Installateur laadpalen voor elektrische auto’s : kies voor een snelle en professionele installatie met MyflexiPark

  • Home
  • Installateur elektrische laadpalen

U hebt ervoor gekozen om te investeren in oplossingen door elektrische en hybride auto’s aan te kopen om deel te nemen aan de mondiale klimaatinspanningen? U kijkt naar de mogelijkheden om elektrische laadpalen in uw firma te installeren? Ontdek nu MyflexiPark, de installateur van uw laadpalen voor elektrische auto’s in België.

De voordelen van laadpalen voor uw elektrische auto

Vandaag de dag staan steden voor steeds meer uitdagingen op het gebied van milieuzaken. Als gevolg daarvan evolueert het wagenpark en verwelkomt het een groeiend aantal elektrische en hybride voertuigen in de steden. Om op een efficiënte wijze te kunnen voldoen aan de behoeften van de werknemers investeren bedrijven meer en meer in intelligente parkeeroplossingen en organiseren ze zich om specifieke  elektrische  laadoplossingen direct op het werk aan te bieden.

Inderdaad, er zijn veel voordelen om voor de juiste laadpalen te kiezen : 

  • Een snelle oplaadbeurt

  • Een verbeterde beveiliging : onze laadstations hebben elk 10 tot 15 laadaansluitingen, wat het onderhoud vereenvoudigd en de bescherming van uw laadpalen verbeterd. 

  • Lange-termijn-besparingen : u kunt de MyflexiPark terminals aansluiten op zonnepanelen of op een dag/nacht meter. Bovendien, u kunt het vermogen van elk van deze twee aan uw behoeften aanpassen. Zo verlaagt u uw energierekeningen omdat u uitsluitend de elektriciteit gebruikt die u nodig heeft. 

Op zoek naar een installateur voor laadpaal voor uw elektrische wagen in België? Neem dan contact op met één van onze MyflexiPark-experts. Zij zullen aan alle wensen kunnen voldoen. 

Ontdek ook onze andere pagina’s : 

Hoeveel kost een laadpaal ?

Hoe werkt een laadpaal ?

Kies voor slimme elektrische laadpalen van MyflexiPark

Bij MyflexiPark werken we uitsluitend met private of semi-publieke laadpalen van het type 2 en in ‘load mode’ van het type 3. Met dit type van laadpalen kunt u snel laden en kwa vermogen variëren tussen 3.7 en 22.0 kWh. Dankzij de mobiele applicatie van MyflexiPark wordt het energiebeheer automatisch uitgevoerd. Deze app houdt rekening met meerdere parameters en optimaliseert vervolgens de laadsnelheid van uw voertuigen, rekening houdend met de werkelijke kosten van het laden (bijv : de laadpaal zal voorrang geven aan elektriciteit die de zonnepanelen produceren in plaats van de elektriciteit van het net). Tenslotte zijn al onze laadpalen uitgerust met standaard CCS-stekkers en hebben ze een garantie van 24 maanden na installatie. 

Onze toegevoegde waarde ? Onze elektrische laadpalen zijn compatibel met onze professionele parkeeroplossingen, een service die instaat voor het optimaliseren en automatiseren van het beheer van parkeerplaatsen van bedrijven en mede-eigendommen (bijv. appartementsgebouwen).

Installateur van laadpalen voor elektrische auto’s in België : hoe gaat de installatie van een laadpaal door MyflexiPark in zijn werk ?

Voorafgaand aan de installatie voeren onze gecertificeerde installateurs een grid-diagnose uit om te bepalen of wij onze installaties op uw elektriciteitsnetwerk kunnen installeren. Zodra deze audit voltooid is, zullen we de plannen opstellen op basis van uw behoeften om vervolgens de laadpalen en oplaadpunten op de muren of op palen te installeren. We kunnen zoveel laadpalen op uw terrein installeren als u zelf wilt. 

De prijs en de installatietijd zal afhangen van de bestaande elektrische infrastructuur. Als u meer wilt weten, contacteer dan onze MyflexiPark-experts, uw installateur van laadpalen voor elektrische auto’s in België. 

Over hetzelfde onderwerp : 

Een laadpaal : hoe werkt dat ?

Laadpalen voor elektrische auto’s in het bedrijf

MyflexiPark, fabrikant van laadpalen voor elektrische voertuigen

Vertrouw op MyflexiPark, uw installateur van laadpalen voor elektrische auto’s

MyflexiPark biedt u comfortabele oplossingen voor uw bedrijfsparking. Naast de installatie van elektrische laadpalen draagt onze MyflexiParkBox-service bij aan de verbetering van het delen van de beschikbare ruimte door automatisering en optimalisatie van het parkeerbeheer in de stad

Wilt u ons helpen duurzame mobiliteit te ontwikkelen ? Aarzel dan niet langer en neem contact op met MyflexiPark, uw installateur van laadpalen voor elektrische wagens.