Overdekte parkings luchthaven Zaventem

  • home
  • Brussel luchthaven parking

UW alternatiEveN VOOR overdekte parkings

Naast de parking P1 op de luchthaven dat u een aanzienlijk budget vraagt, vindt u hierbij een vergelijking tussen 5 overdekte parkings met hun tarieven rond de luchthaven van Zaventem, alsook de afstand tot de terminal en de duur van het traject nodig om tot bij de luchthaven te geraken bij een goed doorstromend verkeer (!)

  Interparking
parking P2 en P3
MyflexiPark-Toekomststraat Express parking Uparking
Shuttle - incluse (personnalisée)  incluse incluse
Type parking couvert couvert couvert couvert
Afstand (m)* 87m 1700m 4300m 10600m
Traject (minuten)** 0' 5' 9' 17'
Tijdsduur (dagen)        
3 60.00€ 38.00€ 35.00€ 27.00€
7 108.00€ 56.00€ 72.00€ 55.00€
10 128.00€ 71.43€ 95.00€ 72.50€
14 143.00€ 92.00€ 100.00€ 98.00€
30 211.00€ 145.00€ 180.00€ 179.50€

Tip:

Bepaalde uitbaters van parkings rekenen u elke begonnen dag als een volle dag aan. Bijgevolge betaald u zowel de dag van aankomst als de dag van vertrek volledig!

Deze truc voor het berekenen van de duur van uw reservatie is van grote invloed op de uiteindelijk betaalde prijs. Het verschil tussen de aangerekende duur en de daadwerkelijke duur van parkeren kan oplopen tot 36 uren (1.5 dagen meer) in het voordeel van de uitbater, niet de klant!

Met MyflexiPark betaald u uitsluitend de daadwerkelijke duur dat u uw wagen bij ons tussen aankomst en vertrek parkeert.

Controleer dus het aangerekende bedrag in relatie tot de werkelijke duur van het parkeren. 

BESCHRIJVING VAN DE parking IN DE "Toekomststraat"

Het is een ondergrondse beveilgde parking die dicht tegen de luchthaven van Zaventem ligt. Toegang wordt 7 dagen op 7 en 24 uur per dag verleend.  De klantendienst is ook 24 uur per dag en 7 dagen op 7 bereikbaar.  Het is een parkeerplaats voor elk type wagen (van stadswagen tot een grote SUV).  De maximale hoogte is 2,10m.

Van zodra u uw parkeerplaats gereserveerd hebt, wordt deze voor u vastgehouden en is deze ten alle tijde makkelijk bereikbaar. 

Afhankelijk van het aantal personen dat u bent, is het een 'berline' of een 'van' die u van of naar luchthaven brengt. U reserveert uw shuttle tegelijk met de reservatie die u aanmaakt voor uw wagen te parkeren. De shuttle staat ter beschikking op het moment dat u dat wenst. Tevens vervoert deze shuttle uitsluitend u en uw eventuele medereizigers; m.a.w. u bent volledig onafhankelijk van andere reizigers.
U hoeft dus niet een kwartier of langer te wachten en/of de shuttle ingeduwd te worden door andere reizigers die haast hebben. 

Honderde klanten waren reeds zeer tevreden over onze shuttle-service.

Reis comfortabel en met een gerust gemoed! 

 

Ontdek tevens onze andere parkings rond en nabij de luchthaven van Zaventem (Brussels Airport).

HOE TE RESERVEREN?

Wat zijn de verschillende stappen:

  • u schrijft zich in
  • u kiest de parking en de duur van de gewenste reservatie
  • indien u het wenst, kiest u een transfer met shuttle naar en van de luchthaven
  • u betaald met een kredietkaart (Visa, Mastercard, American Express) op ons sterk beveiligd platform
  • u ontvangt een bevestiging van uw reservatie per e-mail alsook alle nuttige informatie die uw reis alleen maar vergemakkelijken
  • indien u vragen heeft, kunt u ons per telefoon op het volgende nummer bereiken +32 2 899 73 73 of via ons contactformulier

U BESCHIKT OVER EEN smartphone?

Maak u het leven makkelijk en downloadt onze app om uw volgende reservatie snel en eenvoudig te maken.

ANDERE POPULAIRE PLAATSEN

U gaat weldra op reis, maak gebruik van onze budget parking Zaventem of reserveer een parkeerplaats op één van onze populaire parkings op onderstaande luchthaven of station:

U gaat een concert in Vorst Nationaal bijwonen en weet dat het vervelend is om een parkeerplaats te vinden in de direct omgeving. Reserveer dan vanaf nu uw parkeerplaats op één van onze parkings rond Vorst Nationaal.

* De afstand tussen de parking en de luchthaven werd berekend met behulp van Google Maps

** De reistijd tussen de luchthaven en de parking werd berekend met behulp van Google Maps op basis van een goed doorstromend verkeer