PARKING ZUIDFOOR – UW PARKEERPLAATS AAN EEN KLEINE PRIJS

Wilt u in de nabije toekomst naar de zuidfoor aan het Station Brussel-Zuid gaan, u wilt geen uren rondrijden om een parkeerplaats te vinden? U wilt een eenvoudige oplossing vinden, praktisch, maar vooral betaalbaar om in de stad te parkeren? Ontdek nu MyflexiPark en zijn parking zuidfoor aan het Station Brussel-Zuid. Op ons platform vindt u een oplossing die echt voldoet aan uw behoeften op het gebied van mobiliteit.

Enkele tientallen positieve reacties, waarvan u er enkele hieronder kunt ontdekken. (Rubriek: "Wat de leden ons over de Rossini parking vertellen“).  

Wat de leden ons over de Rossini parking vertellen

M.H. - 19/09/2019

Dit is mijn eerste ervaring met Flexipark en ik kan alleen maar positief zijn! De parking was heel netjes, goed aangeduid en vlakbij Brussel zuid. De service is erg gebruiksvriendelijk en dat voor een voordelige prijs. Ik raad het iedereen aan!

O.S. - 16/09/2019

Uw app is zeer praktisch en de gereserveerde parking stemt in elk opzicht overeen.

V.S. - 07/09/2019

Gewoon perfect; geen enkel probleem.

T.A. - 25/08/2019

In het begin was ik angstig, maar het is echt betrouwbaar. Dank u wel.

E.S. - 20/08/2019

Perfect. Bepaalde agitatie vooraf; te weten zal de internet link wel werken. Maar alles is perfect verlopen.Beveiligde parking, ruime parkeerplaats (Range Rover) vergeleken met andere. Zeer concurrentiële prijs. Een echte aanrader.

L.A. - 05/08/2019

Super, eenvoudige toegang. De wagen staat volledig veilig. Ik beveel deze parking aan.

P. D. - 03/08/2019

Zeer praktische parking, schoon en beveiligd. Kan niet beter!

B. S. - 15/07/2019

Perfect! Op 2 minuten lopen van het station voor slechts 1/3 van de prijs

H.D. - 14/07/2019

Positief. Geen problemen, snel en efficiënt.

EEN SAMENWERKENDE EN INTUÏTIEVE APP

MyflexiPark is een samenwerkingsplatform voor van het online delen van parkeerplaatsen. Aan de ene kant hebben we de eigenaren van deze plaatsen en aan de andere kant hebben we chauffeurs op zoek naar een veilige parking. MyflexiPark is de schakel tussen deze twee partijen, die beiden vervolgens praktische en comfortabele oplossingen kunnen aanbiedt om aan de verschillende behoeften te voldoen. De eigenaren willen graag hun ongebruikte ruimte verhuren door deze aan de gemeenschap aan te bieden, en de huurders willen gemakkelijk een parkeerplaats vinden nabij hun bestemming. Het doel van onze applicatie is om verschillende aanbiedingen te ontwikkelen die parkeerplaatsen tegen de halve prijs aanbioeden in vergelijking met die die aangeboden worden door conventionele parkeergarages.

PARKING ZUIDFOOR : GENIET VAN JE DAG SERENOEL

Dankzij MyflexiPark hoeft u niet eindeloos in cirkels rond te rijden om een ​​parkeerplaats te vinden. U hoeft ook geen buitengewoon hoge prijzen te betalen voor 2 uurtjes te parkeren. Chauffeurs kunnen nu vooraf profiteren van reserveerbare parkeerplaatsen en dat tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Reserveer nu op tijd online via onze site of onze applicatie voor als u naar de kermis aan het Station Brussel-Zuid gaat. Op de afgesproken dag staat uw parkeerplaats zoals gepland op u te wachten. Geniet daarna van de dag op de kermis zonder zich zorgen te maken over uw voertuig.

U kunt zelfs de tijd nemen om een ​​omweg te maken om de stad even te bezoeken. Als u niet in Brussel woont, maak van de gelegenheid gebruik om de Grote Markt en zijn adembenemende architectuur te ontdekken, stop bij de Grote Zavel om te genieten van een biertje in de Brasserie de la Seine, geniet uiteindelijk van een goede Brusselse wafel in de Brouwersstraat of ga naar het Hard Rock Cafe voor een leuk muzikaal moment.

Hoe dan ook, u kunt erop rekenen dat MyflexiPark u een veilige parkeerplaats van hoge kwaliteit aanbiedt.

VEILGHEID VAN TRANSACTIE VERZEKERD DANKZIJ ONS SYSTEEM

Ten slotte garanderen we u de veiligheid van de applicatie en de website. De veiligheid van uw transacties is inderdaad onze prioriteit! Daarom werken we samen met een van 's werelds toonaangevende bedrijven voor online betalingen die voldoen aan de hoogste beveiligingsnormen.

CONTACTEER ONS

Een vraag of een aanbeveling aangaande onze service? Maak gebruik van ons contactformulier of bel naar +32 2 899 73 73 om ons uw ideeën door te geven.

ONTDEK OOK …

De MyflexiPark-community strekt zich uit over heel Brussel en zelfs in Wallonië. Neemt u binnenkort het vliegtuig? Profiteer dan van onze Parking Charleroi en de Budget parking Zaventem.

De dag voor een concert, aarzel niet om uw Vorst Nationaal parking te reserveren.