PARKING EUROSTAR – DENK AAN MYFLEXIPARK VOOR UW VERTREK

Heeft u uw Eurostar-ticket voor uw reis naar een zakelijke bijeenkomst of vakantie al meerdere dagen geboekt? U bereikt het station met de auto en bent op zoek naar een parkeerplaats waar u uw voertuig kunt parkeren voor de duur van uw reis? Bent u van mening dat de kwaliteit van de dienstverlening een essentieel selectiecriterium is? De parking Eurostar oplossingen van MyflexiPark is dus iets voor u. Dankzij ons online platform kunt u van tevoren een parkeerplaats boeken vlakbij het Station Brussel-Zuid, waarvandaan uw trein zal vertrekken.

Enkele tientallen positieve reacties, waarvan u er enkele hieronder kunt ontdekken. (Rubriek: "Wat de leden ons over de Rossini parking vertellen“).  

Wat de leden ons over de Rossini parking vertellen

M.H. - 19/09/2019

Dit is mijn eerste ervaring met Flexipark en ik kan alleen maar positief zijn! De parking was heel netjes, goed aangeduid en vlakbij Brussel zuid. De service is erg gebruiksvriendelijk en dat voor een voordelige prijs. Ik raad het iedereen aan!

O.S. - 16/09/2019

Uw app is zeer praktisch en de gereserveerde parking stemt in elk opzicht overeen.

V.S. - 07/09/2019

Gewoon perfect; geen enkel probleem.

T.A. - 25/08/2019

In het begin was ik angstig, maar het is echt betrouwbaar. Dank u wel.

E.S. - 20/08/2019

Perfect. Bepaalde agitatie vooraf; te weten zal de internet link wel werken. Maar alles is perfect verlopen.Beveiligde parking, ruime parkeerplaats (Range Rover) vergeleken met andere. Zeer concurrentiële prijs. Een echte aanrader.

L.A. - 05/08/2019

Super, eenvoudige toegang. De wagen staat volledig veilig. Ik beveel deze parking aan.

P. D. - 03/08/2019

Zeer praktische parking, schoon en beveiligd. Kan niet beter!

B. S. - 15/07/2019

Perfect! Op 2 minuten lopen van het station voor slechts 1/3 van de prijs

H.D. - 14/07/2019

Positief. Geen problemen, snel en efficiënt.

PARKING EUROSTAR VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

Onze oplossingen zijn beschikbaar voor zowel professionals als particulieren. In deze zin kan een bedrijf een parkeerplaats reserveren voor een of meer van zijn werknemers voordat ze op zakenreis vertrekken. Medewerkers kunnen hun parkeerplaats ook vóór vertrek zelf boeken. Gezinnen die op vakantie gaan, kunnen ook profiteren van onze eenvoudige parkeeroplossingen.

De boekingsperiode varieert afhankelijk van uw behoeften, maar wij bieden locaties beschikbaar voor een dag of voor meerdere weken.

MYFLEXIPARK : DE KWALITEIT VAN ONZE SERVICE GAAT BOVEN ALLES

Om u de best mogelijke service te bieden, controleert MyflexiPark elke parkeerplek voordat deze via ons platform online gaat op basis van concrete criteria - in het bijzonder: de geografische ligging dicht bij het station, de veiligheid van de parkeergarage, de betaalbare prijs - schatten we de kwaliteit van elke locatie. Als het aan onze criteria voldoet, wordt het aan de huurdersgemeenschap aangeboden.

Naast het bieden van betrouwbare en handige parkeerplaatsen, bieden wij u ook een centrum ter ondersteuning. Deze laatste, is 24 uur per dag en 7 dagen op 7 toegankelijk voor al onze gebruikers en stelt u in staat om te profiteren van hulp in geval van nood.

BOEK NU UW PARKING EUROSTAR PLAATS ONLINE

Om een parkeerplaats te reserveren, moet u zich eerst registreren op ons platform. Nadat uw gegevens zijn gevalideerd, meldt u zich aan en voert u uw zoekcriteria in. Bijvoorbeeld: een parkeergarage aan het Station Bruseel-Zuid, beschikbaar vanaf 13 juni om 15.00 uur ‘s middags tot en met 20 juni om 19.00 uur ‘s avonds. Ons platform biedt u vervolgens alle parkeergarages die voldoen aan uw zoekcriteria. Het enige dat u hoeft te doen, is de locatie van uw keuze te selecteren en uw bestelling online te betalen via ons beveiligde betalingssysteem.

PARKING EUROSTAR: WAT TE DOEN IN LONDEN TIJDENS UW REIS?

Gaat u op reis voor een zakelijke bijeenkomst of neemt u een welverdiende vakantie? De stad Londen heeft veel te bieden, zelfs voor een dag.

Voor degenen die gehaast zijn, ga naar Arthur's Restaurant voor een goddelijke lunch voordat u terugkeert of geniet van één van hun heerlijke cocktails als u daar zin in hebt.

Als u meer tijd voor uw hebt, bijvoorbeeld als u een paar dagen ter plaatse blijft, ontdek dan dat Nothing Hill met zijn kleurrijke gevels. Breng een bezoekje aan de Portobello-markt die elke zaterdag op u ligt te wachten om prachtige antieke voorwerpen te ontdekken. Kom gerust eens langs voor een kleine break in The Churchill Arms. De bloemrijke en kleurrijke gevel zal u zeker verbazen.

ONS CONTACTEREN

Aarzel niet om contact op te nemen met MyflexiPark voor al uw vragen of aanbevelingen over onze parking Eurostar oplossingen. Bel ons op +32 2 899 73 73, of ga naar ons contactformulier onderaan de pagina.

ONTDEK OOK …

Gaat u op zakenreis of op vakantie en vertrekt u van één van de luchthavens in België? MyflexiPark biedt u ook een oplossing met haar Budget parking Zaventem en Parking Charleroi voor zowel particulieren als professionals. De dag voor een concert, aarzel dan niet om een parkeerplaats te reserveren in Vorst Nationaal parking. U kunt bij ons gemakkelijk een parkeerplaats vinden zonder dat u urenlang moet ronddwalen.