Hoe werkt een laadpaal voor een elektrische auto : meer informatie bij MyflexiPark

  • Home
  • Hoe werkt een laadpaal voor een elektrische auto

Zoals vele bedrijven, hebt u ook de keuze gemaakt voor het gebruik van meer duurzame mobiliteit voor uw medewerkers ? De tijd is inderdaad rijp om nu te investeren in duurzame en efficiënte oplossingen voor het opladen van elektrische auto’s op uw werkplek. Om u bij het maken van uw keuze te helpen, vertrouw op de experts van MyflexiPark. We beantwoorden al uw vragen en leggen de werking van de laadpalen in detail uit.

Waarom investeren in duurzame mobiliteit ?

Geconfronteerd met de milieu- en sociaal-economische uitdagingen van morgen, richten een groeiend aantal bedrijven en individuen zich op de ontwikkeling van slimme steden. In deze herontworpen stedelijke organisaties worden traditionele netwerken en diensten geoptimaliseerd en efficiënter gemaakt met behulp van verschillende technologieën. De ontwikkeling van duurzame mobiliteit past juist perfect in deze beweging. Inderdaad, een optimalisering van de parkeerruimte en een herontworpen autopark maken het mogelijk de kwaliteit van het stadsleven te verbeteren. Wilt u meewerken aan deze collectieve inspanning voor de mobiliteit van morgen ? Aarzel niet langer en kies voor MyflexiPark en installeer nu uw elektrische laadpalen.

Hoe werkt een laadpaal voor een elektrische auto : wat zijn de verschillende types laadmodi ?

De verschillende typen van elektrische en hybride voertuigen worden ingedeeld in laadmodi :

  • De meest voorkomende oplaadmodus is modus 1. De laadsnelheid is echter laag en er bestaat een risico van aanzienlijke oververhitting. 

  • Modus 2 is vergelijkbaar met de eerste, maar de laadcapaciteit kan tot 3.7 kWh oplopen.

  • Modus 3 daarentegen is de meest intelligente modus : het laadvermogen is hoger en het beschikt over een systeem dat zowel het opladen van de accu als het snelladen mogelijk maakt. 

Hoe werken onze laadpalen voor elektrische auto’s ? Om u de beste kwaliteit te garanderen, bieden we uitsluitend de oplaadmodus 3 met CCS-laadaansluitingen aan. Het vermogen van deze laatste varieert van 3.7 tot 22.0 kW. Onze laadpalen maken ook een dynamische beheer van het laadvermogen van de laadpalen mogelijk. Zo zult u in staat zijn om op de best mogelijke wijze te voldoen aan zowel de behoeften van uw bedrijf als die van uw medewerkers. 

Ontdekt meer over de elektrische laadpalen en MyflexiPark

Laadpalen voor elektrische auto’s in het bedrijf

MyflexiPark, fabrikant van laadpalen voor elektrische voertuigen

De installatie van de elektrische laadpalen met behulp van MyflexiPark

Voordat we uw elektrische laadpalen/-boxen installeren, gaan we eerste na hoe krachtig uw elektrische infrastructuur is om onze oplossingen te installeren. Vervolgens bepalen we samen de installatie van de palen en/of boxen naargelang uw behoeften. Aangezien elk project uniek is, variëren de prijzen en de installatietijd. We kunnen een of meerdere installaties plannen, die elk voorzien kunnen worden tot wel 10 of zelfs 15 laadaansluitingen om het laden van de verschillende voertuigen te vergemakkelijken. Tegelijkertijd garanderen we een optimale veiligheid. Om u een maximale gemoedsrust te geven, hebben al onze laadpalen een garantie van 24 maanden. Ook niet onbelangrijk, het onderhoud en de eventuele reparaties hebben we in eigen hand.

Lees meer over ons bedrijf en onze aangeboden oplossingen : 

Een laadpaal : hoe werkt het ?

Hoeveel kost een elektrische laadpaal ?

MyflexiPark, uw installateur van elektrische laadpalen in België

De experts van MyflexiPark beantwoorden al uw vragen over de werking van de laadpalen voor elektrische auto’s

Al een aantal jaren hebben de experts van MyflexiPark de missie om bij te dragen aan een betere stadsmobiliteit en het verbeteren van de levenskwaliteit van een ieder.  Daarom hebben we ook de MyflexiParkBox gecreëerd, de comfortoplossing die de automatisering van het parkingbeheer vergemakkelijkt. Zo ontwikkelen we ook smart parkings. Dit dankzij het eenvoudige en snelle beheer van de parkeercapaciteit. Naast deze intelligente parkeeroplossingen is MyflexiPark ook uw ideale partner voor de installatie van uw laadpalen/-boxen op uw bedrijfsterrein. 

Aarzel niet langer en contacteer ons nu om meer te weten te komen over hoe een laadpaal voor elektrische auto’s werkt.