Fabrikant laadpalen voor elektrische auto’s : MyflexiPark

  • Home
  • Fabrikant laadpalen voor elektrische auto’s

U hebt een bedrijf en u wilt er laadpalen voor uw medewerkers installeren ? Dankzij MyflexiPark, uw fabrikant van laadpalen voor elektrische auto’s, geniet u van het comfort van een professionele installatie. Onze experts op het gebied van optimalisatie van uw parkeerbeleid beantwoorden graag uw vragen en verzorgen de installatie van laadpalen voor elektrische en hybride voertuigen in uw bedrijf.

Laadpalen vervaardigd voor een optimaal gebruik

MyflexiPark, in samenwerking met  haar partner Capflow, produceert laadpalen voor elektrische voertuigen voor zowel uw private als semi-private parkings. Op zoek naar meer informatie ? Contacteer ons of breng een bezoek aan onze website :

Waarom voor MyflexiPark kiezen als fabrikant van laadpalen voor elektrische voertuigen ?

Naast de bouw met onze vertrouwde partner Capflow worden onze laadpalen voor elektrische voertuigen geïnstalleerd op basis van uw parking infrastructuur. Zodra de afmetingen van de site zijn genomen, gaan onze gecertificeerde experts verder met de opzet en de installatie van de laadpalen. De duur van de installatie varieert naargelang het gewenste aantal laadpalen en het plan van uw parking. Onze laadstations zijn ontwikkeld om u en uw medewerkers een optimaal bedieningscomfort te bieden. Ze kunnen ook automatisch het dynamische laadvermogen van de verschillende voertuigen op uw parking beheren. Daarenboven zijn ze zeer veilig en verdelen ze de stroom naar de voertuigen toe op basis van het vermogen van uw gebouw(en).

Ontdek alle mogelijkheden van de elektrische laadpalen met MyflexiPark :

Laadpalen voor elektrische auto’s in uw bedrijf

Wat kost een laadpaal ?

Hoe werkt een laadpaal ?

MyflexiPark : fabrikant van laadpalen voor elektrische voertuigen

MyflexiPark is gespecialiseerd in de aanmaak van elektrische AC-laadpalen

De AC-laadpalen maken gebruik van wisselstroom. Dit in tegenstelling tot DC-laadpalen die gelijkstroom gebruiken. Dankzij de intelligente oplossing van MyflexiPark, kunt u zelf bepalen hoe het laadvermogen van uw netwerk te moduleren tussen de verschillende voertuigen onderling die gebruik maken van uw laadpalen. 

Bijvoorbeeld : uw vertegenwoordiger, Mark, komt tegen 12:00 uur toe op de firma en moet tegen 14:00 uur weer op de baan zijn. Een andere medewerker, Ivan, komt tegen 08:00 uur ‘s ochtends toe en verlaat de firma pas tegen 16:00 uur. U kunt ervoor kiezen om Mark’s auto prioriteit te verlenen en dus krijgt hij het volle laadvermogen. Daarentegen krijgt Ivan minder laadvermogen daar hij de hele dag de tijd heeft om zijn batterijen te laden. 

Lees ook : 

MyflexiPark, uw installateur van laadpalen in België

Een laadpaal : hoe werkt het ?

Hoe zit dat met het vermogen dat we voorstellen ?

Er bestaan 3 verschillende laadmodi :

  • Modus 1 : het laadvermogen wordt gelimiteerd tot 2.3 kw, dus de laadtijd zal langer zijn. 

  • Modus 2 : hier hebben we een laadvermogen  van 3.7 kw en beschikken we over een snellere laadtijd. Deze modus geeft tevens de mogelijkheid van het laden vanop afstand te beheren.

  • Modus 3 : de slimste modus die het opladen optimaliseert en uw klanten snel laadt.

De laadpalen die door MyflexiPark worden aangeboden, zijn laadpalen in modus 3. Wilt u ook laadpalen op uw bedrijfsparking installeren? Neem dan contact op met onze professionals.

Het verschil tussen MyflexiPark en andere fabrikanten van laadpalen voor elektrische voertuigen in België

MyflexiPark biedt zijn applicatie voor het beheer en de optimalisatie van uw parking. Dankzij deze applicatie, kunt u het laadvermogen van uw laadpalen verdelen op basis van de bezettingstijd van uw parkeerplaatsen. Daarnaast kunt u ook toestaan dat uw ongebruikte laadpunten zichtbaar zijn voor externe bezoekers, die dan op afspraak via onze app kunnen komen laden, zodat u bijkomende inkomsten kunt verkrijgen door uw parkeerplaatsen (met laadpalen) open te stellen voor andere potentiële gebruikers.

Lees ook ons artikel i.v.m. smart parking.

Een fabrikant van laadstations voor elektrische voertuigen van hoge kwaliteit

Naast het feit dat onze installaties gemaakt en geïnstalleerd worden door gecertificeerde experts, krijgen onze installatie tevens een garantie van 24 maanden. MyflexiPark zorgt voor uw installaties door het uitvoeren van al het onderhoud en de nodige reparaties voor een kwaliteitservaring. De laadpalen voor elektrische auto’s kunnen ook aangesloten worden op zonnepanelen. Wacht niet langer en contacteer MyflexiPark voor een complete begeleiding !