Nieuws

Welke parking te kiezen in Zaventem ? MyflexiPark begeleidt u hierin!

gepubliceerd op 30/042021

Welke parking te kiezen in Zaventem? Een eenvoudige oplossing: MyflexiPark

U hebt een reis gepland en moet daarvoor naar de terminal op Brussels Airport komen? Het parkeren van uw auto dicht bij de luchthaven kan dan een hele uitdaging zijn. Hoewel er veel parkings in de nabije omgeving zijn, worden de vrije plaatsen steeds zeldzamer omdat andere automobilisten ze direct in beslag nemen. In dit geval zou u zich de vraag moeten stellen: welke parkeerplaats te kiezen in Zaventem? MyflexiPark helpt u bij uw zoektocht naar de ideale parkeerplaats. Ga in alle rust op reis.

Welke parkeerplaats te kiezen in Zaventem ?

Het vinden van een parkeerplaats in de buurt van de luchthaven is erg ingewikkeld. Maar met MyflexiPark gebeurt het reserveren van een parking nabij de luchthaven Brussels Airport in een oogwenk. U kunt de beschikbare parkeerplaatsen en de respectievelijke prijzen op de kaart van ons platform terugvinden. Of het nu voor ‘lang’ of ‘kort’ parkeren is, u zult niet door de prijs verrast worden. Bijvoorbeeld, de tarieven van de parkeerplaatsen te Zaventem zijn onverslaanbaar! U hebt inderdaad een ruime keuze in verschillende zones rond de luchthaven. Daarnaast bieden we u ook, via ons platform, parkeerplaatsen te huur aan in de publiek toegankelijke parkings in de Toekomststraat of bij de Brussels Airport Holiday Inn; makkelijk bereikbaar via de snelwegen A201 en E40.

De MyflexiPark oplossing voor uw parkeerplaats

MyflexiPark is revolutionair! U kunt zich gratis registreren en een parkeerplaats reserveren; hetzij via onze app of onze website. Met onze gemeenschap van parkeerplaats-eigenaren geven we u de beste prijs. We bieden u offertes aan die tot 50% goedkoper zijn de algemene toegepaste basisprijs. Bovendien werken we samen met ‘s werelds toonaangevende bedrijven voor de online betalingen, zodat alle betalingen die via ons platform lopen zeer veilig zijn. Aarzel niet langer en boek dus nu uw parkeerplaats bij MyflexiPark!

Welke parking te kiezen in Zaventem ?   MyflexiPark begeleidt u hierin!