Nieuws

Hoe kom ik met de auto van Brussel Zuid naar Brussels Airport?

gepubliceerd op 28/042021

Hoe kom ik van Brussel Zuid naar Brussels Airport?

U vertrekt naar de luchthaven van Zaventem vanuit Brussel Zuid? U hebt er geen zin in om het openbaar vervoer te nemen, maar eerder de wagen tot Brussels Airport? Maar hoe geraakt u er dan van Brussel Zuid naar Zaventem? MyflexiPark legt uit hoe u op de eenvoudigste manier van Brussel Zuid naar de luchthaven Brussels Airport kunt geraken om op tijd uw vliegtuig te halen.

Hoe kom ik van Brussel Zuid naar Brussels Airport in Zaventem ?

Vertrekkend vanuit Brussel Zuid, met bijvoorbeeld als adres “Fonsnylaan 47B te 1060 Sint-Gilles”, om te arriveren aan “Airport Zaventem”, moet u minimaal 30’ rijden indien het verkeer vloeiend verloopt. Plan uw tijd dus dienovereenkomstig: m.a.w. reist u tijdens de piekuren, houdt er dan rekening mee dat de reis zelfs een vol uur kan oplopen.

Vanaf het treinstation moet u eerst de Zuidlaan bereiken om daarna de tunnels in te rijden (de binnenring). U gaat eerst door de Halle Poort-tunnel, dan de Louise-tunnel en vervolgens de Naamse Poort-tunnel. Eenmaal door deze tunnels heen, houdt u de richting van Troon aan en draait u na enkele stoplichten naar rechts de Belliardstraat in. Praktisch op het einde van deze straat rijdt u terug een tunnel in (de Belliard-tunnel) en houdt u de richting van de Kortenberg-tunnel aan/N23/N3. Na 0.5 km, houdt links aan richting Leuven/Louvain/E40 om na een drietal kilometers het begin van de autobaan te bereiken. Eenmaal op de E40, blijf de bewegwijzering van de luchthaven Zaventem volgen tot aan de luchthaven.

Hoe vindt u een parkeerplaats in Zaventem ?

Als uw reis eenmaal voltooid is, moet u ‘helaas’ op zoek gaan naar een parkeerplaats voor uw auto. Echter, alle automobilisten zijn het erover eens dat goede parkeerplaatsen moeilijk te vinden zijn en bovendien vaak nog erg duur ook zijn (vooral in de nabijheid van de luchthaven). Maar hoe dan een parkeerplaats vinden om te parkeren zonder zich te ruïneren? Dat doet u met MyflexiPark! In ons aanbod van parkeerplaatsen nabij de luchthaven van Zaventem vindt u zeker een parkeerplaats die aan uw wensen beantwoord en kunt u deze plaats reeds op voorhand reserveren. Onze beveiligde privé-parkeerplaatsen zorgen voor een ontspannen gemoedsrust tijdens uw vakantie. De beschikbare plaatsen zijn zowel voor lange als voor korte duur parkeerbehoeften.

Zowel in de stad als in de buitenwijken biedt MyflexiPark u verschillende soorten parkeerplaatsen (zoals overdekte parking, beveiligde parking, ondergrondse parking, binnenparking ...) voor uw comfort, teneinde u de automobilist de mogelijkheid te bieden om de auto te parkeren in de nabijheid van uw bestemming. U vindt onze parkeerplaatsen tot in de 4 uithoeken van de stad.

Dankzij MyflexiPark is het zoeken van een parking Brussels Airport in Zaventem nog nooit zo eenvoudig geweest! Ontdek nu onze tarieven om nabij Brussels Airport in Zaventem te parkeren.

Hoe kom ik met de auto van Brussel Zuid naar Brussels Airport?