingly Court-brewery voordat u weer op pad gaat.

In Parijs, naast de Galeries Lafayette en de Champs Elysees, vindt u een reeks chique en betaalbare winkels in de wijk Marais, of langs de Boulevard Haussman.

Ongeacht de duur van uw verblijf, u kunt rekenen op MyflexiPark voor een serene en veilige parkeerplaats.

NEEM CONTACT OP MET ONZE PARKEERSERVICE VOOR HET Brussel-ZUID-STATION

Neem contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch op +32 2 899 73 73. We staan steeds bereid om uw vragen te beantwoorden.

ONTDEK OOK ONZE OVERIGE PARKEERPLAATSEN

Voor uw vertrek met het vliegtuig: denk aan onze Parking Charleroi of de Budget parking Zaventem oplossingen. Heeft u een concert of een show die u in Brussel zou willen bijwonen? Onze Vorst Nationaal parking is dus perfect om ook hier aan al uw behoeften te voldoen.