Parkeren  Charleroi Airport – Ontdek MyflexiPark

  • Home
  • Charleroi luchthaven parking

U vertrekt met het vliegtuig op reis? Nood aan het vinden van een parkeerplaats waar u de wagen voor de duur van de reis kunt laten staan? Bovendien geeft u liever geld uit aan de reis dan aan het parkeren van de wagen? Meer dan genoeg van het betalen van grote sommen aan de parking op de luchthaven? Dan blijft er maar één ding over, maak gebruik van de service van MyflexiPark – parkeren charleroi airport ‘low cost’.

 

Parkeren Charleroi Airport

wie of wat is MyflexiPark?

Wij zijn een organisatie die reizigers in contact brengt met bedrijven en particulieren die over parkeerplaatsen beschikken niet ver van de luchthaven van Charleroi. Of u nu voor zaken of voor uw plezier per vliegtuig vertrekt, of er even tussen uit wilt voor een weekend of op vakantie met de familie, wij brengen u in contact met de bedrijven en particulieren die over parkeerplaatsen beschikken op een boogscheut van de luchthaven Charleroi.

In het kort: die personen, bedrijven of instellingen die over dergelijke parkeerplaatsen beschikken, stellen ze online via de MyflexiPark website. Vervolgens kan een iedere reiziger op de website van MyflexiPark parkings binnen de 2 minuten vinden die aan haar/zijn wensen voldoen voor de duur van de reis.

We geven u de kans om een veilige parkeerplaats dicht bij de luchthaven aan een ‘low cost’ prijs te vinden. Dankzij MyflexiPark hoeft u niet langer urenlang naar een parkeerplaats te zoeken, want eenmaal gereserveerd, wordt de parkeerplaats voor u vrijgehouden. Nu hoeft u nog uitsluitend met de auto op de gereserveerde dag en uur naar de gereserveerde parking te rijden.

Naast het aanbieden van deze parkeerplaatsen, bieden we ook de mogelijkheid om zich eenvoudig te verplaatsen naar de luchthaven. Sommige parkings liggen zo dicht tegen de luchthaven dat u er zelfs te voet naar toe kunt lopen. Weer andere beschikken over een eigen shuttledienst die u voor de deur van de terminals afzetten. Bijkomend kunt u bij MyflexiPark ook een persoonlijke shuttle bestellen, die u van uw parkeerplaats tot aan de terminal brengt. De keuze is aan jouw.

PARKEREN Charleroi AIRPORT 'Low Cost' - WAAROM OP MYFLEXIPARK BEROEP DOEN?

Door gebruik te maken van de services van MyflexiPark:

  • spaart u geld uit door onze scherpe prijzen;

  • wint u aan tijd door gebruik te maken van onze persoonlijke shuttles;

  • parkeert u uw wagen op een veilige en makkelijk te vinden plaats.

Onze diensten bieden u alleen maar voordelen: zowel op vlak van uitgaven als op het vlak van een uitgekiende organisatie.

U wilt vanaf nu van onze diensten gebruik kunnen maken? Niets is zo eenvoudig! Schrijf u in op onze website en:

  • breng het adres in waar je de wagen wilt parkeren op ons reserveringspagina;

  • aangevuld met de date van vertrek en terugkomst.

Met die gegevens biedt MyflexiPark u alle parkeerplaatsen die aan jouw criteria beantwoorden aan. Vergelijk en kies die parking die het beste bij uw wensen aansluit.

HOE GAAT HET ALLEMAAL IN ZIJN WERK?

Om te beginnen, het zijn particulieren, instellingen en bedrijven die over parkeerplaatsen beschikken en ze te huur willen aanbieden. Ze brengen vooraleerst de gegevens aangaande deze parkeerplaatsen in. Bijvoorbeeld: een aanduiding van het juiste adres, het tarief en de verschillende karakteristieken van de parkeerplaats(en). Elke parkeerplaats is uniek en heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Op Myflexipark vindt u onder andere parkings die in de openlucht liggen, weer andere die ondergronds zijn of waar men een persoonlijke code nodig heeft om binnen te geraken. Tot slot kan de eigenaar een korte of lange beschrijving geven die de kandidaat-huurder helpt in het maken van de juiste keuze.

Als kandidaat huurder gaat u naar de MyflexiPark website en geeft u uw criteria in: het bestemmingsadres en de duur dat u van de parkeerplaats gebruik wilt maken. MyflexiPark zal daarop aan u alle parkeerplaatsen presenteren die in de buurt van het adres liggen en voor de gevraagde periode beschikbaar zijn. Dankzij de beschrijving, die de eigenaar van de parking heeft ingegeven, kunt u in alle rust uw keuze maken. Stel dat u 2 weken voor zaken of plezier op reis wilt vertrekken, dan hebt u graag een extra beveilige parkeerplaats voor uw wagen. De keuze zal dan bijvoorbeeld vlug op een ondergrondse parking vallen of een parkeerplaats in een garage.

