Nieuws

Welke parkeerplaats te kiezen op Brussels Airport? Ontdek het met MyflexiPark

gepubliceerd op 30/042021

Welke parkeerplaats kiezen op Brussels Airport? De verschillende types

U bent van plan een reis te maken en vanuit Zaventem te vertrekken? U heeft geen zin om uw tijd te verspillen naar het zoeken van een parkeerplaats? En u stelt zich de vraag welke parkeerplaats te kiezen nabij de luchthaven Brussels Airport? De verschillende types parkeerplaatsen die MyflexiPark u aanbiedt, zijn de ideale oplossing! Ontdek het platform dat u tijd en moeite bespaart!

Het MyflexiPark concept voor uw parkeerplaats

MyflexiPark is uw redder als u op zoek bent naar een parkeerplaats nabij de luchthaven Brussels Airport – Zaventem. Het platform brengt immers eigenaren van parkeerplaatsen en automobilisten bijeen die op zoek naar een parkeerplaats om er hun auto te parkeren. Bovendien is het inschrijven gratis!

Op de website en de mobiele app kunnen chauffeurs een parkeerplaats vinden door de plaats of het adres, waar ze willen parkeren, in te geven. Voor wat betreft de luchthaven, geef Leopoldlaan, 1930 Zaventem in en vervolgens geeft MyflexiPark u alle parkeerplaatsen weer die vrij zijn. Met een paar klikken, kunt u een parkeerplaats in een parking nabij de luchthaven reserveren.

Daarnaast ontwikkelt MyflexiPark u tevens een parkeeraanbod dat tot 50% goedkoper is dan voor de klassieke parkings te Zaventem en daarbij zijn deze parkings ook beveiligd. Dankzij het online reservatiesysteem kunt u eenvoudig uw budget kiezen en tijd besparen omdat u geen uren meer hoeft te besteden aan het zoeken naar een parkeerplaats. U kunt dus in alle rust vertrekken!

Welke parking te kiezen op Brussels Airport? De beschikbare parkeerplaatsen dankzij MyflexiPark

Dus welke parkeerplaats kunt u kiezen nabij Brussels Airport. MyflexiPark biedt u twee soorten parkeerplaatsen aan. Oftewel reserveert u een parkeerplaats bij een particulier die zijn/haar parkeerplaats ter beschikking stelt. Oftewel reserveert u een parkeerplaats in één van de twee publieke parkings die MyflexiPark u nabij de luchthaven aanbiedt.

We spreken hier dus over de parking in de Trawoollaan en de parking van Holiday Inn Brussels Airport. Deze bevinden zich dichter bij de luchthaven dan de gemeentes Vilvoorde, Machelen, Evere of Schaarbeek. Bovendien zijn ze makkelijk te bereiken via de snelwegen A201 en E40.

MyflexiPark en haar gemeenschap wachten op u. Dus profiteer van dit aantrekkelijke voorstel en vertrek vandaag nog in alle rust op reis.

Welke parkeerplaats te kiezen op Brussels Airport? Ontdek het met MyflexiPark