Parking Zaventem – Ontdek MyflexiPark

 • Home
 • Brussel luchthaven parking

U bent op zoek naar een parking te Zaventem? U vertrekt op reis, maar wil geen fortuin uitgeven om uw auto te parkeren nabij de luchthaven? Dan is MyflexiPark - parking Zaventem - de partner die u zoekt. Ontdek hier hoe u kunt profiteren van een parkeerplaats nabij de luchthaven aan een voordelige prijs. 

parking Zaventem

WIE OF WAT IS MyflexiPark?

MyflexiPark is een gemeenschap die het delen van parkeerplaatsen mogelijk maakt. Onze leden beschikken onder andere over parkeerplaatsen nabij de luchthaven van Zaventem, wat u toelaat om makkelijk en veilig uw wagen te parkeren, zodat u zonder zorgen op reis kunt gaan. 

Reserveer slechts met enkele muisklikken uw parkeerplaats:

 • maak uw profiel aan;
 • breng de datums en de uren van vertrek en terugkomst in;
 • breng het adres vanwaar uw wilt vertrekken in;
 • maak uw keuze tussen de verschillende parkeerplaatsen die u worden voorgesteld.

Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw reservatie. 

Parking Zaventem - waarom op myflexipark.beroep doen?

Om te beginnen kunt u een parkeerplaats uitzoeken die het beste aan uw vereisten voldoet. We bieden u parkeergarages, parkeerplaatsen in de open lucht, ... en plaatsen beveiligd met een geheime code of camera's aan. Na uw wagen geparkeerd te hebben bij één van onze leden, heeft de keuze u en uw familie of collega's door een persoonlijke shuttle-dienst op afroep naar de luchthaven te laten brengen. Onze gemeenschap biedt u dus de mogelijkheid om: 

 • in alle rust te vertrekken
  Uw auto staat veilig geparkeerd bij MyflexiPark.

   
 • tijd te winnen
  U hoeft niet op een reguliere shuttle-bus op vaste uren te wachten.

 • te reizen op een comfortabele wijze
  Onze Uber shuttle-dienst op afroep maakt gebruik van grote wagens die voor u persoonlijk klaar staan. U kunt dus direkt bij aankomst op uw parking naar de luchthaven vertrekken.

 • minder geld uit te geven
  De prijs van een parking aan de luchthaven is erg duur. Door gebruik te maken van MyflexiPark - parking Zaventem - betaald u minder geld voor uw parkeerplaats en, bijgevolge, spaart u geld uit. Daarnaast beschikken we ook over parkings die op nog geen kilometer van de luchthaven liggen. Met andere woorden, indien u dat wenst, kunt u zelfs naar de luchthaven wandelen. 

CONTACTEER ONS

Aarzel niet om ons te bellen of om via ons contactformulier een boodschap voor bijkomende informatie toe te sturen.

Tel : +32 2 899 73 73

 

Ontdek ook

Ontdek ook MyflexiPark te Vorst Nationaal, te Charleroi of aan het station Brussel-Zuid: