Parkeren Zaventem luchthaven – Ontdek MyflexiPark

 • Home
 • Brussel luchthaven parking

U vertrekt vanaf Brussels Airport en zoekt een parkeerplaats die niet duur is? MyflexiPark biedt u die mogelijkheid aan. Ontdek hoe u op een eenvoudige manier uw parkeerkosten onder controle kunt houden, zelfs met een efficiënte service. 

parkeren Zaventem luchthaven

WIE OF WAT IS MyflexiPark ?

Wij zijn een gemeenschap die hun parkeerplaatsen delen.  Onze leden beschikken over een parkeerplaats die niet ver van de luchthaven ligt en zij stellen deze ter beschikking daar ze deze niet alle dagen gebruiken. 

MyflexiPark is dus een platform die u in staat stelt om:

 • snel een parkeerplaats te vinden
  Door uw plaats op onze website te reserveren, hoeft u niet langer rondjes te draaien en waardevolle tijd te verliezen alvorens u te kunnen parkeren. Een mooie tijdsbesparing. 

 • geld te sparen
  De plaatsen bij MyflexiPark zijn stukken goedkoper dan die aan de luchthaven zelf. U blaast dus geen groot gat in uw budget.

Parkeren Zaventem Luchthaven - waarom op ons beroep doen?

Eerst en vooral bieden we u verschillende types van parking aan: 

 • ondergronds;
 • bewaakt met camera's;
 • garagebox;
 • in de open lucht.

U kiest dus zelf tussen de verschillende mogelijkheden die parkeerplaats die aan uw vereisten voldoet (prijs, afstand tot de luchthaven en type).  

Naast het parkeren, biedt MyflexiPark u ook de mogelijkheid van transport aan. Het is altijd vervelend om op een regulier shuttle-deinst of lijnbus te wachten om u naar de luchthaven te brengen. Daarom bieden we u een persoonlijke shuttle-dienst aan. Inderdaad, indien u dat wenst, kunt u een shuttle-dienst op afroep bestellen en bent u binnen enkele ogenblikken aan de vertrekhal van de luchthaven. Dit geeft u een grote winst aan tijd en gemak.

CONTACTEER ONS

Aarzel niet om ons te bellen of om ons via het contactformulier een boodschap voor bijkomende informatie toe te sturen.

Tel : +32 2 899 73 73

 

Ontdek ook

Ontdek ook MyflexiPark te Vorst Nationaal, te Charleroi of aan het station Brussel-Zuid: