Parking Zaventem prijs

Indien u op zoek bent naar een beveiligde parkeerplaats in de buurt van Brussels Airport, zult u vele aanbiedingen tegenkomen. Daarentegen, als u op zoek bent naar een betaalbare parkeerplaats, zult u er bijna geen vinden! Het is om u te helpen in uw zoektocht naar een betaalbare parking dat MyflexiPark bestaat.  MyflexiPark is een gemeenschap die het delen van parkeerplaatsen mogelijk maakt.

We beschikken over verschillende parkeerplaatsen en u kunt vrij kiezen welke parkeerplaats het beste aan uw criteria beantwoordt.  Wij hebben altijd de meest betaalbare parkeerplaatsen in en rond Zaventem.  Weet ook hoe u onze twee soorten van parkings van elkaar kunt onderscheiden.  De groene parking is direct beschikbaar na reservatie en betaling door de huurder. De oranje parking is indirect vrij. Voor deze laatste moet de verhuurder eerst uw aanvraag valideren alvorens u er kunt parkeren. Na deze validatie ontvangt u direct alle informatie om er veilig te kunnen parkeren. Dit geeft u een grote winst aan tijd en gemak.

prijs parking Brussels Airport in zaventem

Waarom MyflexiPark gebruiken?

MyflexiPark is de oplossing voor uw verplaatsingen met de auto en dit om verschillende redenen. In de eerste plaats bespaart u dankzij de app veel geld. Het gebruik van de app is trouwens helemaal gratis! Deze app maakt het voor u mogelijk om beschikbare en beveiligde parkeerplaatsen te vinden aan een betaalbare prijs in no time. Geen onaangename verassingen meer aan het einde van uw vakantie!  Dankzij de app en de website, zult u zelfs vooraf weten hoeveel u precies betaalt. Dit zal u een grote impuls geven om uw vakantiebudget beter te beheren. 

Vooral als u van plan bent een parking te vinden nabij Brussels Airport.

Op de tweede plaats, met MyflexiPark kunt u uw parkeerplaats op voorhand of zelfs op het laatste moment reserveren. Of het nu voor een ondergrondse parkeerplaats of een particuliere parkeerplaats is, u zult altijd vinden wat u zoekt. Met MyflexiPark, ervaart u niet langer de stress van het zoeken naar de juiste parkeerplaats op het laatste moment juist voordat u het vliegtuig neemt. 

MyflexiPark is een uitnodiging om uw zorgen thuis te laten en het meeste uit de dag te halen.

Zaventem parkeertarief: uw betaalbare parking nabij de luchthaven

Veel parkeergarages tegen Brussels Airport aan zijn vrij duur en beschikbare plaatsen eerder zelden! Uw auto parkeren in parking Zaventem P1 is een luxe die u zich niet direct wilt veroorloven. Vooral omdat de parkeertarieven in de parkings van Zaventem aan de hoge kant liggen. Daarom biedt MyflexiPark u meer andere parkeerplaatsen tegen een betaalbare prijs aan. Bijna net zo dicht tegen de luchthaven en ook zo beveiligd als parking Zaventem P1, zullen onze parkeeroplossingen aan uw verwachtingen voldoen.  Bij ons kunt u uw wagen op een boogscheut van de piste aan een zeer voordelige prijs parkeren! Door kosten te besparen op het parkeren, kunt u geld sparen voor uw vakantie! Kies de laagste prijs voor een parkeerplaats in Zaventem en ga in alle rust op reis!

Neem met ons contact op voor meer informatie over ons parkeeraanbod

Aarzel niet om ons te bellen of om ons via het contactformulier een boodschap voor bijkomende informatie toe te sturen.

Tel : +32 2 899 73 73

Ontdek ook onze overige parkings

Ontdek ook MyflexiPark te Vorst Nationaal, te Charleroi of aan het station Brussel-Zuid: