Budget Parking Zaventem Toekomststraat

  • home
  • parking luchthaven Brussels

Beschrijving van de parking

In Zaventem vindt u een veilige parking (afgesloten, overdekt en bewaakt) waar u uw wagen in alle vertrouwen kunt achterlaten. Parking is toegangankelijk 24u/24 en 7d/7.  Alle soorten voertuigen (van stadsauto tot SUV).  Maximale hoogte van uw voertuig: 2,10m.

Bij het boeken biedt MyflexiPark u tevens een professionele privé shuttledienst aan.  De rit naar de terminaal vanuit deze parking duurt slechts enkele minuten.  De shuttle zal op het door u gewenste tijdstip aanwezig zijn; zowel voor de heen- als de terugrit naar de parking!

Bent u sportief aangelegd, dan kunt u ook naar het vliegveld lopen (1.3 km).   Enkele tientallen positieve reacties, waarvan u er enkele hieronder kunt ontdekken. (Rubriek: "Wat de leden ons over de ‘luchthaven Zaventem' parking vertellen").


Boeking van een parkeerplaats in Zaventem

Tarieven

  • 2.00€ per uur
  • 6.00€ per dag
  • 36.00€ per week
  • 125.00€ par maand

Professionele privé shuttledienst tussen de parking en de luchthaven aan 20.00€ heen en terug tot 4 personen.

 

Dagen Boeking zonder shuttledienst Boeking met shuttledienst
3 18.00€ 38.00€
7 36.00€ 56.00€
10 51.43€ 71.43€
14 72.00€ 92.00€

 

Korting: voor alle boekingen van minstens één maand, in onze parking aan de "Toekomststraat" te Zaventem, krijgt u van ons gratis de professionele privé shuttledienst die u tussen de parking en de luchthaven heen en weer brengt.  Dit aanbod is alleen geldig voor onze parking in de "Toekomststraat".

Wat de leden ons over de ‘Toekomststraat' parking vertellen

V. G. - 20/09/2019 - Toekomststraat 9

Alles is perfect verlopen, zoals elk jaar. Dank u wel.

M. R. - 01/09/2019 - Toekomststraat 9

Aangenaam verrast inzake de werking, de snelheid van de ondersteuning, alsook de prijs. Dank u wel.

F. C. - 03/08/2019 - Toekomststraat 9

Vriendelijk contact, dienstbaar, competent en efficient, zowel per e-mail als over de telefoon. Alles wordt nauwgezet beschreven en georganiseerd. Ik was blij om van deze dienstverlening gebruik te maken. Het was erg praktisch en het maakte mijn leven stukken gemakkelijker, zonder de minste zorg of ongerustheid! Ik beveel het van harte aan.

L. D. - 15/07/2019 - Toekomststraat 9

Super parking, dicht bij de luchthaven, goed beveiligd, sympathieke chauffeur. Enigste nadeel was dat ik van Uber de SMS niet ontvangen heb. Gelukkig stond u klaar om als tussenpersoon te fungeren. Mijn grote dank. Fijne avond.

V. D. - 22/06/2019 - Toekomststraat 9

Top dienstverlening. Reeds meerdere keren dat ik een parking reserveer en nog nooit ontgoocheld geweest.

Ontdekt ook onze andere parkeerplaatsen rond de Zaventem luchthaven (Brussels Airport).

Hoe een parkeerplaats te reserveren?

Hebt U een smartphone

Maak u het leven gemakkelijker, download onze app en reserveert snel uw parkeerplaats.

 

Parking Zaventem - Toegang

De instructies om toegang te verkrijgen tot de parking worden u toegezonden na reservatie en betaling van uw parkeerplaats.

Andere populaire plaatsen

U gaat weldra op reis, maak gebruik van onze budget parking Zaventem of reserveer een parkeerplaats op één van onze populaire parkings op onderstaande luchthaven of station:

U gaat naar een concert in Vorst Nationaal en u weet dat het erg vervelend is om parkeerplaats in de buurt te vinden. Boek dan nu al uw parkeerplaats in van onze Vorst Nationaal parkings.