Elektrische laadpaal voor bedrijven : de keuze van duurzame mobiliteit met MyflexiPark

  • Home
  • Elektrische laadpaal voor bedrijven

Steden worden meer en meer geconfronteerd met diverse milieuproblemen. Om de levenskwaliteit te verbeteren moeten de verschillende actoren van de stedelijke ruimte zich inzetten. De installatie van laadpalen is een innovatieve oplossing en voordelig voor uw bedrijf. Om de overgang te vergemakkelijken, kan MyflexiPark u begeleiden met de installatie van elektrische laadpalen in uw bedrijf.

Biedt uw medewerkers het beste met elektrische laadpalen in uw bedrijf

Elektrische en hybride voertuigen worden steed populairder bij zowel particulieren als bedrijven. Het beheer van deze laatste en de installatie oplaad-oplossingen worden derhalve een prioriteit. De installatie van elektrische laadpalen in uw bedrijf biedt u om verschillende redenen de voordeligste oplaad-oplossingen :

  • Een efficiënte en gepersonaliseerde oplossing : uw medewerkers hebben een mogelijkheid om op hun werkplek het voertuig te laden. 

  • Snel laden aan de laagste kostprijs : met MyflexiPark, kunt u uw laadpalen  aansluiten op zonnepanelen of het laden van de voertuigen tijdens de daluren programmeren. U betaalt zo de elektriciteit aan de beste prijs en bespaart op de lange termijn geld. 

  • Een efficiënt beheer van uw infrastructuur : dankzij onze mobiele applicatie voor professioneel parkeerbeheer kunt u uw laadpalen op afstand beheren indien u dat wenst. Wilt u geen tijd nemen om uw laadpalen te beheren? Het MyflexiPark platform ondersteunt automatisch  het dynamische beheer van het laadvermogen, afhankelijk van de behoefte van de voertuigen. Dankzij het slimme energiebeheer zijn onze laadpalen de ideale oplossing voor uw bedrijf. 

Hebt u nog vragen over het installeren van elektrische laadpalen in uw bedrijf? De experts van MyflexiPark zijn er om deze te beantwoorden.

Elektrische laadpaal in uw bedrijf : hoe gaat de installatie van een elektrische laadpaal in zijn werk bij MyflexiPark ?

Voordat we de elektrische laadpaal in uw bedrijf installeren, doen we eerst een audit om na te gaan of uw elektrische netwerk wel geschikt is voor de installatie van onze infrastructuur. Zodra de audit gerealiseerd is, bepalen we gezamenlijk de locatie van de laadpalen. Aangezien elke infrastructuur uniek is, worden de prijzen en de installatietijd per project gedefinieerd. 

Wat het aantal laadpalen betreft, installeren we altijd meerdere samengestelde installaties die plaats bieden aan maximaal 10 tot zelfs 15 laadaansluitingen. Dit vergemakkelijkt het opladen van de auto en garandeert een maximale beveiliging. Bovendien geven we een garantie op onze elektrische laadpalen van 24 maanden. Bovendien staan we ook persoonlijk in voor het onderhoud en de nodige reparaties. 

Lees ook op onze website : 

Ontdek ook onze andere pagina’s aangaande onze elektrische laadpalen en hoe ze werken : 

De werking van een laadpaal

MyflexiPark, fabrikant van laadpalen voor elektrische voertuigen

Zijn er in België subsidies te verkrijgen voor het installeren van elektrische laadpalen in een bedrijf ?

Helaas bestaan er geen subsidies voor het installeren van elektrische laadpalen op de parkings van bedrijven in België. Echter, bedrijven die investeren in publiek toegankelijke laadpalen kunnen wel hun voordeel halen uit een belastingaftrek tot 31 december 2022 van 200%. Bovendien is er geen planningsvergunning vereist.

Ontdek tevens onze andere pagina’s over laadpalen : 

MyflexiPark, uw installateur van laadpalen

Hoeveel kost een laadpaal ?

Een laadpaal : hoe werkt deze ?

Investeer in duurzame en intelligente mobiliteit met MyflexiPark

Alleen al in Brussel rijden er dagelijks meer dan 370 000 voertuigen door de stad. Om onze levenssfeer te verbeteren, moeten we duurzame en effectieve maatregelen nemen. Het is daarom dat we onze MyflexiParkBox ontwikkeld hebben. Deze oplossing vergemakkelijkt de uitwisselingen en wederzijdse ondersteuning tussen bedrijven, promoters, agentschappen en particulieren. Deze smart parking tool  biedt de mogelijkheid om de parkeerplaatsen te optimaliseren in de stad. Met deze krachtige en gebruiksvriendelijke software kunt u uw oplaadpunten ook eenvoudig beheren.

Hebt u nog vragen over het installeren van laadpalen in uw bedrijf? Neem dan contact op met onze experts, zij beantwoorden graag uw vragen.