PARKEREN CHARLEROI AIRPORT ‘LOW COST’: VIND DE BESTE PARKING

Dankzij de meningen van de internauten, krijgt u direct een idee inzake de kwaliteiten van de verschillende aangeboden parkings. Het aantal sterren geeft duidelijk de waardering weer van elke parkeerplaats. MyflexiPark wilt u de best mogelijke dienstverlening aanbieden, daarom letten we zeer goed op de tevredenheid van onze klanten met de aangeboden parkings. Eigenlijk zijn we er zeker van dat we altijd aan uw vraag voldoen.

Bovendien, MyflexiPark wil verder een gemeenschap van betrouwbaarheid uitbouwen rond haar dienstverlening. Om dit mogelijk te maken, geven we de voorkeur aan transparantie en wederzijdse feedback. We scherpen te allen tijde onze oren of het nu gaat over onze huurders of eigenaars. Het is alleen op deze wijze dat we in staat zijn om permanent onze dienstverlening te verbeteren.

HOE BETAAL T U VOOR DE PARKING?

Een vraag die vaak gesteld wordt betreft het betalingsverkeer en de veiligheid hieromtrent. Vooraleerst garandeert MyflexiPark u een 100% veilige betaling. Om dit te garanderen, werken we samen met één van de wereldleiders op het vlak van online transacties.

Wat betreft de betaling van uw parking zijn er 2 mogelijkheden. Enerzijds moet u weten dat de eigenaar van elke parking recht van controle heeft op een ieder die zijn/haar parking wilt huren. In dit geval, maakt u een reservatie van de gewenste parkeerplaats. Vervolgens zult u uitgenodigd worden om een klein formulier in te vullen om uw aanvraag af te werken. Dit document wordt dan aan de eigenaar overhandigd, die dan uw aanvraag in overweging neemt. Eenmaal aanvaard, ontvangt u een e-mail die uw reservatie bevestigd. In deze e-mail vindt u een link waarop u klikt teneinde de reservatie te bevestigen en de betaling direct uit te voeren.

Anderzijds vraagt in de meerderheid van de gevallen de eigenaar geen recht van controle en kunt u de reservatie direct online betalen en is uw parkeerplaats op de gevraagde dag en uur beschikbaar.

Indien u de reservatie voor de afgesproken datum annuleert, dan wordt u door MyflexiPark volledig terugbetaald. Dit is uiteraard ook het geval als de eigenaar de parkeerplaats niet meer kan verhuren door onvoorziene omstandigheden. MyflexiPark stelt u op dat moment direct andere parkeerplaatsen voor zodat uw planning niet in de war wordt gestuurd.

MYFLEXIPARK: EEN BETROUWBARE PARKING

MyflexiPark, is vooraleerst een gemeenschap van particulieren en professionals die in alle transparantie en vertrouwen samenwerken. Teneinde onze gemeenschap te bundelen, wensen we ook met u op de meest directe en transparante wijze te communiceren. Derhalve sturen we u per e-mail alle informatie inzake de aangemaakte reservatie. Bijvoorbeeld als u eenmaal de betaling hebt gemaakt, ontvangt u een e-mail die u duidelijk uitlegt wat de volgende stappen zijn om van onze dienstverlening gebruik te maken. Enkele dagen voor het toekomen op de gereserveerde parkeerplaats, ontvangt u nogmaals een e-mail ter bevestiging tezamen met een contactname van de eigenaar. Dit is bijvoorbeeld nodig indien de parkeerplaats uitsluitend toegankelijk is aan de hand van een persoonlijke code of als de eigenaar aanwezig moet zijn om u de deur te openen.

Naast het aanbieden van een betrouwbare en transparante dienstverlening, bieden we ook een gemak aan. Bij het inschrijven vragen we onder andere ook uw GSM-nummer. Dankzij deze informatie kunnen we u snel duidelijke informatie toesturen inzake uw parkeerplaats of, indien nodig, direct contact met u opnemen.

In de ogen van MyflexiPark is de beveiliging van uw gegevens de hoogste prioriteit. Zoals het online betalingssysteem, werken we uitsluitend met een uiterst beveiligd systeem en geven we uw persoonlijke gegevens niet buiten het gebruik van MyflexiPark verder. Ben er dus zeker van dat we uw gegevens met de grootste zorgvuldigheid worden beschermd.

Tot slot, MyflexiPark is op elk gebied jouw vertrouwenspartner voor het makkelijk en snel reserveren van ieders parkeerplaats aan de luchthaven van Charleroi ‘low cost’. Maak nu gebruik van ons reservatiesysteem voor uw parking door op onze website te reserveren om zo in alle rust te kunnen vertrekken.

