PARKING THALYS – VIND UW PLAATS IN EEN HANDOMDRAAI

Gaat u binnenkort op reis naar een zakelijke bijeenkomst aan het Station Brussel-Zuid en wilt u gemakkelijk uw wagen zonder rompslomp parkeren? Voor u zijn de betrouwbaarheid en de kwaliteit van een service essentieel? MyflexiPark verhuurt parking Thalys voor zowel particulieren als professionals. Ook als zelfstandige kunt u eenvoudig profiteren van onze diensten. Bedrijven kunnen onze parkeerplaatsen ook huren voor hun werknemers voor een vergadering of reis naar Parijs, Londen, enz.

Enkele tientallen positieve reacties, waarvan u er enkele hieronder kunt ontdekken. (Rubriek: "Wat de leden ons over de Rossini parking vertellen“).  

Wat de leden ons over de Rossini parking vertellen

M.H. - 19/09/2019

Dit is mijn eerste ervaring met Flexipark en ik kan alleen maar positief zijn! De parking was heel netjes, goed aangeduid en vlakbij Brussel zuid. De service is erg gebruiksvriendelijk en dat voor een voordelige prijs. Ik raad het iedereen aan!

O.S. - 16/09/2019

Uw app is zeer praktisch en de gereserveerde parking stemt in elk opzicht overeen.

V.S. - 07/09/2019

Gewoon perfect; geen enkel probleem.

T.A. - 25/08/2019

In het begin was ik angstig, maar het is echt betrouwbaar. Dank u wel.

E.S. - 20/08/2019

Perfect. Bepaalde agitatie vooraf; te weten zal de internet link wel werken. Maar alles is perfect verlopen.Beveiligde parking, ruime parkeerplaats (Range Rover) vergeleken met andere. Zeer concurrentiële prijs. Een echte aanrader.

L.A. - 05/08/2019

Super, eenvoudige toegang. De wagen staat volledig veilig. Ik beveel deze parking aan.

P. D. - 03/08/2019

Zeer praktische parking, schoon en beveiligd. Kan niet beter!

B. S. - 15/07/2019

Perfect! Op 2 minuten lopen van het station voor slechts 1/3 van de prijs

H.D. - 14/07/2019

Positief. Geen problemen, snel en efficiënt.

MYFLEXIPARK: DE KWALITEIT VAN ONZE SERVICE STAAT VOOR ALLES

MyflexiPark valideert elke parkeerplaats die beschikbaar is op het platform, omdat ons aanbod primair is gebaseerd op de kwaliteit van onze service. We vertrouwen op drie belangrijke pijlers om u oplossingen aan te bieden die altijd beter op uw behoeften zijn afgestemd:

  • Om te beginnen, de veiligheid van de parkkerplaatsen
    Wij accepteren bijvoorbeeld geen parkeerplaatsen voor een garage of op straat. Onze parking Thalys bevindt zich ook in een beveiligde omgeving. Ongeacht de duur van uw verblijf, uw voertuig zal goed worden bewaakt worden.

  • Vervolgens de nabijheid van onze parking
    U moet snel van het parkeerterrein naar het station kunnen komen, daarom zijn onze parkeerplaatsen op een minimale afstand van het station zelf.

  • Uiteindelijk het betaalbare aspect van onze parkeerplaatsen
    Ons aanbod voldoet zowel aan de vereisten van bedrijven als van particulieren, omdat het een beter beheer van hun uitgaven mogelijk maakt. De locaties die door MyflexiPark worden aangeboden, stellen u in staat te profiteren van een parkeerplaats voor een democratische prijs.

Bovendien blijft onze helplijn 24 uur per dag toegankelijk voor al onze gebruikers. We zijn altijd beschikbaar om u te helpen, bijvoorbeeld als u een parkeerplaats met een toegangscode wilt verlaten.

HOE UW PARKEERPLAATS TE RESERVEREN OP DE PARKING THALYS ?

Om uw parkeerplaats te reserveren, is niets zo gemakkelijk. Eerst moet u zich registreren via ons platform door uw profiel in te vullen. Vervolgens moet u het adres invoeren van de locatie waar u wilt parkeren en uw datums en tijden van vertrek en terugkomst ingeven. MyflexiPark vindt dan voor u alle beschikbare parkeerplaatsen gedurende de gewenste periode en geeft u tevens alle prijzen door. Tot slot kiest u de parking die u wilt huren en betaalt u direct online.

Uw veiligheid op het internet is onze grootste prioriteit, daarom werken we nauw samen met online betalingsleiders die voldoen aan de hoogste beveiligingsnormen.

PARKING THALYS: NEEM DE TIJD OM UW BESTEMMING OOK TE BEZICHTIGINGEN

U vertrekt voor een vergadering van een dag lang samen en wilt na de vergadering een paar uurtjes de tijd nemen om de stad te ontdekken? Of gaat u op vakantie met de Thalys om nieuwe ruimtes te ontdekken?

De Thalys brengt u in geen tijd van Brussel naar Parijs, Londen of Amsterdam, waar u de mogelijkheid heeft een aantal geweldige ontdekkingen te kunnen doen.

Parijs, City of Light, zal uw de ogen openen voor de moderne en hedendaagse kunst, via het MoMA - essentieel museum van de hoofdstad. U kunt ook een bezoek brengen aan het Palais Garnier, waarin u op een kleine ander half uur door de geschiedenis van de Opera reist.

Londen heeft veel meer te bieden dan de Big Ben alleen. Aarzel ook niet om Heddon Street te ontdekken - een kleine straat die parallel loopt aan de bekende Regent Street - tijdens uw lunch break. U vindt er een dozijn heerlijke restaurants ver van de toeristische attracties.

Amsterdam is een ook uitstekende bestemming om uw cultuur te verrijken. Bezoek bijvoorbeeld: het huis van Rembrandt, het Stedelijk Museum of de Hermitage.

Laat de serene geest achter u en neem de tijd om deze steden te bezoeken terwijl uw wagen veilig op onze parking Thalys staat.

ONS CONTACTEREN

Wilt u contact opnemen met onze service-ondersteuning? Bel ons op 02 899 73 73 of gebruik ons contactformulier onderaan de pagina. We zullen u dan graag zo snel mogelijk antwoorden.

ONTDEK OOK …

Via onze applicatie of onze website krijgt u de mogelijkheid om veel meer van onze meest gewilde locaties te vinden. Zoals onze Budget parking Zaventem om een goedkopere en veilige locatie bij de luchthaven te vinden zonder dat u een uur hoeft te zoeken. Of neem als alternatief onze Vorst Nationaal parking of Parking Charleroi.