Nieuws

Goedkope parking aan het Zuid-Station: de oplossing van MyflexiPark

gepubliceerd op 03/052021

Goedkoop parkeren aan het Zuid-Station:
de MyflexiPark oplossing

Bent u van plan de wagen aan het Zuid-Station achter te laten om van enkele dagen sight-seeing in Brussel te kunnen genieten of om het openbaar vervoer van de MIVB te nemen? Maakt u zich zorgen in het zoeken en vinden van een veilige parkeerplaats die beschikbaar en niet te duur is? Uw bekommering is begrijpelijk. Als één van de drie belangrijkste treinstations in Brussel parkeren vele belgen en buitenlanders hun wagen in de buurt van dit station. Bovendien trekken de Thalys, de Eurostar, de TGV en de treinen van de NMBS veel mensen aan. Maar maakt u geen zorgen! Voor een betaalbare parkeerplaats aan het Zuid-Station is er maar één juiste  oplossing: MyflexiPark.

Parkeerplaatsen in de buurt van de 'Midi'

Als u een wandeling wilt maken over de vlooienmarkt nabij de Midi of naar de Halle Poort, wilt logeren in een hotel te Brussel of ..., we hebben allemaal wel een reden om de auto te parkeren nabij het Zuid-Station. Eenmaal ter plaaste aangekomen, wilt u ook geen problemen hebben in het zoeken van de juiste parkeerplaats om uw wagen te parkeren. Want dit kan erg duur te staan komen! Dus voor het vinden van een parkeerplaats aan Zuid-Station: de MyflexiPark-oplossing. Het vinden van een parkeerplaats nabij het treinstation van de Midi wordt stukken eenvoudiger. U hebt een waaier aan mogelijkheden gezien de plaats en de prijs. MyflexiPark biedt u ook haar parking nabij het Brussel-Zuid station aan. Er zijn ook parkeerplaatsen te huur in de omliggende straten, zoals o.a. in de Engelandstraat. Tevens kunt u ook een plaats reserveren in de ondergrondse parking Rossini.

Goedkoop parkeren nabij het Zuid-Station:
de MyflexiPark oplossing

De parkeertarieven die van toepassing zijn op ons platform voor onze parking nabij het Brussel-Zuid station zijn onovertroffen! We streven ernaar u de beste parkeerplaatsen aan te bieden aan prijzen die u niet elders vindt. Deze vindt u dus ook voor onze parking nabij het Zuid-Station. We hebben namelijk een parkeeraanbod dat tot 50% goedkoper is dan de tarieven toegepast in de conventionele parkeergarages in de Europese hoofdstad. Natuurlijk zijn al onze locaties beveiligd. Daarnaast werken we ook samen met de wereldleiders op het gebied van online betalingen. Onze betalingen zijn dus zeer veilig, evenals uw persoonlijke gegevens. Met enkele klikken op onze website of app, hebt u in één handomdraai een parkeerplaats voor het volgend uur of de komende dagen gereserveerd.

Goedkope parking aan het Zuid-Station: de oplossing van MyflexiPark