Parkeren Brussels Airport – Ontdek MyflexiPark

  • Home
  • Brussel luchthaven parking

U vliegt vanaf Brussels Airport en zoekt een parkeerplaats voor uw auto die niet duur is? MyflexiPark - parkeren Brussels Airport - biedt u die mogelijkheid aan. Ontdek hoe u op een eenvoudige manier uw parkeerkosten onder controle kunt houden, zelfs met een efficiënte dienstverlening. 

Parkeren Brussels Airport

WIE OF WAT IS MyflexiPark ?

MyflexiPark, is een gemeenschap die het delen van parkeerplaatsen mogelijk maakt. Onze leden beschikken onder andere over parkings naast de luchthavens die u huren kunt. Deze plaatsen zijn voor u gereserveerd en zijn voor de periode van uw vertrek beschikbaar. Daar we over verschillende parkeerplaatsen beschikken, kunt u vrij kiezen welke parkeerplaats het beste aan uw criteria beantwoordt. 

Naast het parkeren, biedt MyflexiPark u ook de mogelijkheid om een persoonlijke shuttle-dienst op afroep te reserveren. Het is altijd vervelend om op een reguliere shuttle-dienst of lijnbus te wachten die u uiteindelijk naar de luchthaven te brengt. Daarom bieden we u deze persoonlijke shuttle-dienst op afroep aan. Inderdaad, indien u dat wenst, kunt u van deze service gebruik maken (te reserveren samen met uw parkeerplaats) en bent u binnen enkele ogenblikken aan de vertrekhal van de luchthaven. Dit geeft u een grote winst aan tijd en gemak.

PRIJS VAN EEN parking TE BRUSSELS AIRPORT - WAAROM ZIJN WE GOEDKOPER?

MyflexiPark - parkeren Brussels Airport - is goedkoper dan de parking aan de luchthaven zelf omdat het particulieren en bedrijven zijn die hun parkeerplaatsen beschikbaar stellen. Zo kunnen we ook over beveiligde parkeerplaatsen (bijvoorbeeld met een persoonlijke code), ideaal voor langere zakenreizen, beschikken. 

Om uw parkeerplaats aan een kleine prijs te reserveren, volstaat het om u op onze website in te schrijven. Gevolgd door: 

  • het invullen van het adres waar u een parkeerplaats zoekt;
  • het inbrengen van de datums en de uren van vertrek en terugkomst;
  • het kiezen van de parkeerplaats die aan uw vereisten voldoet.

U kiest naargelang de prijs, de ligging en de verschillende kwaliteiten waaraan de parkings voldoen. 

 

Neem met ons contact op voor meer informatie over ons parkeeraanbod

Aarzel niet om ons te bellen of om ons via het contactformulier een boodschap voor bijkomende informatie toe te sturen.

Tel : +32 2 899 73 73

 

Ontdek ook onze overige parkings

Ontdek ook MyflexiPark te Vorst Nationaal, te Charleroi of aan het station Brussel-Zuid: