Hoe werkt een oplaadpunt voor een elektrische auto ? De raadgevingen van MyflexiPark

  • Home
  • Hoe werkt een oplaadpunt voor een elektrische auto ?

Hebt u besloten om in uw bedrijf over te schakelen op elektrische mobiliteit ? Als dit het geval is, moet u een duurzame en efficiënte laadoplossing voor elektrische en hybride auto’s vinden voor uw medewerkers op hun werkplek. Standaard stopcontact of elektrische laadpaal/box, wat is de meest geschikte oplossing ? MyflexiPark kan al uw vragen beantwoorden. Om meer te weten te komen over oplaadpunten voor elektrische auto’s en hoe deze werken, volg de raadgevingen van onze specialisten.

Laadpaal/box voor elektrische auto’s : hoe werkt het ?

Wilt u een laadoplossing bieden voor elektrische en hybride auto’s ? Wilt u meer weten over de oplaadpunten voor elektrische auto’s en hoe dit in zijn werk gaat ? Een elektrische auto of hybride werkt geheel of gedeeltelijk op elektriciteit. Ze moeten dus regelmatig opgeladen worden. De MyflexiPark specialisten van duurzame mobiliteit en smart parking kunnen uw vragen hieromtrent beantwoorden. 

Teneinde het juiste type oplaadpunt te vinden dat het beste aan uw behoeften beantwoord, moet u rekening houden met verschillende elementen : 

  • Het oplaadsysteem : Is het een standaard stopcontact of een elektrisch oplaadpunt

  • Het laadvermogen : Sommige modellen kunnen snel opladen. Met slimme oplaadpunten profiteert u tevens van een dynamisch beheer van het vermogen van het laden. Hier kunt u het laadvermogen aanpassen aan de individuele behoefte van uw werknemers. 

  • De laadtijd : Deze varieert afhankelijk van het vermogen dat uw laadsysteem biedt. 

  • De aanwezigheid van een controle-regeling : de oplaadpunten van MyflexiPark kunnen  van op afstand bediend worden dankzij de MyflexiParkBox applicatie. 

Onze professionals staan klaar om uw vragen over onze installaties te beantwoorden en om samen met u naar de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf te zoeken.

MyflexiPark, innovatieve oplossingen door ons ontwikkeld

Teneinde de beste kwaliteit aan onze klanten te bieden, werken we samen met een lokale partner voor het ontwikkelen van de elektrische laadpalen. We bieden u AC-laadpalen aan die uitsluitend op wisselstroom werken. En zoals u weet, wisselstroom voorkomt energieverlies. Met andere woorden, u bespaart op uw energierekening door alleen die stroom af te nemen die u daadwerkelijk nodig heeft voor het laden. 

Ontdek bijkomend over de MyflexiPark oplossingen: 

De werking van een oplaadpunt

De oplaadpunten voor elektrische auto’s in de bedrijven

MyflexiPark, fabrikant van oplaadpunte voor elektrische auto’s

Waarom voor elektrische oplaadpunten van MyflexiPark kiezen ?

Onze oplaadpunten verschilt van de andere omdat ze elk met wel 10 tot zelfs 15 laadaansluitingen bestaan. Deze configuratie faciliteert het onderhoud en garandeert optimale veiligheid. Heeft een probleem met één van uw oplaadpunten ? We garanderen onze oplaadpunten 24 maanden en we staan in voor het onderhoud in geval van problemen.

Aangezien het onze prioriteit is om u duurzame en efficiënte producten aan te bieden, werken we uitsluitend met het type 2 oplaadpunt en met een 3-oplaadmodus. Onze zelfstandige oplaadpunten, gelinkt aan onze platform, hebben een laadvermogen tussen de 3.7 en 22.0 kWh. Het platform draagt zorg voor het beheer van alle contactdozen en het optimaliseren van het laden op basis van de behoeften van het voertuig. Bovendien kunt u ervoor kiezen om bepaalde voertuigen voorrang te verlenen en elke oplaadbeurt te plannen of om het begin en het einde van het opladen te plannen. 

U wilt meer weten over onze oplaadpunten ? Deze liks kunnen u interesseren :  

MyflexiPark, uw installateur van laadpalen in België

Hoeveel kost een elektrisch oplaadpunt ?

Hoe een elektrisch oplaadpunt werkt : de experts van MyflexiPark staan tot uw dienst

Naast de uitzonderlijke kwaliteit zijn onze particuliere en semi-openbare elektrische oplaadpunten compatibel met onze professionele parkeerbeheer oplossingen. Met deze tool voor het optimaliseren van het parkeerbeheer voor bedrijven kunt u uw oplaadpunten eenvoudig van op afstand beheren. Als uw oplaadpunten semi-openbaar zijn, kunt u de ongebruikte ook beschikbaar stellen voor externe bezoekers. Zo optimaliseert u uw parkeerplaatsen. 

Hebt u nog vragen over de MyflexiPark oplaadpunten voor elektrische auto’s en wilt u weten hoe het werkt ? Neem dan nu met ons contact op, we zullen u met alle plezier antwoorden.