Nieuws

Hoe bereik ik het centrum van Brussel vanaf de luchthaven? MyflexiPark

gepubliceerd op 28/042021

Hoe komt u het van de luchthaven naar het centrum van Brussel?

Bent u van plan binnenkort Brussel te bezoeken? Brengt u een weekend met een plaatselijke inwoner van de hoofdstad door? Vraagt zich af hoe u het beste het centrum vanaf de luchthaven kunt bereiken? Wanneer u in Zaventem toekomt, is het heel eenvoudig. Wilt u het openbaar vervoer nemen, dan brengt bus 12 u rechtstreeks naar het centrum. Bent u met de auto onderweg, dan brengen de autosnelwegen A201 en E40 u naar veilige haven. Maar het is niet altijd even eenvoudig om uw auto in de hoofdstad te parkeren. Daar wil MyflexiPark u een handje helpen om het u gemakkelijk te maken. Ontdek nu meer! 

Hoe bereik ik het centrum van Brussel vanaf de luchthaven via de gemakkelijkste weg?

Als u eenmaal de luchthaven achter u laat, neem dan de autosnelweg A201. Bij het eerste verkeersknooppunt neem rechts de verbindingsweg richting E40. Neem vervolgens de afslag 6: Koningslo-Vilvoorde richting Haven-Noord. Sla vervolgens links af de Tyraslaan/N209 in. Neem op de rotonde de eerste afslag en rij de Ransbeekstraat in. Zo rijdt u vanuit het noorden de Belgische hoofdstad in (via de gemeentes Laken en Schaarbeek).  

Maar opgelet: eenmaal aangekomen in het centrum zijn vele straten voetgangers zones geworden en worstelen de automobilisten met het vinden van een parkeerplaats. Daarom heeft MyflexiPark nagedacht over het aanbieden van de perfecte oplossing voor het parkeren in de stad: een aanbod in particuliere en gemeenschappelijke parkings.

MyflexiPark: een eenvoudige parking in het centrum van de stad

MyflexiPark is een platform dat de eigenaren van verschillende parkeerplaatsen en de automobilisten die een parkeerplaats wensen te vinden bij elkaar brengt. Meld u eenvoudig gratis aan op de website of de app van MyflexiPark en breng uw profiel in. Als u een parkeerplaats ter beschikking wilt stellen, gelieve alle relevante informatie te verstrekken. Intuïtief kunnen de chauffeurs dan op adres of door het inbrengen van een plaats naar een parkeerplaats in de stad (bijvoorbeeld parking Rossini) of aan de rand van de stad (bijvoorbeeld parking Toekomststraat - Brussels-Airport) zoeken.

Bovendien maakt MyflexiPark het tot haar prioriteit om de tarieven tot 50% goedkoper aan te bieden dan de andere beschikbare parkings. Deze zijn tevens beveiligd en stellen u in staat om de stad in alle rust te ontdekken.

Dus als u zich nog altijd afvraagt hoe u vanaf de luchthaven naar het centrum van Brussels kunt komen of hoe u een parkeerplaats op Brussels Airport kunt vinden, weet dan dat MyflexiPark zowel parkeerplaatsen dicht bij het centrum van Brussel als nabij de luchthaven heeft.

Hoe bereik ik het centrum van Brussel vanaf de luchthaven? Parkeren met MyflexiPark

De prijs die u betaald voor het parkeren in Zaventem is niet erg toegankelijk. Dit is de reden waarom MyflexiPark u parkeerplaatsen aanbiedt in verschillende pakings dicht bij de luchthaven. MyflexiPark beschikt ook over verscheidene parkeerplaatsen in de beveiligde parking Rossini die dicht tegen het Zuid-Station ligt en van waaruit de stad Brussel kunt verkennen of u met de trein kunt vertrekken (deThalys, de Eurostar of ...).

Dus wacht niet langer om een een parkeerplaats te reservern met MyflexiPark. U kunt uw wagen in alle rust parkeren en genieten van een aangenaam verblijf in de Belgische hoofdstad.

Hoe bereik ik het centrum van Brussel vanaf de luchthaven? MyflexiPark