Nieuws

Waar te parkeren in Zaventem ? Het is heel eenvoudig met MyflexiPark!

gepubliceerd op 29/042021

Waar te parkeren in Zaventem? De verschillende oplossingen voor het parkeren aan Brussels Airport

Gaat u op reis naar het buitenland en met u daarvoor naar de Brussels Airport rijden? U weet dat u enkele uren voor uw vertrek in de terminal moet toekomen. Maar daarvoor moet u eerste nog een vrije vrije parkeerplaats zoeken. Waar te parkeren in Zaventem? Hoeveel gaat u betalen? Om alle ongemakken met betrekking tot het parkeren te vermijden, biedt MyflexiPark u de oplossing aan die het best bij uw behoeften past. Ontdek nu onze mobiele app en website die u tijd en geld zullen besparen!

Waar te parkeren nabij Brussels Airport?

Als u op zoek bent naar een parkeerplaats nabij de luchthaven Brussels Airport, vergeet dan vooral de parking P2 en het zeer dure tarief! Met MyflexiPark, vindt u alleen maar parkeergelegenheid nabij de luchthaven aan betaalbare prijzen! De voordeligste parkeerprijs in Zaventem is alleen bij MyflexiPark. U kunt of bij een particulier uit onze gemeenschap uw parkeerplaats reserveren of op één van de twee parkings van onze partners nabij Brussels Airport. Het is te zeggen, u kunt uw wagen parkeren in de Toekomststraat of op de parking van Holiday Inn Brussels Airport. Deze parkings  nabij de luchthaven zijn makkelijk te bereiken via de autobanen A201 of E40 en daarnaast beschikken ze tevens over een directe shuttle service tot aan de deur van uw vakantie.

Met MyflexiPark, neem afscheid van uw parkeerproblemen

MyflexiPark en haar gemeenschap helpen u zodat u niet langer uren dient te zoeken naar een parking nabij Brussels Airport. Dankzij ons platform kunnen eigenaren van parkeerplaatsen hun beschikbare plaatsen verhuren. De automobilisten zullen in Zaventem tegen een zeer concurrerende prijs hun wagen kunnen parkeren. Bovendien is de registratie volledig gratis! Dankzij de website of app van MyflexiPark, hoeft u alleen maar een adres in te brengen en zal MyflexiPark een parkeerplaats voor u vinden! In een handomdraai kunt u dan een parkeerplaats reserveren in een beveiligde parking nabij de luchthaven

Waar te parkeren in Zaventem ? Het is heel eenvoudig met MyflexiPark!