EEN DIENSTVERLENING DIE ZICH AAN UW VEREISTEN AANPAST

Indien u een parkeerplaats aan de luchthaven met MyflexiPark reserveert, dan is dat zeker omdat u per vliegtuig op reis gaat; of het nu voor zaken of voor plezier is. Echter, we weten allemaal dat de vliegtijden vaak onberekenbaar zijn. Derhalve past onze dienstverlening zich aan deze onvoorziene omstandigheden aan.

Als uw vlucht vertraging oploopt of geannuleerd wordt, kunt u direct met de eigenaar contact opnemen en tezamen een oplossing voor het onstane probleem vinden. Bij vertraging kunt u de wagen langer laten staan of later op de parking toekomen. Of als de vlucht geannuleerd is, kunt u de reservatie voor uw vertrek annuleren via onze website of via onze app MyflexiPark. In het laatste geval wordt uiteraard het bedrag van uw reservatie volledig terugbetaald! Vervalt de vlucht echter op het allerlaatste moment, neem dan direct met de eigenaar of met onze klantendienst contact op. We zoeken dan tezamen naar een oplossing die beide partijen tevreden stellen.

STAAN STEEDS TOT UW BESCHIKKING

MyflexiPark maakt er een punt van om altijd naar haar gemeenschap te luisteren. Daarom zijn we te aller tijde per telefoon of per e-mail beschikbaar voor uw aanbevelingen. Zo hebben we ook een lijst met de meest gestelde vragen opgesteld die we via onze website of app gekregen hebben. We hebben altijd een luisterend oor, maar we zijn ook zeer reactief tegenoverstaande uw vragen. Daarom hebben deze FAQ-lijst op onze website gezet. Doch mocht u nog andere vragen hebben, aarzel niet. Het is ons een plezier om deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Graag zien we, onder andere, uw ervaringen met MyflexiPark tegemoet. We nodigen u uit om aan ons uw feedback via deze verschillende kanalen te door te spelen. Geef bijvoorbeeld een score aan de parking die u hebt gebruikt. We zijn tevens via de sociale media te bereiken. We beschikken over meerdere Facebook pagina’s, al naar gelang de zone waarin de parking zich bevindt. Zo vindt u een bladzijde voor een bepaalde stad of gemeente verbonden aan uw parkeerplaats. Op deze wijze verzekeren ons van een snelle en eenvoudige communicatie. Aarzel niet om dus via deze voorgestelde kanalen met MyflexiPark contact op te nemen.

PARKEREN CHARLEROI AIRPORT ‘LOW COST’: ONTDEK OOK ONZE APP MYFLEXIPARK

U zoekt een nog eenvoudigere manier om een parkeerplaats te reserveren? Ontdek dan ook onze MyflexiPark app. U kunt ook een parking vinden in uw buurt of op uw GPS localisatie. Als u bijvoorbeeld onderweg naar de luchthaven van Charleroi bent en u zoekt dringend een parkeerplaats, klik dan op de ‘parkeer mij’ icoon. De applicatie zoekt dan meteen alle parkings die beschikbaar zijn op de plaats van bestemming en maakt er een lijstje van. Deze functie is ideaal voor diegene die vergeten is zijn/haar parking op voorhand te reserveren. Het kan namelijik altijd voorkomen dat de vlucht van de persoon die je op de luchthaven wilt oppikken een vertraging heeft opgelopen of als u op het laatste moment toch nog op reis moet vertrekken.

Bovendien, onze applicatie kunt u gebruiken voor de hele stad Charleroi. Als een overnachting zich opdringt, bijvoorbeeld door het volgen van een seminarie, kunt u in mum van tijd een parkeerplaats vinden in de omgeving van uw hotel voor zowel de duur van het seminarie als de overnachting. In één klik kunt u via uw smartphone in alle eenvoud een reservatie aanmaken.

Door u op uw eigen account in te loggen, kunt u in één oogopslag alle reservaties overzien. Zo hebt u een totaaloverzicht van alle parkeerplaatsen die u in het verleden gereserveerd hebt en u aanstonden. Deze functie is ideaal als u regelmatig een vlucht neemt vanuit de luchthaven van Charleroi of als u regelmatig gebruik wilt maken van een parking in de stad, … Door de lijst snel te overlopen, ziet u direct welke parkings u het meest aanstonden en kunt u één van deze, die het dichtste bij uw bestemming gelegen is, meteen via onze app reserveren. Onze applicatie MyflexiPark is het gemak op uw smartphone binnen handbereik.

CONTACTEER ONS

Aarzel niet om ons te bellen of om ons via het contactformulier een boodschap voor bijkomende informatie toe te sturen.

Tel : +32 2 899 73 73

 

Ontdek ook

MyflexiPark, haar gemeenschap is ook in Brussel aanwezig. Ontdek dus ook hier onze slimme parkings:

en alvorens het vliegtuig te nemen: