Parking Zaventem P2 - een goedkoper alternatief met MyflexiPark

Parking Zaventem P2 – MyflexiPark, DE OPLOSSING OM TE PARKEREN AAN DE BESTE PRIJS

Bent u van plan om binnenkort per vliegtuig naar het buitenland te vertrekken vanaf Brussels Airport en stelt u zich tegelijkertijd stelt u zich de vraag waar u uw auto kunt parkeren? Het is inderdaad juist dat het vinden van een goedkope parkeerplaats, die tevens dicht gelegen is aan de luchthaven, erg moeilijk is. Reserveer en vertrek in alle rust dankzij MyflexiPark. MyflexiPark stelt u als automobilist in staat om een parkeerplaats te vinden die net zo dicht bij Brussels Airport ligt als parking Zaventem P2.

Parking Zaventem P2

MyflexiPark, DE BESTE IN HET VERHUREN VAN PARKEERPLAATSEN

Het zoeken van een parkeerplaats is erg moeilijk in de buurt van Brussels Airport. MyflexiPark beschikt over meerdere parkeerplaatsen die net zo dicht tegen de luchthaven liggen als de parking Zaventem P2. Uiteraard zijn er ook parkeerplaatsen te huur nabij de parking Brussels Airport. Het reserveren van een parkeerplaats in alle veiligheid is nog nooit zo eenvoudig geweest. Reserveer uw plaats met slechts enkele klikken op onze website of via de MyflexiPark app. Dankzij onze gemeenschap, die we tezamen met de eigenaren van de parkeerplaatsen hebben gecreëerd, betaalt u tot 50% minder dan voor een gewone parkeerplaats.

MyflexiPark: EEN alternatiEF VOOR DE parking Zaventem P2 PARKEERTARIEVEN

De parkeertarieven op Brussels Airport zijn erg hoog. Dus als het gaat om lang parkeren, kunnen we er zeker van zijn dat u veel geld kwijt bent. Maar dankzij MyflexiPark kunt u u ook in andere parkings rond de luchthaven parkeren. Neem bijvoorbeeld: de parking in de Trawoollaan of in de parking van de Holiday Inn Brussels Airport die makkelijk te bereiken vallen via de A201 en de E40. Hoewel de reservering op het MyflexiPark betalend is, is de registratie gratis. Daarenboven zijn de parkings betaalbaar! In dit geval ligt de prijs van onze parking te Zaventem lager dan die van de parking Zaventem P2. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over het vinden van een parkeerplaats of over de prijs!