Nieuws

Hoe kom ik met de auto naar het Zuid Station?

gepubliceerd op 26/042021

Hoe u het Zuid Station kunt bereiken: de verschillende manieren met MyflexiPark

U bent een toerist op doorreis via Brussel of een gewone forens, dan zijn er vele manieren om de hoofdstad te bereiken. De trein, populair bij menig reiziger, is een van de eenvoudigste manieren om naar Brussel te komen. Daarentegen steelt nog altijd een andere vorm van locomotie de show tegenover het openbaar vervoer: de auto. Voor vele automobilisten die elke dag naar de stad komen, zullen meer en meer met de problematiek rond het parkeren geconfronteerd worden. MyflexiPark legt u in dit artikel de verschillende manieren uit hoe u bij het Zuid Station kunt komen. 

Verbleef u voor een gezellig weekendje in Brussel? 

U beëindigt uw verblijf in de Europese hoofdstad en moet terug uw trein nemen in het Zuid Station of een vliegtuig halen op Brussels Airport? Er zijn verschillende manieren om naar het treinstation te komen. Het meest voor de hand liggende, voor een stad die zo in beweging is als Brussel, is gebruik te maken van het openbaar vervoer. De tram, de metro, de bus of zelfs interstedelijke treinen kunnen u naar het internationale Zuid Station brengen. Deze transportmiddelen brengen u zonder al te veel hoofdbreken naar uw bestemming.

Hoe komt u per auto aan het Zuid Station?

Met de auto naar de hoofdstad Brussel te komen is één ding, maar het parkeren is een ander! Het vinden van een geschikte parkeerplaats op straat is zeer lastig, des te meer dicht tegen het Zuid Station (MIVB). Of zelfs als u op zoek bent naar een ondergrondse parkeergarage, de opdracht blijft complex. Om nog maar te zwijgen over het tarief dat de laatste tijd alleen nog maar de hoogte in schiet ! Met MyflexiPark, ontnemen we u graag deze zorgen! Inderdaad, het gemeenschapsplatform stelt u in staat om in een oogwenk en aan zeer concurrentiële prijs een parkeerplaats nabij het Brussel-Zuid Station te vinden. Het zal voor u stukken eenvoudiger zijn om uw auto te parkeren, zelfs in het historische centrum. Dankzij dit mobiliteitsaanbod zoekt u niet langer naar parkeerplaatsen rond het Brussel-Zuid Station.
Zoals bijvoorbeeld het parkeren in de Rossini parking aan het Brussel-Zuid Station, ideaal gelegen naast het station.  U kunt dus nu gemakkelijk een parkeerplaats reserveren waar u voor korte of lange tijd uw auto veilig kunt parkeren.

MyflexiPark is de oplossing voor al uw parkeerplaatsen in de hoofdstad. 

Hoe kom ik met de auto naar het Zuid Station?